Sonya Sāksim ar to, ka viņa ir mans dvēseles radinieks. Es teikumu iesāku - viņa pabeidz un otrādi. Varam abi izsmieties no sirds. Abiem ir vienādi uzskati par dzīvi un vērtībām. Viņa nav ideāla un to apzinās un netēlo kaut ko, kas nav. Viņa ir patiesa pret mani, lai arī tas reizēm ir sāpīgi. Viņas negatīvās rakstura iezīmes ir tieši tas, kas manā dzīvē šobrīd ir nepieciešams un man tās patīk .. pozitīvās īpašības tikai pieliek papildus plusiņus! Viņas glāsti ir kas vēl nepieredzēts .. skūpstoties ar viņu vienkārši jumtu nes nost .. sex varētu būt labāks, bet, tā kā viņai O tiek sasniegts, tad tas ir pieņemami un ar laiku tikai pilnveidosim šo lauciņu.
Izskata ziņā nav manā gaumē, bet šobrīd es jau visus viņas izskata atkāpes no manas gaumes esmu pieņēmis un pārvērtis par efektiem, kas man pat ir iepatikušies!
Esot kopā ir tāda sajūta, ka tieši tas ir tas brīdis un moments, kurā man šobrīd jāatrodas .. kaut kā tā ..
Sany es jau viņai teicu, ka es to izdarīšu, kad viņa atbrauks un to, ka Portugālē var darīt to, ko vēlas. Abi to jau esam izrunājuši.
Zilbuliite Iespējams, bet zini, jo vairāk mēs domājam, jo mazāk daram un vienmēr var atrast iemeslus, lai kaut ko nedarītu. Es dodu priekšroku vairāk darīt un mazāk domāt .. vienmēr ir risks un vienmēr viss var noiet greizi .. bet es labāk riskēju .. un ja nesanāks nekas, tātad nebija lemts .. sīkumos neiedziļināšos, bet esmu pārliecinats, ka viņa ir ģimenes cilvēks un nebūs nekādi vairāki, ja tiks atrasts tas, kurš ir savējais .. tapat, kā man ..