Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tiramisu

 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
...kā tad tur īsti ir? ir jāliek klāt atsevišķi saputots olu baltums, vai tikai dzeltenums? Esmu mēģinājusi gan tā , gan tā , bet parasti sanāk pa šķidru tas krēms, garšīgi jau ir bet varbūt pa daudz lieku Mascarpone?
07.09.2012 20:17 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
...kulināres šodien atpūšas...?
07.09.2012 20:36 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
neesmu pati taisījusi tiramisu, bet visiem pārējiem kulinārijas brīnumiem padomu prasu šeit - http://www.receptes.lv/receptes/meklet:tiramisu/ + palasu komentārus.
07.09.2012 20:39 |
 
Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
Es parasti taisu pēc šīs receptes un vienmēr viss kārtībā.
http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/tiramisu/
07.09.2012 20:44 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Paldies meitenes, sapratu savu kļūdu - jākuļ tikai olas dzeltenumi - mascarpone un sakultie olas baltumi jāiecilā, nedrīkst viņus samikserēt kopā. Nezinu vai jūs manu domu sapratāt :) bet man kļuva skaidrs :)
07.09.2012 20:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits