Identiska situācija no manas nesenas pagātnes, tikai es nebraucu virsū savai ex un centos nomierināt un morāli atbalstīt, cik nu tas iespējams, jo bijām abi viens otram labākie draugi. Bijām kopā 5.5 gadus. Arī viņa vēl joprojām cer ar mani saiet kopā un reizēm man paslīdēja kāja, jo sex bija vienkārši fantastisks ar viņu un bijām vienojušies, ka tikai tāpēc, ka tiešām abiem ļoooti labi tai jomā kopā. Šķīrušies esam kopš jūnija vidus, bet es biju gatavs to darīt arī agrāk, tik gaidīju, lai viņai universitātē eksāmeni beidzas, lai nesačakarētu viņas dzīvi TIK ļoti (tāpat jau sačakarēju ..) Abiem tagad jau ir citi sex partneri - viņa gan savējo sauc par ielāpu .. un es pats viņu iedrošināju satikties ar citiem. Man jaunā draudzene ļoooti ir iepatikusies .. brīnos par sevi šai jomā, bet nu tā sanācis .. ne par to stāsts ..
Nesen abi satikāmies un izrunājāmies .. bija patīkami, bet es jau viņu vairs kā sievieti neuztveru. Jā, ja gribētu, gan jau ievilktu gultā, bet zinu, ka sāpīgi būtu viņai kā arī liekas cerības dotu .. tiesa arī būtu ļoooti labi abiem ..
Galvenā doma ir tā, ka šajā tikšanas reizē es vēlreiz pārliecinājos, ka tā nav tā sieviete, ar kuru es gribētu saistīt savu nākotni, veidot ģimeni un audzināt bērnus. Tāpēc autorei iesaku atmest cerības par atkal kopā būšanu, pacelt savu pašapziņu, dzīvot kādu laiciņu sev un varbūt mazliet egoistiski sevi palutināt .. 100% varu pateikt to, ko jau citas rakstīja - kamēr Tu viņam dosi - viņš Tevi neuztvers nopietni un vienkārši izmantos Tavu emocionālo stāvokli (ja vien viņa sirdsapziņa to neaizliegs, kā tas bija man). Vienīgā iespēja ir gaidīt, kamēr viņš aplauzīsies ar nākamajām un sapratīs, ko zaudējis. Un tādā gadījumā Tev ir jābūt tik stiprai, lai nekristu uzreiz atpakaļ viņa skavās, bet kārtīgi viņu aiz deguna izvazātu un tikai, kad viņš būs izklājies kā paklājs pie Tavām kājām, vēl padomāt, vai tiešām vēlies viņu atpakaļ. Ja Tu tā neizdarīsi, tad pus gada laikā atkārtosies jau esošais scenārijs. Vīrietim ir jāsaprot, ka šī ir tā sieviete, ar kuru viņš tiešām grib būt kopā .. jau pēc šķiršanās, tas iespējams tikai Hard Way .. Iesaku tagad arī viņu sākt ignorēt, lai saprot, ka nav joki un pieliek bixes no tā, ka vairs negribi viņu. Un, ja viņš necentīsies būt kopā ar Tevi, tad, tici man, Tev viņu nevajag, jo agri vai vēlu viņš aizies .. labāk agri, kamēr nav ģimenes.
Tāpēc tagad nododies sevis mīlēšanai, un, ja Liktenis būs lēmis, tad viņš atgriezīsies. Ja nē, tad noteikti tas ir sagādājis Tev ko labāku :)