Ebay Zhaketes tema jau nu ir par garu, tpc izdomaju uztaisit e-bay "apavu temu. Viss par un ap apaviem, varbut kadai ir ko iemest un padalities pieredze?
No maniem atradumiem (mans wachlists)!
Neesmu vel iemacijos kaa ielikt linkus un bildes (varbut kada izstastiet), bet nu es gaidu shos zabiishus, melnus ar bruno papeedi, tik stresins ka vajadzeja laikam nemt izmeru lielakus, itka njemu kads ir 38 pec noraditajiem cm ar itka izmeriju bet nez nez...
spradze
tajā pelēkajā laukumā, kur raksta tekstu ir rīkjosla, tev ir jāpaņem tā bildīte, kas līdzīga ķēdītei, un tajā lodziņa, kas tev atveras, uzspiežot uz attēlu, iekopē linku :)
Man ar visi tie apavi liekas pabriesmīgi :D bet nu ok, nestaigāju jau es ar loubouten kurpēs, un par gaumi nestrīdas :D bet nevarēju nepateikt, izskatās tik sintētiski.
Liekas simpātisks šīs pie ādas jaciņas
Vai izmēri atbilst īstenībai? es nesen pasūtīju kurpes, rakstīts 39 izmērs, domāju, ka kāds 38 un šaurai kājai, k-gan manējā jau nu nav nekāda platā.. Nezinu tagad ko ar viņām iesākt.
Dominika - tev ir visi 3 zābaki vai vnk tev viņi patīk?
mani interesē, kā tie pirmie izskatās realitātē? pašai baigi iepatikās, bet tā zole mani mazliet mulsina..