Ķibele MR laikā

Reitings 289
Reģ: 26.01.2012
Sveikas!
Pastāstiet, varbūt jums ir gadījies kādreiz mēnešreižu laikā kāda ķibele, ka netīšām izspiežas "sarkanums" cauri, un ir jābrauc sabiedriskajā uz mājām, vai kas tamlīdzīgs?

Būtu interesanti, ka padalītos! :)
30.08.2012 19:16 |

Reitings 179
Reģ: 06.08.2012
Etiķete nu tas ir tikai normāli ka šajas dienās ieiet duša biežāk nekā ikdienāāāā..jo savadak smirdiigai staigat kaut kā..................... :D:D
30.08.2012 23:56 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
nu es diemzel sava dermatita delj nevaru iet 3x,bet labprat ietu kaut 5x :D
31.08.2012 00:03 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ir gadījies kādreiz klasēs sēdēt un just,ka tek,ka viss zem manis paliek slapjš un skaitīt minūtes,kuras bija veselas 20,līdz begisies stunda.Pagaidu,kad blakus sēdošais puisis aizies,piecēlos,paskatījos uz tām šausmām,kas darījās uz krēsla,fiksi saslaucīju ar somas apakšu un nesos uz mājām.Pretīga sajūta.Taču vismaz bikses man bija melnas,līdz ar to nevarēja pat redzēt,ka tur ir kaut kas slapjš.
31.08.2012 00:34 |

Reitings 179
Reģ: 06.08.2012
vai,man ar ta gadijies,kad skaitu minūtes lai var skriet uz wc ,nomainīties :D
31.08.2012 00:44 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Šovasar biju izgājusi pagalmā pasēdēt saulītē un palasīt žurnālu. Man bija balti šortiņi, savilku tos uz augšu, lai kājas sauļojas. Izlasīju savu žurnālu un gāju darīt tālāk savus darbus līdz atbrauca mamma mājās un pateica, ka man ir pleķis uz maniem baltajiem šortiņiem. Diez ko kaimiņi padomāja? :D

Pamatskolā mācoties manai draudzenei pāris reizes tā sanāca, viņa apsēja jaku un ātri steidzās mājās.
Sabiedriskā vietā, paldies Dievam, man nav tā gadījies. Palagus arī esmu sasmērējusi vairākus, bet nu, tāpēc, draugs man vienmēr kladzina tajās dienās, ka var gulēt tikai uz sāniem, tad tādas ķibeles nebūšot. Nezinu, kur šis tādas gudrības samācījies, bet saka, ja guļot uz vēdera vai muguras, tad visu tur nospiežot un esot vēl trakāk.
MR laikā esot jāguļ tikai uz sāniem. Nezinu cik nu tur tā taisnība, bet paklausu viņam un tiešām viss ir ok :D
31.08.2012 08:31 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ir visādi gājis, visvairāk nebūšanu ir bijis pusaudžu gados, sasmērēti palagi , un vienreiz arī bikses sēžot autobusā, nezināju kā izkāpt laukā:D
bet gadīties var visām tā, un tas nenozīmē ka cilvēks ir nevīžīgs, bet tiešām zinu vienu sievieti, kurai tā pludo, ka tiešām tikai pampers varētu glābt, ko tad cilvēks var darīt?
31.08.2012 08:44 |

Reitings 213
Reģ: 27.02.2014
Man vienreiz skolā bikses sarkanas palika, aptinu ap vidukli jaku, un gāju mājās. :D
25.03.2014 19:38 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man nekas tāds nav gadījies, bet uzskatu, ka nav pamata tāpēc meitenes uzskatīt par nevīžīgām. ne visas situācijas var nokontrolēt. ja ir jābrauc, piemēram, vairākas stundas autobusā/vilcienā vai arī jāsēž kādā lekcijā/konferencē, kur nevar iziet ārā, ne vienmēr visu var novaktēt. Vēl viens variants - sākas par ātru vai nelaikā un meitenei nav līdzi tampona/paketes, un viņa nemaz nejūt, ka ir sākušās. Man, piemēram, MR ir ļoti īsas un vieglas - ok, man tās ir kā pulkstenis, tāpēc vienmēr zinu, kad sāksies un sagatavojos, bet ja būtu neregulārs cikls, es pusi dienas varētu nostaigāt, nemaz nezinot un nenojaušot, ka man sākušās mr!
25.03.2014 19:51 |

Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
MR laikā esot jāguļ tikai uz sāniem. Nezinu cik nu tur tā taisnība, bet paklausu viņam un tiešām viss ir ok

Kaut kad citā diskusijā arī bija par to, ka jāguļ kaut kā konkrēti, kaut kāda iemesla pēc. Es tikai nesaprotu, kā miegā var nokontrolēt KĀ tu guli - uz sāniem, uz vēdera vai kā? :D Var jau censties gulēt uz tā sāna, bet iemiegot tāpat pagriezties uz vēdera.

Man nekādi publiski plūdi nav gadījušies, sliktākajā gadījumā ir bijis mazs, nemanās pleķītis. Naktī palagu un matraci gan šad tad ir sanācis sasmērēt...

Citām dāmām arī nekādus pleķus neesmu redzējusi.
25.03.2014 19:54 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Kārtējo reizi izpaužas meiteņu aprobežotība "ja man tā nav bijis, tad nevienai tā nevar būt, ja ir, tad tas nav normāli."
Ja redzētu kādai meitenei šādu ķibeli, tad nenodomātu pie sevis "vot, bomze, nekopj sevi", bet pieietu un pieklājīgi pabrīdinātu, visticamāk meitene pati nemaz nejūt, ka kas tāds ir noticis.
25.03.2014 20:04 |

Reitings 108
Reģ: 26.01.2014
ir ir man arī gadījies, skolā baltas bikses bija un sākās, bet paldies Dievam, draudzene ātri (cik nu ātri, bet ceru) pamanīja un problēma tika novērsta, apsēju jaku. Trakāk bija, kad ciemos no krēsla piecēlos, a tas ar audumu pārvilkts, skatos, tur pleķi. Labi, ka tas bija pie radiem, krustmāte vien noteica, ka esot viņas krēslu apsmērējusi, pasmējās. Bet nu jā, dikti neērti jutos.
25.03.2014 20:10 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Nesaprotu tās, kuras mēnešreižu laikā velk baltas un plānas bikses, svārkus. Un arī laikā, kad tā būtu jāsākas.
Tikai sīki negadījumi, 99% procenti, ka citiem nepamanīti. Taču panika pirmajās dienās ir ne pa ko jokam. Ļoti bieži staigāju uz tualeti ar rezervi kabatā vai arī bieži noeju gar spoguli, it kā tīrot puteklīšus no biksēm.
25.03.2014 20:22 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Es pa nakti guļu ar paketi mr laikā. Pozas dažādas. Vnk apakšveļu vajag normālu,pieguļošu un viss ok. Tās reizes,kad gadās šmuce palagos,tās no nepareizas paketes ielīmēšanas vai sūdīgas paketes :D tagad lietoju tikai tās always un viss :D
25.03.2014 20:25 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Redzēt nav nācies, bet man kādreiz skolas laikos, kad bija jāsporto man ļoooti patika sportot un vienmēr uztraucos vai nepludoju. :D un kad man sākās skolā, man negribējās iet pie medmāsas prasīt paketi, es vienkārši izlīdzējos ar tualetes papīru, bet pēc tam bija aerobika, es vispār par to papīru biksēs aizmirsusi, ar šortiņiem eju uz zāli un atskatos- bija izkritis, tāds kauns! :D bet neviens nesaprata, ka tas ir mans, izlikos, ka neredzēju kam izkrita :D
25.03.2014 20:40 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
stulbi ir uzskatīt, ka tā ir nevīžība , vai netīrība vai vēl nezin kas. man arī tā ir gadījies, vienmēr velku tumšas krāsas apģērbu, bet ir kādreiz, kad ir tik spēcīgas. atceros vienu neseno gadījumu, kad izejot no mājas nomazgājos, parūpējos, lai viss tīrs un svaigs, bija jāaiziet līdz ārstam, un es jūtu, ka pusceļā vnk kaut ka sāk gāzties, nu , protams, bija diezgan lies pleķis, bet ko es varēju izdarīt? pa ceļam nebija neviena vieta, kur es varētu nomainīt vai atrast citas bikses :D gadās visādi.
25.03.2014 20:43 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
Mr laikā vienmēr velku tumšas bikses. Pašai ir gadījies agrāk, bet nu ātri sapratu un novērsu problēmu.
25.03.2014 20:50 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Kādreiz, agros padsmitnieces gados ir bijušas kaut kādas ķibeles, bet neviena, acīmredzot, nav bijusi tik nozīmīga vai apkaunojoša, lai atcerētos kādu konkrētu situāciju.Redzēt kādai citai ķibeli ar biksēm ir nācies, bet nenosodu un neuzskatu par nevīžību, drīzāk nedaudz žēl, ka iekūlusies tādā mazliet mulsinošā situācijā :)
25.03.2014 20:52 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
1x gandrīz gadījās, bet par cik tajā dienā nebija svārki, bet gna džinsas, tad noveicās. :D Tā būtu pamanāms
25.03.2014 20:55 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Man vispār ļoti traucē mr, es nesaprotu kā citām ir ērti, pat ja maina regulāri tamponus, paketes, jo man vienmēr ir tik slapji un neērti TUR, lai gan nekad stipras nav bijušas.
25.03.2014 20:56 |

Reitings 174
Reģ: 23.04.2013
Es tikai nesaprotu, kā miegā var nokontrolēt KĀ tu guli - uz sāniem, uz vēdera vai kā?

Man kaut kā tas zemapziņā paliek, es guļu, bet tajā pat laikā pie katras kustības varu piedomāt, ka jāguļ uz sāna. Ja lietoju tamponu, tad automātiski ik pēc laika ceļos. Ienīstu MR naktis, nav mierīgas gulēšanas.

Man arī interesē jautājums, meitenes, kuras lieto uz nakti tamponus, liek arī paketi kādu? Vai ceļās un iet maina? Tampons taču arī nav visu uzsūcošs. Tas pats arī dienā, bail, ka kādu mīļu brīdi nebūs par daudz. Trūkst uzticības.

Jā, ir gadījušās ķibeles gan uz palagiem, gan uz baltajām biksēm. Kāpēc MR laikā baltas bikses? Tāpēc, ka iepriekš es vispār nevarēju paredzēt, kad manas dienas izdomās mani apciemot.
25.03.2014 21:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits