Labvakar, kaut gan kas tur labs.
Vajag padomu, kā būtu rīkoties labāk. Ar draugu sastrīdējāmies ļoti un es viņam teicu, lai iet gulēt otrā istabā. Viņš aizgāja. Un es nožēloju, ka tā darīju. Kā jūs domājat, labāk būs, ja tagad iešu un atvainošos (viņš varētu mani atraidīt un es arī nezinu kā labāk to izdarīt, jo viņš istabā ir aizslēdzis durvis)? Vai arī man palikt vienai istabā, skatīties seriālus un ēst šokolādi, ko viņš man nopirka? Sastrīdējāmies manas vainas dēļ.
Vispār diezgan jocīgi - jo parasti mēs vienmēr skatamies seriālu kopā un tad ejam čučēt, bet divas dienas es strādāju un viņš skatījās bez manis, par to es sadusmojos, ka vajadzēs izlaist 2 sērijas un ka vispār, tas ir ļoti egoistiski. Viņš apvainojās, nerunāja ar mani, Es samierinājos, par tām sērijām, mēģināju pielīst un prasīt kura sērija mums jāskatās - viņš saka, ka ies gulēt, lai skatos bez viņa. Par to man atkal dusma. Es gribēju, lai viņš atbrauc no darba un satiek mani mīļi, viņš gribēja to pašu, bet no manas puses - loģiski nekas nesanāca. Vispār jūtos kā baigā dura.
Ko jūs darītu manā vietā?