Oj, šitās bija mans bieds pamatskolas, bieži nenovērtēju mr stiprumu, un vnk uz skolu panemu vienu paketi, ko nacas pec 2-3 h nomainit, bet taka diena bij gara, man vnk vinja bija pilna bet rezerves paketes vai tampona nebija. bija gadījumi, kad palika asinaini pleki uz kesla, un bikses sarkanas, atceros reiz man viena meitene teica, Tev mēnešreizes sākušās, tad gan bija kauns, jo sapratu, ka visi tad var redzēt, nju neko apsēju jaku rinkii, tik zēl, ka jaka bija balta, bet lai mājās tiktu bija jāgaida vēl vismaz 4h, ta nju uz jaku ar paradijas plekisi, bet tie nebija tik izteikti paldies Dievam.
tad vēl gadījumi, kad pēksni sākas mr, un gāzas vnk aumalām nevis vnk tek, reiz atceros pie draudzenes biju pa nakti, piecelamies no rīta, es uzvelku bikses un pēksni jūtu, kā sāk tecēt, aizskrēju uz tualeti, bet bija par vēlu, kadas minutes laikā, manas bikses bija sarkanas, labi, ka draudzene iedeva savas un paketi ari.
Tg kops lietoju ok esmu vairak ka sajusma, zinu kad bus un kadas bus, vismaz dzivoju mieriiga.