Raudāšana vīrieša klātbūtnē

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Lasot tēmas, es sāku domāt, cik jūs bieži esat raudājušas vīrieša klātbūtnē? un cik tas ir labi vai slikti jūsuprāt. vai arī psihošanas par tādām lietām, par kurām var aprunāties , nevis jābimbā un jāķērc, jāsit mantas.
es esmu raudājusi sava vīrieša klātbūtnē 2 reizes. tiesa gan, mēs tad tā kā nedaudz sastrīdējāmies un viņa izteicini bija tādi, kas mani vnk sāpināja. tas nebija nekas ļauns, bet sāpēja. bet peč tam bija patīkami, kad mani mierināja. bet es esmu šausmās, cik daudzas meitenes vēlamo cenšas panākt ar raudāšanu un psihošanu.
ja džeks aiziet ar draugiem vienu vakaru pasēdēt-telefonā jāraud.
ja neizdara pa prātam-jābļauj.
un visu laiku par katru ne tā pateiktu vārdu-atkal jāpinkšķ. vai tiešām tās, kuras to dara, domājat, ka tiek panākts kkas?
tā ir kāda iežēlināšanas taktika vai kā?man tā šķiet, ka pie asarām ar laiku pierod. es nezinu, vnk man uzdzina dusmas, ka man viena draudzene šitā darās pret savu draugu (nu jau īstenībā bijušo), un tgd pati raud, ka visam beigas. nu es par to vnk ar viņu nerunāju, jo manas domas par to ir savādās, bet negribu sastrīdēties
07.09.2012 08:50 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Sany, pārlasīju visus savus komentārus, bet neatradu frāzi, kur es būtu teikusi, ka raudu bieži ;)
07.09.2012 09:47 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Divas reizes esmu raudājusi sava puiša priekšā. Abās reizēs puisim nebija ar to nekāda sakara.
07.09.2012 09:47 |

Reitings 2494
Sany - īstenībā tā arī ir.. it kā nobēgu maliņā, lai neredz, bet tā pat jau zin, ka es šņukstu tur .. bet paldies Divieņam, ka mums tādas labskanīgas tā attiecības.. jo savādāk man būtu grūti.. es jau raudu ne jau lai kaut ko panāktu.. vienkārši tajā brīdī tās emocijas pārkāpj pāri maliņai un izsprūk bimba.. bet man pašai nepatīk.. mēģnu jau saņemties...

Bet ja ir galīgi skumji ... tad gan es neko neturu ciet, neko neslēpju.. vienkārši ļauju vaļu - jo uzskatu, ka emocijas apspiest nav veselīgi...
07.09.2012 09:48 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Sany, bet tev kāds sliktums no tā, ka tās meitenes raud katru dienu? Tev tas jāredz, jāklausās? Kas tevi tieši tajā kaitina, kad ir sievietes, kas raud un čaļi, kam patīk tās meitenes apmīļot un daŗīt visu, lai viņu zaķīši/kaķīšī vairs neraudātu? Turklāt dīvaini, kā tik skaļi tu vari teikt, ka zini tādas sievietes, stāvi klāt un skaties to visu?... ir nevietā nodarboties ar pārspīlēšanu un absolūto taisnības meklēšanu, šeit ir viedokļi no dzīviem cilvēkiem, nevis izdomātiem ;)
07.09.2012 09:51 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Njā, esmu domājusi arī par šķiršanos, bet tad atkal ir labais periods un viss it kā aiziet pa vecam, līdz atkal pienāk sliktais periods. Nu tā viļnveidīgi. Laikam jau īsti normāli tas viss nav.
07.09.2012 09:51 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Man vispār ir grūti raudāt par jebko, nenāk asaras un neesmu arī tik emocionāli jūtīga.

Atceros, ka arī bērnībā bieži neraudāju, bet runājot par pieaugušo gaitām un raudāšanu vīrieša priekšā, atceros divus gadījumus.

1. Kad notriecu alni, mašīna bija lupatās un tas alnis beigts gulēja ceļa vidū.
2. Uzsprāga riepa un arī gandrīz notika smaga avārija.

Tad pēc notikuša mani parāva bimbiens, bet tas no pārciestā stresa.
07.09.2012 09:56 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Asaras ir varens ierocis karā ar vīriešiem! Tas ir kā ātombumba otrajā pasaules karā .. To vajag izmantot ar apdomu un ļoti reti, lai sasniegtu vēlamos mērķus. Asaras sievietei ir kā brīdinājums, ka tiešām tas ir svarīgi, būtiski un noteikti tas, ko viņa tai brīdī saka, ir tā vērts un jāpadomā.
Mana ex gandrīz katrā strīdā raudāja un skaidroja to, ka viņa tāda esot un tiklīdz uzvelkas, tā asaras pašas birstot. Tāpēc biju pieradis pie tā. Sākumā gan tas iežēlināja un tādā garā, vēlāk tas jau padarīja manu dusmu izvirdumu tikai spēcīgāku. Tāpēc aicinu neraudāt pārāk bieži, tomēr reizēm izmantot šo ieroci, lai tiktu pie sev vēlama rezultāta:)
07.09.2012 09:58 |

Reitings 8272
Libra- atvaino, tu tiešām neizmantoju vārdu bieži, bet es necenšos tevi aizvainot, bet cik bieži tu raudi? es vnk cenšos noskaidrot, kādas ir citas sievietes. esmu raudājusi puiša klātbūtnē 2 reizes. tās 2 reizes viņam sanāca kkā mani aizvainot, bet pēc tam saprata un teica, ka es pie tā neesmu vainīga.

tad jautājums meitenēm, cik bieži jums ir bieži un cik bieži jums nozīmē, ka tas ir normāli?

Murr Murr- ne jau apspiest, nē. bet, ja ir jāraud katru dienu, nu retu reizi katru otro dienu, tad man tā šķiet, nevienam neietu pie sirds.

Cicī- es jau tev teicu, ka ir tādi cilvēki, un man tas uzkrita uz nerviem pamatīgi. tā draudzene visu klātbūtnē papūlējās noraudāties vienā dienā kādas 3 reizes. un neko tādu tas džeks nepateica, jo viņiem bija nesaskaņas, kuras vajadzēja izrunāt, kurām viņa nevēlējās meklēt risinājumu, bet tai pat laikā negribēja šķirties. un tā bezgala. un tas nav vienīgais gadījums un nav vienīgā meitene tāda, kuru es pazīstu.
07.09.2012 09:58 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Sany, nepierakstu. Man tas neliekas nekas tik īpašs, lai tam pievērstu pastiprinātu uzmanību. Katru dienu es nepinkšķu, katru otro arī nē - mana nervi to neizturētu.
07.09.2012 10:01 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
zilbuliite-nevar aplikt arī ar dzelzs lēdijas seju un justies kā uzvarētājai. attiecībās nav jācīnās par to, kurš uzvarēs vai zaudēs bet jābūt vienotiem. attiecības tā jau ir trausla lieta pati par sevi, kur vēl apkārtējie citrreiz mēģina savu pirkstu pielikt, ko nevajag pieļaut. ne vienmēr pēdējais vārds nozimē to, ka jūs būs laimīgi. es gribu redzēt savu vīrieti laimigu un justies pati laimīga, to sajūtu dāvāt viņam un saņemt to pašu pretī.

un ko tu ar to gribēji pateikt?
man liekas,ka ne es minēju kāda strīda iemeslu, ne savus motīvus tam,kāpēc gribu palikt nelokāma un stingra savos uzskatos.
nemēģini te neko analizēt. ja gribu - raudu. ja tu negribu - nu neraudi! netaisi problēmas un nemēri visus pēc vienas mērauklas...ja tev ir sūdīga pieredze ar asarām un manipulēšanu ar tām, tad nevajag te izvilkt no nekā kaut ko..
07.09.2012 10:02 |

Reitings 2487
attiecībās nav jācīnās par to, kurš uzvarēs vai zaudēs bet jābūt vienotiem. attiecības tā jau ir trausla lieta pati par sevi, kur vēl apkārtējie citrreiz mēģina savu pirkstu pielikt, ko nevajag pieļaut. ne vienmēr pēdējais vārds nozimē to, ka jūs būs laimīgi.

turklāt - wtf? no kura pirksta tu to izzīdi un adresēji man??
kādi apkārtējie? kāda cīnīšanās? kādā sakarā te zaudēšana un izvarēšana?
vien varu pateikt to,ka reizēm IR jāpasaka savs pēdējais vārds...ir situācijas,kur tas ir nepieciešams.
07.09.2012 10:05 |

Reitings 8272
DIO- mans viedoklis ir tikpat dzīvs. es to zinu, jo pati saka vai tas džeks pasaka, un pati esmu redzējusi, kā tas notiek. nu skaties vai neskaties, ja esam kkur kopā aizbraukuši atpūsties, kur tad man mājās doties un neskatīties? labi, es viņu nomierināju un teicu, ka par to vsp nerunāsim. dīvaini, bet goda vārds, neesmu redzējusi, kurš džeks tādu meiteni mierina gadu gadiem.

becky-es esmu emocionālāka par tevi, bet nu man nevajag raudāt par katru sīkumu.

^^-nu es arī uzskatu, ka pie biežas raudāšanas vīrieši pierod. to pašu teica tas džeks pēc tam, par kuru es rakstīju. viņš sākumā žēloja viņu un mīļoja, teica, ka nu es tācu nevaru teikt neko, jo viņa atkla raudās un man viņas žēl. pēdējie vārdi bija, ka viņš pie asarām jau pieradis un tās nelīdz.

asaras vnm ieteikmēs otra cilvēka rīcību.jūs vienaldzīgi noskataties, ja jums tuvs cilvēks raud? protams, ka nē, bet ja viņš raudātu, teiksim, 3 mēnešus no vietas katru otro dienu, vai jums tas nebūtu apnicīgi? kā jūs uz to reaģētu?
07.09.2012 10:06 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Sany, tu pati uzdevi jautājumu, bet tagad meklē citu komentāros problēmas. Esi vienkāršāka, mans ieteikums nākotnei tev. Adios.
07.09.2012 10:10 |

10 gadi
Reitings 485
Es arī esmu emocionāla. Raudu gan no aizkustinājuma, gan skumjām. Vienkārši asaras sāk krist, un es neko nevaru darīt, esmu mēģinājusi apvaldīt raudāšanu, kaut kā nav sanācis. Vīrieša klātbūtnē raudu, ja bijis strīds, viss ir sakrājies - visādi noklusētie sīkumi, apvaldītās emocijas, varbūt greizsirdība. Tad katrs savu runājamo izsakām, viņš mani nomierina, samīļo. Līdzīgi, kā Dio rakstīja, lai zaķītis nebēdātos :)
Jau iepriekš atbildu, ka šādi strīdi nav bieži. Ikdienā nejūtos sāpināta. Draugam mana raudāšana nešķiet kaitinoša vai stulba.
Es arī īsti nesaprotu, kādēļ Sany uztrauc, cik bieži citas raud saviem vīriešiem. Visi nav vienādi!!
07.09.2012 10:10 |

Reitings 8272
zilbuliite- tu pati teici, ka strīdos vēlies palikt ar dzelzs lēdijas seju. tas ir to vērts? kādā strīdā , piemēram, pat ne no savas dzīves būtu tādai jāpaliek un jāpasaka pēdējais vārds? labāk nav vienoties, nevis nākošajā strīdā atkal pieminēt to pašu kādā brīdī un pateikt savu pēdējo vārdu?
par tiem apkārtējiem- tu nesaprati, tas bija vispārigi. es saku, ka labāk ir nedomāt, kā pateikt gala vārud galvenais, bet izrunāt to un sargāt savas attiecības, lai pie tā vēlreiz nenotiek?
07.09.2012 10:12 |

Reitings 633
Laikam varētu teikt, ka esmu tāda, kas katra strīda laikā raud (bet par laimi mēs tik bieži nemaz nestrīdamies). Ne jau kaut ko panākt es mēģinu, bet vienkārši esmu tā iekārtota. Pamazām mēģinu to kontrolēt un nebirdināt asaras par katru sīkumu.
Neuzskatu raudāšanu par "ieroci" vai ko tādu, man vispār šķiet stulbi kaut kādā veidā manipulēt ar otru cilvēku - kas tad tās ir - attiecības vai kāda stratēģiska spēle?
07.09.2012 10:15 |

Reitings 2487
zilbuliite- tu pati teici, ka strīdos vēlies palikt ar dzelzs lēdijas seju. tas ir to vērts? kādā strīdā , piemēram, pat ne no savas dzīves būtu tādai jāpaliek un jāpasaka pēdējais vārds? labāk nav vienoties, nevis nākošajā strīdā atkal pieminēt to pašu kādā brīdī un pateikt savu pēdējo vārdu?
par tiem apkārtējiem- tu nesaprati, tas bija vispārigi. es saku, ka labāk ir nedomāt, kā pateikt gala vārud galvenais, bet izrunāt to un sargāt savas attiecības, lai pie tā vēlreiz nenotiek?

es netiku minējusi,ka vienmēr gribu palikt ar dzelzs lēdijas seju. ir strīdi,kuros labāk izvēlētos nebimbāt, un palikt pie sava..tas,ka es tā gribu visu laiku - atkal ir tavs apcerējums par maniem komentāriem.
mans gala vārds strīda beigās palike tad,kad es zinu,ka abiem tā būs labāk. tas ir daudz labāk, nekā n-tās stundas spītēties un strīdēties pie kompromisa nenonākot..
izskatās,ka tu pati neesi sapratusi,ko tu gribi panākt/uzzināt ar šo diskusiju. tu uzdod jautājumu, bet katru komentāru centies iztirzāt kau ko piefantazēt.
atslābsti un ļauj komentēt un necenties pierādīt,savu taisnību.
07.09.2012 10:18 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Raudu parak biezi, mans draugs jau nereage, vinam loti tracina, ka raudu, bet nu ko darit, esmu parak emocionala, kad iet valja stridi. Censos valdities, bet visai labi nesanak.
07.09.2012 10:18 |

Reitings 8272
Elsa Un DIO- es vnk uzdevu jautājumu tāpat kā citas meitnes rīko diskusijas par dažādām tēmām. tad jau visi varētu pateikt, kas kuram pa daļu, kāpēc interesē, kā ir citiem. es jūs nevienu personīgi nepazīstu un tāpēc arī interesē. tieši dēļ anonimitātes var atbildēt, kā domā. ja nevēlas atbildēt, var nerakstīt neko. Es arī nesaku, ka visas ir vienādas. Citas raud biežāk, citas retāk, un citas vsp gandrīz neraud. Nu es vēlējos iemeslus zināt tām, kuras vnk ļoti bieži raud un arī no pārējām. vnk tāpat intereses pēc. bet, ja godīgi, neuztveriet par apvainojumu, es nedomāju, ka tā raudāšana ir tik svarīga un nepieciešama. ja jūties bēdīgi, tad izraudies. bet, vai tad nav labāk atrast veidu, kā justies priecīgai un laimīgai, un neraudāt?kāpēc tik bieži ir jājūtas skumji?
07.09.2012 10:19 |

Reitings 2487
bet, vai tad nav labāk atrast veidu, kā justies priecīgai un laimīgai, un neraudāt?kāpēc tik bieži ir jājūtas skumji?

gan izaugsi un sapratīsi...:D
07.09.2012 10:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits