Tuvojas dzimšanas diena. Strādāju darba vietā, kurā kolektīvā ir 49 cilvēki. Te dzimšanas dienās ir pieņemts katram nākt ar savu puķi un apsveikt to cilvēku. Pēc apsveikšanas te visiem vienmēr ir bijis kāds cienasts, ko katrs paņem līdz un iet uz savu kabinetu turpināt strādāt galvu nepacēlis. :) Tādas lielas sēdēšanas nenotiek. Iedod puķi, savāc mielastu un tinās prom :D
Varbūt Jums ir kādas idejas ko varētu uztaisīt tādu ātri paņemamu un aiznesamu? Torti vai speķa pīrāgus īsti negribētos. :)
hmm saldie un sāļie groziņi, bet tas varētu būt padārgs prieks.
vai tiešām kādi speķa pīrādziņi+augļi. uzkodu veidā pasniedz kko. vai tikpat labi uztaisi mazās maizīties, kuras uzdur uz kociņiem, piem. kombinācijās gaļa+marinēts/svaigs gurķis+paprika vai gaļas vietā liec sieru.vai arī siera salātus un maizītēm. saldajā var konfektes (šokolādes) vai arī vafelītes. ja pati māki ko gardu uztaisīt no saldumiem, tad droši taisi. kolēģi to novērtēs :)
Es nesen savā dz/d taisīju sāļos groziņus ar siera salātiem un klāt vēl pirku melleņu kūku. Bija garšīgi :).
Bet Tev arī baigais kvantums uzkodu vajadzīgs :)
par slimības lapu būs ļoti neglīti, ja visi atnāks ar puķēm, bet tu nebūsi. un visi iespējams sapratīs, ka tas bija speciāli.nē nu tiešām atnes konfektes, 2 veidu augļus un cepumus. lieta darīta. ar tām biezpiena mājiņām tu nojūgsies..
Veikalos citreiz ir gatavas paplātes ar uzkodām, tikai neesmu piefiksējusi, kas tur īsti ir, vismaz noformēts smuki :D
Starp citu- maxima.lv reiz pamanīju, ka viņi piedāvā tieši svētkiem pagatavot cienastu, cenas arī nebija trakas.
Man tikko dzimenē bija jānes cienasts un es nopirku pīrādziņus, vīnogas un sniega pikas. Visiem ļoti garšoja :)
Tagad tuvojas vārda diena un tā ideja par pašceptām vafelēm ir ekselenta, laikam būs jāuzcep :)
Es viņam taisīju lavašus pildītus ar vistu un krabju nūjiņām un uzcepu ābolu plātsmaizi. Sanāca kopā diezgan daudz un nemksāja dārgi. Arī laika ziņā ātri. Darbā visi slavēja , ka viss baigi garšīgi :D :)