Kuras cosmo lietotājas jums patīk un liekas vispatiesākās, bet, kurām, jūsuprāt, vajadzētu piebremzēt ar savu fantāzijas lidojumu? Kuras cenšas būt labākas nekā ir un kuras vienkārši ir jaukas?
Esmu kāda esmu, necenšos izlikties par super lielisko, nav arī kauns no tā, ka man nav augsti atalgots darbs un ideālas attiecības.
Nezinu, kā kurai ir īstenībā, bet gan jau kāda arī pārspīlē ar runām par to, ka viņām viss forši :D
Nē priekškam kašķēties, tās par kuras man šķiet plātās lieki vai par daudz sevi slavina un izrāda, noteikti jau pašas tā nedomā vai vismaz negrib lai par viņām tā domā un tad priekškam man ienaidnieces te? Neuzskatu, ka ir jēga šādai diskusijai, tikai sakurināt un sanaidot visas te...
Te ir viena,kaut kāda,kura dzīvo ķip Norvēģijā un guļ ar bagātu čali,kurš esot garš un seksīgs. Un pati viņa ir gara,bet visas pārējās ir īsas,resnas,nesmukas salīdzinot ar viņu :D
A mani vispār neinteresē, ko kura izdomā vai safantazē, lai taču stāsta, ko grib..
Ir meitenes, ar kurām esmu sadraudzējusies un uzturu attiecības ārpus foruma un tās mani arī interesē, pārējās droši var rakstīt da jeb ko..mani tas kaut kā absolūti nesatrauc!