Kapēc tā?

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Kapēc citām meičām nav jāpieliek nekādas pūles, t.i., viņām skrien puiši pakaļ tās kuras neatdodas uzreiz.
Bet citas atdodas un arī nav garantija ka paliks kopā, kur tas sāls aprakts.
10.09.2012 10:22 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es viņu esmu mēģinājis atrunāt visos iespējamajos veidos, tai skaitā ar ceļojumu mums abiem .. Bet ir stūrgalvīgi cilvēki, kas solījumus uztver nopietni un negrib čali ielidināt uz normālu ciparu .. Bez tam, viņa solīja pirms mēs ar viņu sākām satikties .. tas ir attaisnojošs iemesls .. guļ ar mani .. un man ar pašapziņu, tici man, viss ir pilnīgākajā kārtībā :) Neiedziļināšos sīkumos, bet, tici man, man pietiek pelēkās vielas, lai turētu roku uz pulsa. Viņa ir tā vērta, lai riskētu! Bez tam es iejūtoties viņas ādā saprotu viņu, tāpēc man nav īpašu iebildumu .. vēlreiz atkārtoju - viņa ir tā vērta!
10.09.2012 15:12 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
^^ sieviete nebrauc ceļojumā ar vīrieti, ar kuru nav gatava gulēt ;)
10.09.2012 15:21 |

Reitings 1603
Maybe' Nu tas ir risks, uz kuru esmu gatavs iet. Un, ja arī pārgulēs? Nu un kas? Galvenais, ka pēc tam viņa paliks tikai mana .. :D Jebkurā gadījumā, man svarīgi, lai viņa izvēlas arī mani tāpat, kā es viņu .. ja nesanāks - man ir bieza āda:) Ja sanāks - būšu sasodīti Laimīgs cilvēks un tā dēļ esmu gatavs riskēt ar ļoti daudz ko ..
10.09.2012 15:30 |

Reitings 1906
Galīg apsēsts.
10.09.2012 15:34 |

Reitings 8272
^^- man tā šķiet, ka šoreiz tu būsu iekritis. guļ ar tevi, bet brauc ceļojumā ar citu.. nu nekas tīrs tur nav..un tas ir tikai aizbildinājums, ka negrib, lai tas izmet naudu vējā. šajā gadījumā, ja viņa brauks, nauda vējā būs izmesta divtik+čalim briesmīgas atmiņas, un nākošo sievieti nekur nevedīs.
10.09.2012 15:34 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
par tiem 5 vīriešiem reizē..jā..arī manā paziņu lokā ir sieviete līdz 30 (kādi 27 laikam), gudra, skaista, labā amatā esoša, bet satiekas nonstopā ar 5 precētiem vīriešiem uzreiz.
jaunībā sirdi salauza un sačakarēja uz mūžu. mantrause, un pa gultām gulētāja vien palika.
žēl gan...
potenciālo precētāju nav. nav pat neviena,kas būtu gatavs šķirties no savas sievas viņas dēļ...
tādas tās sievietes ir...toties viņas reputācija viņai skrien km pa priekšu..
nezinu..man likās,ka amats uzliek kaut kādu atbildību.
10.09.2012 15:35 |

Reitings 2487
Ja sanāks - būšu sasodīti Laimīgs cilvēks un tā dēļ esmu gatavs riskēt ar ļoti daudz ko ..

sasodīti laimīgs cilvēks,kas MŪŽDIEN dalīs savu perfekto ar 5 citiem mužikiem..:D cik ļoti tu sevi necieni,lai pats ticētu šitām basņām?? :D
10.09.2012 15:36 |

Reitings 1906
Jā, un ja te kāda meitene pasūdzētos, ka viņas džeks brauc ceļojumā ar citu un viņa tikpat jūsmīgi to džeku gaidītu, ko mēs teiktu? Ka viņa ir muļķe un ļauj sevi vazāt aiz deguna. Un šeit jau arī nav atšķirības, tikai dzimumi citi, bet doma tā pati.
Jo, piemēram, ja man būtu vīrietis, kurš man ļoti patiktu, es neparko nebrauktu ceļojumā ar citu vīrieti, jo man tas vienkārši liktos pretīgi un lieka laika tērēšana, turklāt riskanti un necieņa pret man tīkamo vīrieti. Jā, es spriežu kā kārtīga meitene. Secinājumus izdari pats :)
10.09.2012 15:45 |

Reitings 1603
Tur jau tā lieta, ka nedalīšu .. tas ir palicis pēdējais konkurents no pieciem ..
Zinu, zinu, kā tas izklausās, un es Jums, dāmas, pilnīgi piekristu, ja to visu lasītu no malas .. bet es šo sievieti redzu nu jau ikdienā un esam ļoti daudz ko pārrunājuši .. šoreiz es esmu gatavs noriskēt - nesanāks - nesanāks. Tas tīri uz manas sirdsapziņas :) Paldies par komentāriem un padomiem jebkurā gadījumā, bet man ir sava galva uz pleciem un dodu priekšroku izmantot to. Citu viedokļi, protams, ir interesanti un nozīmīgi dažādu scenāriju izstrādei, tomēr gala lēmumus vienmēr pieņemu ar savu sirdi un galvu:)
Zilbulīite es esmu pārliecināts par sevi un es ļoti labi jūtu šo sievieti un viņa nespēj man melot, jo es momentāli to atkožu .. varu tikai piebilst, ka tādas attiecības un tādas sajūtas man ir pirmo reizi mūžā .. un tās ir sasodīti skaistas! Ja nav lemts - neko darīt, bet es izbaudīšu katru mirkli kopā ar šo sievieti ..
Visu cieņu, bet pietiks par mani:) Gan jau es tikšu galā :D
10.09.2012 15:48 |

Reitings 4129
^^, līdz šim man šķita, ka Tu esi gudrs vīrietis, bet pēc tā, ko šajā diskusijā lasu, man gribās smieties skaļā balsī-izskatās, ka arī gudrie un sakarīgie mēdz būt naivi kā jēriņi, ja atrodas sieviete, kura viņus spēj vazāt aiz deguna kā mazos ežus. :D
10.09.2012 15:49 |

Reitings 1603
PS Dienā, kad viņa atbrauks, es viņu pasūtīšu! Un tikai tad, ja nāks atpakaļ pie manis un veida, kā tas tiks darīts, ir atkarīga mūsu nākotne ..
10.09.2012 15:51 |

Reitings 8272
^^- nu nezinu, vai tas ir labākais risinājums. varbūt tad pasūti tgd un skaties, ko darīs. ja būsi nozīmīgs, viņa nekur neaizbrauks. ja ceļojums svarīgāks-aizbrauks
10.09.2012 16:00 |

Reitings 99
Reģ: 20.12.2010
^^
vienkārši intereses pēc, kas tajā sievietē ir tāds? :)
10.09.2012 16:16 |

Reitings 2487
^^- nu nezinu, vai tas ir labākais risinājums. varbūt tad pasūti tgd un skaties, ko darīs. ja būsi nozīmīgs, viņa nekur neaizbrauks. ja ceļojums svarīgāks-aizbrauks

vo,vo...
ja tur kaut kas būtu, tad to pamanītu tieši šādā situācijā, nevis kad šī jau būs to kandidātu izmēģinājusi un izbrāķējusi un tevi paķers, līdz atradīsies nākamie 5:D
10.09.2012 16:42 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Cilvēks nav dumjš tāpēc vien, ka tiecas pieļaut izņēmumu. :)
10.09.2012 17:48 |

Reitings 1603
Sonya Sāksim ar to, ka viņa ir mans dvēseles radinieks. Es teikumu iesāku - viņa pabeidz un otrādi. Varam abi izsmieties no sirds. Abiem ir vienādi uzskati par dzīvi un vērtībām. Viņa nav ideāla un to apzinās un netēlo kaut ko, kas nav. Viņa ir patiesa pret mani, lai arī tas reizēm ir sāpīgi. Viņas negatīvās rakstura iezīmes ir tieši tas, kas manā dzīvē šobrīd ir nepieciešams un man tās patīk .. pozitīvās īpašības tikai pieliek papildus plusiņus! Viņas glāsti ir kas vēl nepieredzēts .. skūpstoties ar viņu vienkārši jumtu nes nost .. sex varētu būt labāks, bet, tā kā viņai O tiek sasniegts, tad tas ir pieņemami un ar laiku tikai pilnveidosim šo lauciņu.
Izskata ziņā nav manā gaumē, bet šobrīd es jau visus viņas izskata atkāpes no manas gaumes esmu pieņēmis un pārvērtis par efektiem, kas man pat ir iepatikušies!
Esot kopā ir tāda sajūta, ka tieši tas ir tas brīdis un moments, kurā man šobrīd jāatrodas .. kaut kā tā ..
Sany es jau viņai teicu, ka es to izdarīšu, kad viņa atbrauks un to, ka Portugālē var darīt to, ko vēlas. Abi to jau esam izrunājuši.
Zilbuliite Iespējams, bet zini, jo vairāk mēs domājam, jo mazāk daram un vienmēr var atrast iemeslus, lai kaut ko nedarītu. Es dodu priekšroku vairāk darīt un mazāk domāt .. vienmēr ir risks un vienmēr viss var noiet greizi .. bet es labāk riskēju .. un ja nesanāks nekas, tātad nebija lemts .. sīkumos neiedziļināšos, bet esmu pārliecinats, ka viņa ir ģimenes cilvēks un nebūs nekādi vairāki, ja tiks atrasts tas, kurš ir savējais .. tapat, kā man ..
10.09.2012 18:06 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Neko nelasīju ,bet izskatās atkal interneta tārpi par kaut,ko cepjas:DWīiii
10.09.2012 18:10 |

Reitings 1603
Abalone Tev taisnība .. aš par visiem 100% .. bet nu es apzināti ļauju sevi aiz deguna vazāt. Līdz vienam momentam. Manī ir īpašība, kas ļauj atslēgt savas jūtas un emocijas īslaicīgi. Tāpēc vienmēr tā skaidru prātu pasaku sev - līdz tādam un tādam datumam viņai ir ļauts mani čakarēt .. līdz šim datumam viņa nepiekrīt būt par manu sievieti vai kā citādi mums nesaskan, N=tad ar to ir cauri .. man, protams, ir sāpīgi, bet tai ziņā man ir savi principi un nostājas. Neļauju es sevi vazāt aiz deguna ilglaicīgi ..
10.09.2012 18:24 |

Reitings 99
Reģ: 20.12.2010
^^
man prieks, ka cilvēki vēl spēj just ko tādu :) varbūt nevar pateikt, ka pilnībā, bet daļēji es tevi saprotu :) cilvēks, ar ko faktiski esmu es pēc citu domām arī nav "priekš manis", viņš arī dažreiz dara lietas, kas man sāp, bet tas ir mans dvēseles cilvēks, viņš dzīvo savu dzīvi tā, ka man gribās ņemt viņu kā piemēru :) atbalstu un uzskatu, ka nav svarīgi kas un kā būs tālāk, galvenais, ka tagad jūties laimīgs, tev ir labi un tev ir jauna pieredze :)
10.09.2012 18:51 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
^^, līdz šim man šķita, ka Tu esi gudrs vīrietis,

Centās vislaik jums uz ausīm spēlēt nu un šķērsām aizbrauca,nojuka:D
10.09.2012 18:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!