Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

un jau atkal OK

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Sēžu un domāju, kā man tagad darīt. otrdien vakarā man bija jāiedzer pēdējā tablete no paciņas, bet biju aizmirsusi mājās. Tagad esmu pie savas nepabeigtās paciņas ceturtdienas rītā beidzot nokļuvusi - tātad vairāk nekā 24 stundas.

Did you completely miss a pill during the 3rd week of pills (days 15-21)? Finish all the hormonal pills in the pack. Start a new pill pack immediately.

If you are more than 24 hours late: Take the last pill you missed now. Take the next pill on time. Throw out the other missed pills. Take the rest of the package as scheduled.

kā man tagad darīt? :D Tagad iedzert to otrdienas tableti un tad no nākamās paciņas pirmo tableti par vakardienu, un šovakar dzert jau normāli 2. tableti no jaunās paciņas? vai arī tas būs par daudz vienai dienai? Vai arī man tagad kaut kāda viena liekā tablete jāmet ārā? vai arī nav jāsāk jaunā paciņa uzreiz bet jāgaida līdz tai nākošajai nedēļai? :D lūdzu, palīdziet.
13.09.2012 10:43 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Tu taču iekopēji. Iedzer aizmirsto tagad un nākošo dzer laikā, tas ir pēc tukšā. Prezervatīvu gan lietot drošībai.
13.09.2012 10:46 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Ui, nu jā, tev jāsāk jauna paka. Iedzer to pēdējo un tagad ierastajā laikā dzer jaunu.
13.09.2012 10:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits