Raudāšana vīrieša klātbūtnē

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Lasot tēmas, es sāku domāt, cik jūs bieži esat raudājušas vīrieša klātbūtnē? un cik tas ir labi vai slikti jūsuprāt. vai arī psihošanas par tādām lietām, par kurām var aprunāties , nevis jābimbā un jāķērc, jāsit mantas.
es esmu raudājusi sava vīrieša klātbūtnē 2 reizes. tiesa gan, mēs tad tā kā nedaudz sastrīdējāmies un viņa izteicini bija tādi, kas mani vnk sāpināja. tas nebija nekas ļauns, bet sāpēja. bet peč tam bija patīkami, kad mani mierināja. bet es esmu šausmās, cik daudzas meitenes vēlamo cenšas panākt ar raudāšanu un psihošanu.
ja džeks aiziet ar draugiem vienu vakaru pasēdēt-telefonā jāraud.
ja neizdara pa prātam-jābļauj.
un visu laiku par katru ne tā pateiktu vārdu-atkal jāpinkšķ. vai tiešām tās, kuras to dara, domājat, ka tiek panākts kkas?
tā ir kāda iežēlināšanas taktika vai kā?man tā šķiet, ka pie asarām ar laiku pierod. es nezinu, vnk man uzdzina dusmas, ka man viena draudzene šitā darās pret savu draugu (nu jau īstenībā bijušo), un tgd pati raud, ka visam beigas. nu es par to vnk ar viņu nerunāju, jo manas domas par to ir savādās, bet negribu sastrīdēties
07.09.2012 08:50 |

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
Man pilnīgi tas pats, kas _paris un mani pašu tas tracina, bet es nevaru savaldīt asaras, tad kad man kko sāpīgu pasaka, vai notiek kaut kas skumjš, vai priecīgs, nu esmu es tāda emocionāla, lai gan pati nesaprotu pa kuru laiku esmu tāda palikusi, agrāk tāda nebiju :D
07.09.2012 10:23 |

Reitings 8272
zilbuliite- tagad tu pati veido apcerējumu. es neteicu, ka vnm vēlies palikt ar dzelzs sievietes seju. kāpēc tu domā, ka tavs risinājums būs labākais situācijai?draugs domā savādāk. un man stulbi liekas palikt katram pie sava. man tā nav bijis, un varbūt tādēļ es nesaprotu par tām asarām un gala vārdu. nopietni, ar savu draugu, ja mēs strīdamies, nekad viens otram neesam teikuši gala vārdu, ka tā būs un viss. un es par to ļoti priecājos, ka man nav tā jājūtas.
07.09.2012 10:24 |

Reitings 633
Piemēram, tad, kad es saku, ka raudu bieži, es nedomāju katru otro dienu vai tamlīdzīgi. Es domāju - biežāk kā vajadzētu vai biežāk kā citi, ja būtu manā vieta.
07.09.2012 10:26 |

Reitings 1720
Kādreiz raudāju bieži (nevaru pateikt precīzi, bet vidēji ~2 reizes mēnesī). Raudāju vienmēr, kad vīrietis par kaut ko aizsvilās un pateica man kādu skarbāku vārdu. Nevarēju tur neko padarīt! Tagad esmu kļuvusi daudz emocionāli noturīgāka. Vairs neņemu galvā nejaušus vārdus, kas izskan emociju izvirdumā. Raudu tikai, ja pārāk daudz kas sakrājies!
07.09.2012 10:27 |

Reitings 1720
Ak, un nekad neesmu izmantojusi asaras kā iežēlināšanas veidu!
07.09.2012 10:28 |

Reitings 8272
zilbuliite- cerams, ka neesi jaunāka par mani :D es nejūtos nepieredzējusi, lai izaugtu un saprastu, kāpēc jājūtas skumji. es nezinu, es vnk jūtos priecīga, atskaitot vakardienas skumjo ziņu. es tiešām ļoti sen neesmu izjutusi tādas skumjas, lai gribētu raudāt. kāpēc man jābojā pašai sev garastāvoklis? var taču darīt, domāt tik daudz un labas lietas ;)
07.09.2012 10:29 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Sany - tu vienkārši nepazīsti manu puisis. ja pažitu tad tu saprastu to,āpēc šad tad ir vajadzīgs mans gala vārds.:D
07.09.2012 10:29 |

10 gadi
Reitings 485
bet, vai tad nav labāk atrast veidu, kā justies priecīgai un laimīgai, un neraudāt?

Mēs ar draugu esam diezgan atšķirīgi. Varbūt viņam liekas, ka pateicis sīkumu (nedomājot neko ļaunu), bet manā uztverē tas nav sīkums. Šādi sīkumi sakrājas, un kādā brīdī nāk raudiens. Piekrītu, ka labāks izlādēšanās veids būtu skriešana, dziedāšana, dejošana. Agrāk emocijas izlādēju dejošanā. Tomēr uzskatu, ka attiecībās IR jārunā, dažkārt šī runāšana kļūst emocionāla un rezultātā - asaras.
Nu es vēlējos iemeslus zināt tām, kuras vnk ļoti bieži raud un arī no pārējām.

Šie laikam ir tie mani iemesli, kādēļ es raudu. Bieži nav katru nedēļu, arī katru otro, nē. Varbūt mēnesī sanāk kāda reize, varbūt nē.
07.09.2012 10:31 |

Reitings 19
Raudu, tad kad juutos skumji vai apbedinata par jebkuru situaciju. Tad kad speka nepietiek atrisinat kadas situacijas. Mans ligavainis vienmer raud, ja es raudu. Jo nevar noskatities savu otro pusiti raudam. Un es daru gluzhi taapat. Tas vienkarshi rodas automatiski, aiz milestibas, kad tu otru mili vairak nekaa pats sevi..
07.09.2012 10:32 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Sany - piemēram, man ir tagad dzīvē tāds posms,kad īsti viss neiet tik raiti uz priekšu,kā gribētos..kaut kam trūkst naudas, kaut kam - laika, vēl klāt jāuztur attiecības tā,lai abiem būtu labi un neviens nejustos atstāts novārtā. vēl darbs, vēl skola..tam visam vajag naudu, laiku utt..un kad es redzu,ka nu nav manas finasnes tiks pīdošas un ka laika man nav, tad ir reizes kad gribās vienkārši ielīst stūrī un izbimbāties, vai ielīst puisism klēpī un paraudāt.
vai ja vienkārši neiet darbā un ir visas smadzenes kup no pārslodzes, bet puisis vēl fantazē un domā pigorus, kas reāli nav uz doto momentu iespējams ne fiziski, ne morāli, tad vienkārši VAJAG pateikt,ka būs tā un viss....un tad uznāk raudiens,ka otrs nesaprot un neaizdomājas tik tālu,kā es.
07.09.2012 10:35 |

Reitings 8272
zilbuliite- nu labi :D nejedzībās es savam puisim arī neļautu darīt kā pats grib :D
07.09.2012 10:35 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Īepriekšējā drauga priekšā raudāju divas reizes..., tad, kad man nomira kaķītis , un kad šķīrāmies, bet tās bij dusmu asaras!
Tagadējā mīķuma klātbūtnē divu gadu laikā, esmu raudājusi vienu reizi pie "Mārlijs un Es" :D
07.09.2012 10:36 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Vienkārši tu neesi emocionāla, tāpēc nesaproti citus, kas viegli apvainojas, sadusmojas, saīgst.
07.09.2012 10:44 |

Reitings 8272
maybe`- varbūt arī. es sevi esmu uzskatījusi par emocionālu. es varu apvainoties, bet neraudu. 2 reizes ar tagadējo draugu ir gadījies tā, ka apvainojos par sīkumu, gribējās paraudāt, bet neraudāju, jo sapratu, ka nav par ko man raudāt, nebija īsti par ko apvainoties
07.09.2012 11:18 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Par pieciem gadiem attiecībās esmu raudājusi daudzas reizes, bet tas bija tad, kajd bija lieli kašķi un skandāli. Vairak tā bimbāšana telefona izpaudās tieši attiecību sākumā, kad mums gaja visādi, bet arī man tad tikko bija palikuši 16 gadi, pirmās nopietnās attiecības. Jāatzīst, ka daudz neko nejēdzu. Tagad ir savādāk, neatceros, kad pēdējo reizi esmu raudajusi. Vispār, kad strīdamies esmu diezgan kareivīga un temperamentīga, vienmēr izdodas pretī pateikt kaut ko vēl riebīgāku, un pierādot savu taisnību par raudāšanu aizmirstas, jo esmu pārāk iekarsusi uz savas taisnības pierādīšanu:D

Biežāk draugs redz, ka es paraudu par kādu savu neveiksmi darbā, skolā vai kas saistīta ar manu ģimeni, tas ir pārsvarā, kad esmu iedzērusi un sanervozējusies. Par attiecībām paraudu viena pati naktī, kad nevaru aizmigt vaia rī, kad drauga nav mājās. Bet viņam nezvanos un nebimbāju telefonā, pat ja viņš ir ar draugiem un man necēļ telefonu utml.
07.09.2012 11:20 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Ar raudāšanu neko viennozīmīgi nevar panākt,man liekas,ka tas ir pazemojoši un vāji raudāt vīrieša klātbūtnē... :P
07.09.2012 11:25 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
To es arī pamanīju, kad attiecību sakumā taisiju scēnas, bimbaju un žēlojos, draugs izturējās vēsi un tieši visas psihošanas viņu no manis atgrūda. Tagad, kad redz, ka aizstāvu savu viedokli, ka strīdos pretī, ka pastāvu par sevi viņš arī mani uztver daudz savādāk. Ieklausāš, tad atvainojas utt. Un saka ka patīk mans temperaments, kad strīdamies. :)
07.09.2012 11:29 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
piekrītu ^^ par to raudāšanas biežumu, es arī vienu brīdi biju pieradusi, ka ar asarām var panākt vēlamo, un vienā brīdī tas vairs nedarbojās:D
07.09.2012 11:33 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Sany, varbūt tu vienkārši neesi tik emocionals cilvēks kā arī jums attiecībās viss ir kārtībā. Tad jau protams ikdienas sikumu dēļ nav vērts raudāt.

Bet ir taču arī tādas attiecības, kur viss nerit tik gludi. Kur ir domstarpības lielos jautājumos, nevis sikumos.
- džeks sarakstās ar citām
- aizdzeras ar draugiem 3 dienas
- notērē algu kazino
Tie ir tikai daži piemēri. Un var runāt un izrunāt, bet bieži vien tā runāšana neko neatrisina. Un tad nu sākas arī skandāli un raudāšanas jo cilvēks vienkārsi jūtas loti loti slikti.
Tā kā nevar visu tik viennozimīgi vērtēt
07.09.2012 11:39 |

Reitings 8272
Nika- pie pirmā un pēdējā varianta es šķirtos. par vidējo ir tā, ka iepriekšējās attiecības tā darīja, bet tagad nedara un netaisās tā darīt. nezinu, kā viņš tā nācis pie prāta, bet es par to tiešām lepojos, jo tik daudzās attiecības virieši vazājas riņķī. bet toties ir mīnus, kas man arī jāievēro- nekādi nakts tusiņi ar draudzenēm, izņemot gadījumu, kad kāda pie mums atbrauc ciemos. es to pieņemu, jo viņš pats nestaigā riņķī
07.09.2012 11:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits