Libra- es neesmu eksperte, bet nu tad pajautāšu, cik tad tev tas bieži sanāk?ja tu pati saki, ka tas ir bieži, tad tu to arī apzinies, nevis es pateicu, ka tu bieži raudi.
DIO- bet es nedomāju to, ja tas notiek brīžos, ja varu atļauties teikt, kad drīksti raudāt vai pie liela strīda. es nezinu, es nevēlētos būt kopā ar puisi, ja man dēļ kādiem pāris ne tā pateiktiem vārdiem būtu jāraud vai bieži jāstrīdās. DIO- bet es tādas pazīstu, un diemžēl, tas ir briesmīgi. nu varbūt ja ne katru dienu, bet nu katru otro noteikti.
lapsīgā-tu taču katru dienu vai reizi nedēļā cerams nejūties sāpināta? es šeit runāju par to, ka raud gandrīz katru dienu un ne par ko, tas ir, katrā ziņā lietas par kurām var aprunāties, nevis uzreiz raudāt un pasludināt otru par vainīgu.
zilbuliite-nevar aplikt arī ar dzelzs lēdijas seju un justies kā uzvarētājai. attiecībās nav jācīnās par to, kurš uzvarēs vai zaudēs bet jābūt vienotiem. attiecības tā jau ir trausla lieta pati par sevi, kur vēl apkārtējie citrreiz mēģina savu pirkstu pielikt, ko nevajag pieļaut. ne vienmēr pēdējais vārds nozimē to, ka jūs būs laimīgi. es gribu redzēt savu vīrieti laimigu un justies pati laimīga, to sajūtu dāvāt viņam un saņemt to pašu pretī.
Mežāze-kāpēc tev sp ir vajadzīgas tādas attiecības?esmu lasījusi tavas diskusijas. labāk būtu izšķirties, nevis bieži strīdēties un raudāt