Tūlīt visas brēks, ka vajadzēja parēķināt, bet nu jā, neizdarīju, tagad kožu pirkstos. Bet jautājums ta paliek - ko darīt?
Vasarā ņēmu 3 atvaļinājumus dažados laikos, un algu jau izmaksā pirms atvaļinājuma kopā ar atvaļinājuma naudu. Tā nu visas vasaras garumā man tā alga bija dažnedāžāda un skaitīta vairākas reizes mēnesi - ne tā kā parasti 1x mēnesī algas dienā.
Tagad nu visi atvaļinājumi beigušies un pienācis normālais algas datums, kurā es saņemu......... tikai mazliet pāri 100 ls!!! es nezinu, ko tagad darīt, jo reāli es ar to izdzīvot nevaru, jo īre vien jau 150 ls. prasīt lai aizdot ar negribu, jo vecākiem esmu deklarējusi ka esmu pieaudzis cilvēks kas spēj par sevi parūpēties.
Ir doma iet uz banku. Vai bankas izsniedz kaut kādus īstermiņa kredītus bez galvojuma? Jo sms kredītus negribu ņemt, jo 2x jau ņemu. Un tagad saklausījos to šausmu diskusiju, ka ja ņem ātros kredītus, tad banka vairs nedod kredītus.
Ai tāds murgs :( zinu, ka pati vainīga. Varu teikt ardievas gan ziemas zābakiem, gan metelim, gan jebkādai atpūtai