Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Laba daudz nevajag jeb kas par daudz, tas par skādi?

 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tā laikam arī ir.
Manuprāt, ja mēs otru pusīti redzam ikdienā teiksim vismaz 5h, tad mēs viņu sākam uztvert kā pašsaprotamu, gaidam arvien kko vairā, prasības aug, bet, ja varbūt kādu darbdienu sanāk gandrīz nesatikties kā tikai uz kādu stundiņu, jo darba laika atšķirās, tad mēs šo laiku veltam tikai viens otram un viņš liekas svarīgākais cilvēks uz pasaules. es nevarētu teikt, ka es pēc sava mīlotā vīrieša neilgojos katru dienu, bet, ja es viņu satieku kādu reizi tikai pirms gulētiešanas, tad rodas tas gaidīšanas prieks, lielāks mīļums un šķiet, ka tiek baudīta katra minūte, kad esam nomodā.
Agrāk man likās, ka varu tikai ar šo cilvēku ik minūti pavadīt kopā, bet tagad es pati ko varu darīt arī savā nodabā, kad viņa nav. un tas nemaz nav slikti, es atrodu laiku sev, gaidu mājās draugu un nečīkstu, ka viņam vēlu beidzas darbs cittreiz (kas šeit ir biežs problēmjautājums).
Kā jūs pavadat laiku, kad esat vienas mājās? Es paskatos tv, ja jāpastrādā, tad esmu pie pc, taisu ēst, noepilēju kājas, palasu, pavingroju. vīrieša klātbūtnē es nevingroju :D bet vai kāda to dara? līdz ar to man tas nesanāk regulāri, lai gan vēlētos.
04.09.2012 10:41 |
 
10 gadi
Reitings 1696
Reģ: 29.01.2009
Man bieži vien sanāk būt mājās vēlāk par draugu, bet ja esmu mājās viena pati, tad lasu grāmatu, guļu gultā ar filmu un tēju/vīnu, kaut ko piekārtoju, pasēžu internetā, arī pavingroju (kaut gan to bez problēmām daru arī drauga klātbūtnē :D ), protams, arī skaistumkopšanas pasākumi neizpaliek. Ja, piemēram, viņš ej tusēt ar čomiem uz ilgāku laiku, tad arī saaicinu draudzenes vai pati braucu ciemos/ballēties :)
04.09.2012 10:47 |
 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Kad ir ilgāks laiks kopā padzīvots, tad ir pat labi vienam no otra mazliet atiet, atpūsties. Tad palīdz hobiji. Es draugu laižu uz sportiskām aktivitātēm, citreiz viņš ar saviem draugiem (kuri arī ir ģimenes cilvēki) kaut kur aiziet vai aizbrauc. Es labprāt veltu laiku sev. Pucējos, jo ir lietas, ko nekad nedaru drauga klātbūtnē. Taisu gardumus ar ko sagaidīt mājās. Citreiz iztīru skapi vai māju. Bet biežāk tomēr veltu laiku rokdarbiem dažādiem, apgūstu kādu jaunu tehniku. Viņam nav iebildumu, ka es knibinos. :D Visretāk pasēžu pie datora vai satiekos ar draudzenēm. Mēs neierobežojam viens otru, nekontrolējam, bet esam vakarā lietas kursā, ko kurš sadarījis. Un kamēr ir randiņu periodi vai darbu komandējumi, tad sailgošanās ir pat patīkama - kā saka ne vienmēr tuvums vieno, ne vienmēr attālums šķir. :)
04.09.2012 10:56 |
 
Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
bet tas jau ir dabīgi :D iedomājaties,ja abi no pāra būtu bezdarbnieki un diendienā pavadītu laiku kopā nonstopā - tad agri vai vēlu rastos problēmu jūras, nenozimīgi kašķi utt.
mums reti kad sanāk brīvdienas kopā, arī darbš viņš ir ilgāk un reizēm mēs pa 24h satiekamies tikai kādas 2h..
kad es nāku mājās, viņš reizēm iet uz darbu. kad es eju uz darbu, tad puisis nāk mājās gulēt...
tad nu es paspēju sailgoties pēc viņa un laika sev ir atliektiem galiem...pagaidām man vēl viņa ellīgi pietrūkst...
04.09.2012 10:58 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
fluffy- nu tā kā mums nav pieņemts atsevišķi ballēties, tad es draudzenes īpaši neaicinu. nu vienīgais, kad sarunājam, ka varētu uzaicināt to un to.
khmm- ko tu nedari drauga klātbūtnē. ir piemēram reizes, kad es kko nevaru nedarīt viņa klātbūtnēm, jo mēs piem., esam nedēļu no vietas pēc darba visu laiku kopā. kā tu piemēram uzkrāsojies, kad jums kkur jāiet? mani reizēm kaitina, kad vīrietis apstājas pie spoguļa un skatās kā es krāsojos :D vnk paratsi es iebakstu acī :D
04.09.2012 11:00 |
 
Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Sany - es ar noepilēju kājas, kad viņa nav :D

Bet nu man tā netraucē, ja viņš atnāk vēlāk - es varu pasēdēt pie datora... uzraisīt ēst.. iztīrīt māju - klusībā.. viņu nebakstot...

Bet dažkārt gan man paliek garlaicīgi, ja piemēram viņš visu sestdienu strādā un es palieku viena mājās.. līdz kādiem 8 vakarā ir ok - apdaru mājas darbus - aizskrienu līdz pilsētai - pa veikaliem (cik nu mums viņu ir :D ) ... pēc tam gan ir tā so.. so.. vakaros man nepatīk būt vienai...
04.09.2012 11:03 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu es arī epilēju, kad viņš ir, jo man nav citas izvēles :D bet vingrot gan es nevingrotu :D
vienīgais pa vakariem es varu paskatīties pa tv tikai to, ko es vēlos, jo loģiski ka viņš manu ziepeni neskatīsies vai kkādas romantiskās filmas :D vnk tādā veidā es relaksējos pēc darba un reizē kko daru, kas jāpadara. jo tā man tgd topā ir spiegu filmas, kuras man īstenībnā ir iepatikušās. labi, ka gandrīz ideāls randiņš mums abiem patīk
04.09.2012 11:07 |
 
Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
No vīrieša viedokļa, man pat šķiet ļoti svarīgi sailgoties pēc savas sievietes, tāpēc aizbraucu uz laukiem viens pastrādāt vai ar draugiem uz squash ejam vai kā savādāk atrodu laiku būt atsevišķi, jo uzskatu, ka tas tikai nostiprina attiecības - spēja uzticēties un ļaut arī otram pavadīt laiku ar ko nu otrs vēlas. Tad, kad abi atkal satiekamies noilgojušies viens pēc otra, tad nu gan kādu laiku nevar atrauties .. tas ir tik patīkami:) Ja vēl mīļotā pacentusies, tad vispār var izkust viņas apskāvienos ..
Protams, laiks kopā arī ir nepieciešams un nedrīkst būt, ka kopējais brīvais laiks vairāk tiek pavadīts atsevišķi nekā kopā ..
Īstenībā ļoti svarīgi nevis cik ilgi kopā pavada, bet ko kopā dara un ar kādu atdevi/kvalitāti. Var atrasties vienā istabā un neteikt ne vārda .. tas, manuprāt, ir tas pats, kas būt vienam .. tas tā - viela pārdomām :)
04.09.2012 11:09 |
 
Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
PS Pilnīgi piekrītu tēmas virsrakstam :D
04.09.2012 11:12 |
 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Dažreiz ir labi, kad vannas istaba ir maza un abi vienlaikus tur reti ieiet :D. Daudz ko viņa klātbūtnē nedaru - nekad neķeros klāt ne skuvekļiem, ne epilatoriem, zobus protams, netīru viņa klātbūtnē, arī ne ar zobudiegu, nekrāsoju matus, nelieku maskas, nespiežu nevienu pūtīti, protams, arī neredz visu ar intīmo higiēnu saistīto. To visu daru vannas istabā vienatnē, jo mums labs apgaismojums, vannas istabā ir logs un gaismas. Viņš ir estēts, arī nedaudz pedants, mīl ar acīm un man ir lieliski zināms, ko viņš necieš, ja sievietes dara, to es esmu noskaidrojusi jau pirms izveidojās attiecības. Viņam tad zūdot iekāre un vīrieši tāpēc savas sievietes negribot ar laiku, kad to visu atskatoties. Arī, ja velk halātus, maturuļļus, sportatērpus utt. Viņš arī nekad manā klātbūtnē neskujas, vienmēr piedomā nemanot par higiēnu, tīrību, pat nagus neknaiba istabā, nesmaržojas, kur es uzturos. Ja kas saplīst, bet nemet ārā pats sašuj, citreiz pa slepeno :D. Lai gan man rokdarbi patīk, bet katram savs :D. Bet tāda sistēma mūs abus apmierina, lai cik dīvaini izklausās apkopojumā, dzīvē nav tik traki, mēs neceļamies pa slepeno 5 no rīta. Vnk mums darba režīmi atšķirīgi un ir laiks būt vieniem.
04.09.2012 11:16 |
 
10 gadi
Reitings 1696
Reģ: 29.01.2009
Sany, mums gan ik pa laikam ir pieņemts pavadīt vakaru atsevišķi - viņš ar saviem čomiem iet uz hoķi vai spēlēt biljardu, pokeru, mēs ar meitenēm rīkojam vīna vakaru vai tml. :D Man tas liekas ļoti ērti, jo ir bijušas situācijas, kad pie manis atbrauc draudzene un viņš ir mājās - es raustos starp viņiem abiem, jo gan draudzene grib savus noslēpumus pastāstīt, gan arī vīrieti negribās vienu pašu citā istabā atstāt :D Protams, ja tāds lielāks tusiņš uz visu nakti, tad parasti kopīgs :) Brīvdienas man arī vislabāk patīk pavadīt vai nu divatā vai nu izbraucienos ar kopīgiem draugiem.
Runājot par lietām, ko nedaru drauga klātbūtnē - protams, visādas higiēnas lietas, nagu griešana, zobu diegi, maskas u.tml. - to daru vannasistabā, kā arī epilācija/vaksācija - to daru pie meistares. Zobus tīrīt vai krāsoties viņa klātbūtnē man gan nav neērti :D
04.09.2012 11:28 |
 
Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
zobus protams, netīru viņa klātbūtnē

Ak, šausmas! Es nevarētu dzīvot ar vīrieti, kura klātbūtnē justos neērti zobus tīrīt! Tas taču ir smieklīgi! Vienīgais, ko nedarītu sava vīrieša klātbūtnē- nokārtoties pa lielam. Un, protams, intīmās higiēnas uzturēšana atsevišķās mēneša dienās.
Par tēmu- patīk reizēm pabūt vienai mājās. Tas gan ļoti reti sanāk, jo vīrietis pārrodas no darba ātrāk par mani. Neko tādu īpašu gan nedaru, bet patīk, ja neviens nemaisās pa kājām.
04.09.2012 11:35 |
 
10 gadi
Reitings 6202
Reģ: 01.04.2009
Mums gan nav problēmu vienam otra klātbūtnē zobus iztīrīt, sevišķi, ja jāsteidzas, ari krāsoties man nav kauns viņa klātbūtnē, tāpat kā viņa skūties. Nezinu, būtu baigi grūti tā mājās dzīvot, ja visu laiku būtu jāpiedomā, ka tik ko neestētisku neizdaram.
04.09.2012 11:42 |
 
Reitings 97
Reģ: 29.01.2009
Ar vīrieti pavadu brīvdienas pārsvarā. Kamēr viņš skatās TV vai labo mašīnu, lasu žurnālus vai mēģinu atrast, ko sadarīt - parasti noguļu dīvānā visu laiku. Es , protams, parasti ceru, ka sailgosies un gribēs pavadīt laiku ar mani, bet pārsvarā savas uzkrājušās ilgas izrada tikai pirmajās tikšanās stundās.
Viņa klātbutnē, protams, ar higiēnu nenodarbojos, tas tiek vienmēr izdarīts pirms satiekamies (kā viņs teica - viņam nav jāzin tas, ko tik es tur ar sevi nedaru), un arī brīvajā laikā patīk pašai gar sevi ņemties un kopties, lasīt grāmatas, skatīties filmas.
Jā, skan fantastiski, paldies, zinu!
04.09.2012 11:47 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Manam vīrietim tagad ir slimības lapa jau vairāk nekā mēnesi. Un man ir grūti, ka viņš visu laiku ir mājās un es nevaru nodarboties ar savām darīšanām. Biju pieradusi ikdienā būt viena, un izbaudīju šo laiku. Tagad jūtu, ka bieži kļūstu kašķīga bez iemesla, jo vienkārši vairs nav savas brīvās telpas. Ar nepacietību gaidu, kad viņš varēs atgriezties darbā. :D
04.09.2012 11:53 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Es nesaprotu kādā veidā var otrs traucēt, ka nav telpas? vai tad grāmatas nevar lasīt kamēr otrs ir mājās un filmas skatīties?:D un vannasistaba ar skaistumkopšanu nodarboties..
04.09.2012 11:57 |
 
Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Tad,kad dzivojam LV, vins dzivoja pie maniim. Un tad vel macijamies, pec skolas es ta vien alku pabut majas viena pati, sakopt sevi, pavadit vakaru ar seviim! Bet man tas reti izdevas :(
Un negribejas jau ari teikt ev zini sajas brivdienas vai ka aizbrauc uz savam majam viens :D Vins dros nesaprastu kad velos pabut vnk viena!
Un nja tev taisniba, ja pavadam laiku kopa visulaiku tas jau ir passaprotami!
Bet es sevi ari esmu noverojusi tadu lietu:

Ja esam paavdijusi laiku parak daudz kopa, ir passaprotami un patikami,un ka netiekamies nedelu ta petrukst vins looti! Bet ja pajiet jau menesis, tiekoties reti un pec ta menesa jasak atkal ilgi pavadit kopa laiku ir gruti pie ta pieslegties,jo biju jau pieradusi but atkal viena!

Un mums sadi sanak visulaiku un man tas patiesiba sak nepatikt,jo tas ari maina manas sajutas un jutas pret vinu!

Es gribu viena veida lietu dzivot kopa vai ne, nevis visulaiku cakareties ar to kas dzivojam lv kopa un arzemes esam skirti, tiekamies brivdienas! Ahhh gruti.
Jo vnk kad aizbraucam uz LV es nespeju pierast kad dienu un nakti esam kopa! Un kad esmu pieradusi,atkal jasak pierast tikties tikai brivdienas.....

Riebjas nepartrauktas parmainas!
04.09.2012 12:02 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Grāmatas man nav laika skatīties, filmas skatāmies kopā, ar skaistumkopšanu nodarbojos vannasistabā. Cilvēki ir dažādi, citiem traucē, citiem nē. Piemēram, manam vīrietim ļoti patīk mani pakaitināt vai komentēt to, ko es tajā brīdi daru. Bērna dēļ tā jau esmu uzvilkta, un viņš man neļauj atslābt ar saviem "jokiem". Dēls prasa daudz manas uzmanības, kad mazais čuč, viss, ko vēlos ir palikt pilnīgā klusumā, uzlikt kājas uz dīvāna malas un pilnīgi atslābt. Protams, ne jau vienmēŗ tas ir traucējoši vai kaitinoši, bet pienāk brīži, kad gribas drusku vientulības. Tas, ka esam kopā, nenozīmē, ka man būtu viss jādala ar viņu, man joprojām ir arī sava dzīve un privātā telpa.
04.09.2012 12:05 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vienalga, kurā dzīvokļa galā es epilētu kājas, viņš atnāks un paskatīsies :D un tā kā piem katru otro nedēļju mēs esam pa vakariem kopā, tad es to nevaru nedarīt vispār :D man tāpat kā kapracei, ir ka kko paķircina, pasaka, bet es par to neapvainojos, pasmejamies abi un es daros tālāk. manuprāt, tad kad viens paliek īgns tādās lietās, kas iepriekš sagādāja jautrību, tas var ienest attiecībās apvainošanos no otras puses.
es grāmatu arī lasu, kad viņš ir mājās bet tas sanāk retāk. tv skatamies kopā, bet, kad esmu viena, tad skatos ko gribu, jo šis tas mums atšķirās ko gribam skatīties un ko nē, bet es par to nekaroju, jo zinu, ka savu kāroto varēšu noskatīties viena un man neviens netraucēs.
04.09.2012 13:04 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es arī nesaprotu, ka var netīrit zobus otra klātbūtnē. es piemēram zobus tīru virtuvē, jo mums vannasistab;a nav izlietnes, un gribot negribot sanāk iet garām citrreiz. vienīgais, ko nedarītu vēl vīrieša klātbūtnē- dabisko vajadzību nokārtošana vai piem. tampona nomainīšana, jo tas jau nu tiešām nevienam nav jāredz :D ā jā no sejas maskām viņš baidās. jo es biju uzlikusi to, kad viņš nebija mājās un kad pārradās es biju ar masku. nu neko , saukāja mani par spoku :D
04.09.2012 13:09 |
 
Reitings 500
Reģ: 26.08.2012
Mees dziivojam kopaa un ilgojamies viens peec otra katru milu dienu un pat minuuti :)
Maajaas vienmeer vinu sagaidu ar miilestiibu..tad metamies viens otra apskaavienos un pamiilojamies...tad paeedam un kopiigi kko padaram. kad vins pa dienu ir darba es pa maaju kko padaru uztaisu est..apzvanu visus skyp ,,sezu netaa,,skatos filmas,,ar kaki dziivojos :D gulu :D puceejos... izdomaaju kaa paarsteigt viiru utt :)
drauga klaatbuutnee daru visu ko tad kad vina nav...mums lieliskas atticiibas :)
++ mees kopaa vingrojam kad sagribas bet nu tas tikai prieka peec..jo vajadziiba nav :D
04.09.2012 13:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits