Vai esiet kaadreiz aizdomaajusaas,ko dariisiet ,kur buusiet peec kaadiem 10 gadiem?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es jau sen gibeeju padiskuteet par so teemu!Zinu ,ka te visas veel saliidzinosi jaunas sievietes,bet tomeer...!Vai juus kaadreiz esiet padomaajusas ,kaadas vareetu izskatiities,ko dariisiet ,dziivosiet uttpeec kaadiem +-10 gadiem!?
Parasti jauni cilveeki nedomaa par naakotni,dziivo sodienai,kas arii nav slikti,bet pasapnot noteikti var!
Es sevi redzu ,savaa izremonteetajaa maajaa ar jaunu terasi!Netaalu daarzs vienos ziedos ,daudz citrusi!Klausos muuziku un gleznoju ...!Liela kanva,kur izies daudz kraasu...!Liels sirdsmiers ,jo daudz paveikts aiz muguras...!:)
09.09.2012 17:55 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Tāda veida domāšanu jau sen atmetu. Ņemot vērā, ka šobrīd absolūti nav tā kā biju iedomāusies pirms 10 gadiem, tad labāk nedomāt, ir lietas, vietas, notikumi, kurus nevaram ietekmēt un kuri spēj mainīt plānus. :)
10.09.2012 09:47 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Ņemot vērā to, cik ļoti ir mainījusies mana dzīves uztvere pēdējo gadu laikā, neņemos spriest, kur es būšu pēc gada, kur nu vēl pēc 10!
10.09.2012 10:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits