Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vistas fileja

 
10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
sveikas meitenes,šovakar man vīrietim jātaisa smalkas vakariņas..:D
tad jautājums,ko garšīgu uztaisīt no visatas fileju? padalieties receptēs..:)
15.09.2012 09:54 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Man ļoti garšo pildīta vistas fileja, ar pildījumu var variēt, man garšo, ja ir žāvētas plūmes papildus pildījumam.
15.09.2012 09:58 |
 
Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Man atkal ļoti garšo ar zemesriekstiem un sojas mērci. MMMMMMM... :)
15.09.2012 09:59 |
 
10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
jūs iegriežat to fileju,pildat un tad ar tiem koka irbulīšiem saspraužat? dzirdeju ka ar žāvētu gaļiņu,sieru um majonēzi pilda..:)
15.09.2012 10:03 |
 
10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
un cepat uz pannu?
15.09.2012 10:03 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Jā, ar kociņiem saspraužu, un cepu rīvmaizē uz pannas.
15.09.2012 10:06 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
es šovakar kā reizi gatavošu vistas fileju ar garšaugiem, krāsnī ceptām kartupeļu pusītēm un pasniegšu ar ķiršu mērci.
15.09.2012 10:08 |
 
Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
man garsiigaka lieta uz pasaules ir vistas fileja karija mērcē... sagriez vistu gabaliņos, nu maziņos, bet ne pārāk, uzliek uz pannas cepties, uzber (atšķiriba pēc gaumes) es lieku daudz - KARIJU ir tieši vistas karijs, tad tā vistinja apcepas taadaa karija meercite un kad taa jau pavisam gatava uz pannas piespiež majoneezi un skābo krējumu (majonezi vairaak ka krējumu :D ) nu taa lai nepeld bet nav sausa ta fileja un bon apetit :))
15.09.2012 10:15 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Man shkjiet, ka jebkaadi pagatavota vistas fileja ir njammmm. Miiljaakais jau, protams, man ir medus caalis :D
15.09.2012 10:28 |
 
Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
http://www.receptes.lv/receptes/meklet:vistas-fileja/

man pašai garšo vistas plācenīši, ar sastāvu (vistas fileja, franča majoonēze, krievijas siers, milti, ola, sāls, pipari)

vēl tie veltnīšu varētu būt garšīgi (nākotnes gaļiņa, sīpoli, sāls, pipari) parasti tādu gatavoju no cūkgaļas karbonādes.... sapildu, apcepu brūnus, sautēju un tad klāt miltus un krējumu, un gatavs... :)
15.09.2012 10:52 |
 
Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Es vistas fileju sagriežu gabaliņos un apcepu. Tad sagriežu šampinjonus, cukini un mazliet burkānus un sīpolus arī apcepu. Samaisu, pielieku ķīnas tomātu mērci. Atkal samaisu visu kopā. Protams, pirms tam pielieku garšvielas gaļai. Pasniedzu ar basmati rīsiem.
Sanāk kā no Gan bei vai Woki Toki. :D
15.09.2012 11:06 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es vistas fileju sagriežu gabaliņos, ielieku marinēties sinepēs (vislabāk, man patīk franču) un tad rīvmaizē apcepu. ņam ņam
15.09.2012 11:26 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
man tāda nelāga aizdoma, ka šodien vakariņās būs medus cālis :D
ņam ņam sakārdināja! :D no domas vien jau siekala mutē!!
15.09.2012 11:32 |
 
Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Droši vien nederēs smalkām vakariņām, bet manējam vislabāk garšo vistas fileja, kas iemarinēta majonēzē (klāt daudz karija, pipari, sāls, nedaudz ķiploks). Un vienkārši sacepta uz pannas. Tad fileja sanāk ļoti sulīga
15.09.2012 11:32 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Rītdien pagrozīšos pa virtuvi.Selene iekārdināja :)
15.09.2012 12:58 |
 
Reitings 30
Reģ: 29.01.2009
ummmm.. es varu ieteikt sho recepti: http://www.receptes.lv/receptes/cepta-vistas-fileja-ar-sampinjonu-un-zila-siera-cepuriti-fotorecepte/ kaa arii otrs variants franchu gaumee: tomaats, siipols, majoneeze, siers. abas receptes ir fantastiski gardas :)
15.09.2012 13:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits