Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Precības+vecums.

Reitings 53
Reģ: 30.08.2012
Sveikas meitenes!

Šodien sēdēju un daudz domāju par to kāds ir vidējais vecums,kad meitenes precas.

Tātad:CIK GADU VECUMĀ JŪS APRECEJĀTIES?

UN VAI IR KĀDA KAS JAU PRECĒJĀS 18/19 GADU VECUMĀ?
04.09.2012 20:54 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Pēc šīs vasaras spriežot, ka tas aktuālais vecums ir 23, 24 gadi, bet paliekot vecāka domāju, ka katru gadu arvien vairāk paziņu pāri precēsies.

Man 22, precēties negribu pagaidām, un neesmu arī gribējusi.
21.09.2012 16:56 |

Reitings 36
Reģ: 19.02.2011
nazic, nu tā sanāk, kad ja te lielākā daļa saka, ka aprecējušās līdz 25 gadiem, tad sievietei kas precētos pēc tam, paliktu mazāk ko izvēlēties. :D :D bet vispār tas bija domāts kā joks, jo cik cilvēku tik viedokļu. es savos 20 esmu atradusi savu īsto vīrieti un priecājos par to. un varbūt sievietei kas sasniegusi 25 vai vārāk gadus, nav vienkārši trāpījies satikt vīrieti, kas atbilst viņas standartiem un nav bijusi tā dzirksts, kad liekas, jā, es ar šo cilvēku esmu gatava pavadīt visu mūžu.
Sany, lai arī mans vīrs ir tikai gadu vecāks par mani, t.i. 21, tomēr viņš ir daudz nobriedušāks nekā dažš 28gadnieks. kā jau teicu katrs atšķirās, šoreiz mēs savā vecumā esam gatavi gan laulībai gan bērniem un kopdzīvei, kamēr mūsu vienaudži lielakoties tikai meklē savu aicinajumu un dzīves jēgu. ;)
21.09.2012 20:10 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Man gandrīz 21,vīrietim jau 21. Tieši šovasar sāku aizdomāties par to,ka gribētu precēties. Kopā jau esam gandrīz 4 gadus :)
No viņa puses neesmu dzirdējusi mājienus,tikai manai māsai ir teicis,ka gribot precēties,bet man neko,klusē kā partizāns. ļoti gribu lielas kāzas,ne jau tāpēc,lai citi neapvainotos,bet tāpēc,ka vēlos,lai visi mani mīļie un īpašie cilvēki būtu līdzas īpašajā dienā,un ģimene man ir mega liela,tāpēc lielas kāzas droši sanāk :D
Uzvārdu nemainīšu,ar tādu uzvārdu esmu tikai vienīgā,piekabināšu svītriņu un būs skaisti.
21.09.2012 20:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits