Tās, kas strādā vai ir strādājušas veikalos.
Ja esmu iegādājusies veikalā apģērba gabalu kuram bija piemērota atlaide, taču mājās konstatēju ka apģērbs ir par lielu. Vai var atgriezt preci atpakaļ un saņemt naudu? Apģērba gabals nav brāķēts, ir cenu zīmītes, iepakojums, čeks.
Nu kādā ziņā nocenots, apģērbam bija atlaide jo ir vasaras kolekcijas izpārdošana.
Jā, tas bija tas,ko es domāju, es tā pirku ziemas pufaiku sezonas beigās. Tā man ir teikts sepalā, reservedā, teranovā un vēl pāris veikalos, kur esot Latvijā esmu pirkusi uz atlaidi.
Ja būs cits izmērs, bet tieši tāds pats modelis - samainīs, ja nē - domāju, ka nē. Nu bet skatoties, cik pretīmnākošs pārdevējs, ne tik ļoti no veikala paša tas atkarīgs
Atpakaļ atgriezt tikai tādēļ, ka neder, nevarēs nevienā veikalā - teorētiski varbūt, bet praksē toč diezvai.
Ja brākis, tad jā, un tikai pa retam kur, jo bieži vien ir uzraksti, ka akciju laikā preces atpakaļ nepieņem.
Piemēram, Zarā uz sienas rakstīts, ka 30 dienu laikā var samainīt, arī citur var, varbūt ne tik ilgā laikā, bet var. Vienreiz tieši Zarā arī samainīju kleitiņu, ko biju uz atlaidēm pirkusi pret citu vienkārši tāpēc, ka mājās sapratu, ka tomēr nepatīk
Apmaiņas noteikumu īpatnības nepārtikas precēm, kurām nav noteikts lietošanas garantijas termiņš
23. Ja nopirktā prece izrādījusies pircējam nepiemērota pēc formas, izmēra vai fasona un nav bijusī lietošanā, tad pircējam ir tiesības 14 dienu laikā pie pārdevēja to apmainīt pret ekvivalentu preci, uzrādot kases čeku (kvīti).