Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārsteigumi

Reitings 1
Reģ: 09.09.2012
Sveiki visiem!
Nesen tā aizdomājos, cik tad tie mūsu pašu vietējie vīrišķi ir oriģināli? Es domāju tādā romantiskā ziņā. Vai viņu dāvanu paradumi ir vecā trīsvienība - laksti, salumi, maziņš nieciņš? Vai satiekoties viņi aizved uz kādu pasākumu, vnk pastaigu, kino, kafejnīcu? Vai tomēr, kas tāds īpaši piedomāts un oriģināls?
Tad jautājums ir tāds. Kādus oriģinālus, romantiskus un patīkamus pārsteigumus Jums ir sagādājuši Jūšu vīrieši?
09.09.2012 11:16 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
tas manuprāt ir atkarīgs no audzināšanas ģimenē un paša vīrieša, ja viņš ir redzējis,kad tēvs tā aplido mammu, tad,protams, dzīvē ar savu mīļoto mēģinās tieši tā pat. Vis lielākais pārsteigums bija no vīra pēc mēneša pazīšanās bija man vārda diena, vakarā izvilka kārbiņu un tajā bija zelta ķēdītes ar zilu sirsniņu. Ikdienā abi mēģinam viens otru iepriecināt, pārsteigt, nevar tikai prasīt, ir arī jādod.
09.09.2012 11:21 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Nesen mans ex, ar kuru kopā bijām 3 gadus, paziņoja, ka esmu slikta draudzene, jo man neko nevarot uzdāvināt. Pasmaidīju. Jā, es parasti pasaku, ka man neko nevajag, bet šaubos, ka kāda darītu savādāk, ja vīrietis viņai jautātu :"Gribi puķes/somu/kurpes?"
Esošo draugu uzreiz brīdināju, ka ziedus man labāk nedāvināt, kā arī lutināšanu uzskatu par sliktu. Tik un tā katrā tikšanās reizē saņemu vairākus našķus/saldumus, jo viņam zināms, ka esmu saldummīle+tas ir sava veida pētījums, jo viņš ir nolēmis likt man pagaršot visu veikalā atrodamo saldumu klāstu, lai noteiktu manus mīļākos:) Uz pasākumiem dodamies regulāri, ja esmu Rīgā, kā arī parasti pusdienojam kopā kādā kafejnīcā, jo tā varam vēl 40 minūtes dienā pavadīt kopā.
Mēs gan neesam ilgi kopā, tāpēc viss tik jauki. Paies gadi, tad es varēšu čīkstēt:)
09.09.2012 11:32 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ziedi ir biezhi, un vispatiikamaak ir sanjem ziedus parastaa dienaa, tapat vien, jo miil mani :) saldumus es nemiilu, tapec tas atkriit, un mazus niecinjus reti davina, parasti ko lielaaku, zelta keediiti, vai ko tamliidziigu. Man ir paveicies ar viirieti, romantisks un miiljsh
09.09.2012 11:41 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
laikam tiešām daudz kas ir atkarīgs no ģimenē redzētā. ja tēvs nav bijis mīļš ne pret mammu, ne pārējiem , tad laikam neko romantisku nesaigaidīt:(
09.09.2012 11:47 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es gan uz jautājumu http://:"Gribi puķes/somu/kurpes?" atbildu, ka gribu visas trīs lietas, kā arī kurpēm un somai klāt vēl vajag jaunu kleitu. Ja vīrietis grib sievieti lutināt un apdāvināt, lai to dara, es pieņemu ar prieku un pēc tam nav jāsūdzas, ka "vot, neko nedāvina, skops utt."
09.09.2012 11:48 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Piekkritīšu Becky. Es arī nesaku nē, ja ko vēlos. Man ļoti patīk ziedi - gan vīrietis dāvina, gan pati pērku, ja gribās ziedus. Ja nav pa ceļam pašai, palūdzu nopirkt viņam. Laikam savādāk ir, ja kopā nedzivo, bet arī ar saldumiem - vnk pasaku, lai pa ceļam nopērk kaut ko garšīgu. Arī pats, ja zin, ka neesmu bijusi ārā, mājās atnes man kādu gardumu.
09.09.2012 12:16 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Sesilla, es savukārt domāju, ka, ja bērns ģimenē redz, cik slikti izturas tēvs, tad viņš mācās no tā un tieši lutina sievietes, vismaz man ir radies tāds iespaids, bet tas, protams, ir individuāli. ;)
09.09.2012 12:24 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Pārsteigums vienmēr ir tad, kad tu negaidi, ka tev tūliņ, tūliņ kaut ko dāvinās :) Tieši tāpēc pārsteigums var būt itin jebkas, sākot no banālām (bet man iemīļotām) šokolādēm un beidzot ar pēkšņiem ceļojumiem, pasākumiem (kur fiksi jādomā kā sapucēties).
Man ļoti patīk, ka bieži, kad ejam uz veikalu pēc produktiem, viņš pēcāk pajautā, vai sieva vēlētos sev kaut ko izņemot saldumus... nu tad ir patīkami, ka tā spontāni, iepriekš neplānojot, tieku pie kaut kā tāda interesanta, ko iespējams plānotā šoppingā nenopirktu - kādu kažokādas vesti, interesantu ēnu paleti vai smaržas, kurām iepaticies flakoniņš...
Bieži pārnākot no darba taisa dāvaniņas - uzdāvina vannas relaksācijai paredzētos komplektus, smaržas vai skaisti iesaiņotu ekskluzīvu šoko. Vai piezvana no darba un pasaka, ka tiekamies tur un tur, iesim uz kādu restorānu.
Bet visvairāk mani pārsteidz, ka pēkšņi paziņo, ka pēc neilga laika lidojam uz turieni vai turieni ;)
09.09.2012 12:29 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Vai esiet lasījušas Gary Chapmena grāmatu 5 mīlestības valodas?

Tās kuras ir ,zinās kā izpaužas mīlestības darbiņi, kas ir arī mana vīrieša mīlestības izpausmes veids. Viņam patīk par mani rūpēties un tādejādi pats jūtas noderīgs un vajadzīgs!
7dienās vienmēr atnes kādu kūciņu no kondetorejas, kad kaut kur brauc darba dēļ uz pāris dienām, vienmēr mani sagaida dāvaniņa....un ja es kaut ko ļoti gribu, to man sagādā.
Piemēram dienu pirms Valentīna dienas staigājām pa veikaliem, es saku...smuka soma....nakamā dienā viņš pārnāk mājās ar puķēm un to somu.....pukst, ka ar to lielo sarkano maisu izskatījies kā tāds muļķis ...bet patiesībā tik laimīgs, ka man milzīgs smaids sejā un ka atkal uzminējis precīzi kā mani palutināt!:))
09.09.2012 12:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!