Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bezdarbnieki

 
Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
No pirmdienas es palieku bezdarbniekos! :( Gribēju prasīt tām, kas arī ir šajā statusā, kur Rīgā jūs gājāt pieteikties uz to statusa iegūšanu-es saprotu, ka ir tikai trīs vietas-Jēzusbaznīcas iela, Sadovņikova iela un Bulduri. Es nevaru izlemt uz kuru iet, vai varbūt braukt uz savu mazpilsētu pieteikties. Vai tur iepriekš ir jāpiezvana, vai vienkārši ierodies ar saviem papīriem un viss? Mazpilsētā būtu varbūt mazākas rindas un atsaucīgākas tantes, Rīgā jau nezinu kurai kaut kas atkal nebūs pa prātam (atsauksmes dzirdētas no citas diskusijas par VID tantēm)! :)
P.S. Es it kā šobrīd intensīvi meklēju darbu, eju uz pārrunām, vieni solīja dot ziņu, vai esmu tikusi tālāk, bet jautājums tāds-bezdarbniekos jau stāties jebkurā gadījumā ne?
05.09.2012 08:29 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
vienkārši ej. nav jāzvana.
ja tev ir iespēja saņemt bezdarbnieku pabalstu, gribi iestāties kursos,tad stājies.
ja tev ir tuvāk, izdevīgāk mazpilsētā, tad stājies mazpilsētā, ja biežāk uzturies Rīgā, tad stājies Rīgā. kura vieta ir tuvāk pie mājas tur arī stājies.
ja gribi iet uz kursies,tad uzzini ,kurā vietā kādus piedāvā, jo mazliet atšķiras piedāvājumi .
05.09.2012 08:45 |
 
10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Labāk gan piesakies. Cik nav dzirdēti gadījumi un man ar tā bija, ka potenciālais darba devējs paziņo, ka esi pieņemta, nākošajā dienā uzzvanīs lai var visu sarunāt u.t.t... bet beigās pazūd un uz maniem zvaniem neatbild. =/ Es biju Bulduros, jo pati esmu Jūrmalniece un tad bija vairāk iespējas apciemot vecākus. Katram gadījumam iesaku arī pieteikties uz kādiem kursiem, ja nu gadījuma galīgi nesanāk dabūt darbiņu, tad vismaz apgūsi kaut ko jaunu un iespējams saņemsi arī stipendiju. Par stipendijām šobrīd neesmu vairs informēta, jo kad es gāju, tad man bija 120ls stipendija un apguvu skolotāju palīga amatu ar specialitāti manā jomā, bet tas bija 2 gadus atpakaļ un man tad nebija darba pieredzes (pirms tam nestrādāju oficiālā darbā). Attieksme no NVA darbinieku puses bija laba, varbūt tikai 1X kādam bija nelāgs garīgais, bet tas ar bija tāds sīkums. :)
05.09.2012 08:48 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
varbūt mazpilsētā ātrāk tiksi pie kursiem, jo būs mazāk cilvēku pieteikušies
05.09.2012 09:00 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits