Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Clip in!

Reitings 95
Reģ: 13.03.2012
Sweikas, velotos visu uzzinat par clip in matimie :

1) ka kopjami?
2) vai viegli lietojami?
3) kuras firmas ieteiktu?
4) utt

Klajat val visu ko zinat, jo man visu laiku ir bijusi tikai pieaudzeti, veletos uzzinat ka ir as siem!

:)
29.08.2012 19:11 |

Reitings 95
Tiesam nevena nav biji clip in? :?
29.08.2012 19:14 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
1) Kopjami ļoti vienkārši. Kad jūti ka netīri paliek, izmazgā (pirms tam vēlams izķemmēt, lai nesaveļas), ieliec kādu masku viņos, izskalo, atstāj izžāvēt .
2)Jā, ielikt no rīta man prasīja 5minūtes
3) Ieteiktu paskatīties mella.lv, pati, ja būtu nauda tagad sūtītu vai nu no http://foxylocksextensions.com/ vai arī http://www.luxyhair.com/
29.08.2012 19:29 |

Reitings 7704
Sveika!
Man ir clip in mati no Mellas. 56cm.
Kopt viņus ir viegli. Kad jūti, ka vajag mazgāt, izmazgā. Ieliec balzāmu, kādu eļļiņu un atstāj izžūt. Vienīgi viņi žūst daudz ilgāk nekā īstie mati, ar to jārēķinās.
Ielikt viņus ir ļoti viegli. Paskaties youtube video par clip in matu ielikšanu. Tiešām, tas aizņem kādas 5-7min.
Vienīgais mīnusiņš ir tāds, ka, ja es lokoju ar lokšķērēm matus, gali izskatās ļoti, ļoti sausi, gluži kā salmi. Bet, kad izmazgā, tad viss atkal ir kārtībā. :)
Par matiem samaksāju Ls50,55. Tur ir 100 grami, bet, ja godīgi, prasītos piepirkt klāt vēl pāris šķipsnas.
29.08.2012 19:45 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
1. Kopju tāpat kā kopu pieaudzētos , šampūns, kondicioniris , maska, matu zīds, kaut kas aizargā pret karstumu, ja taisno , loko vai fēno.
2. Viegli lietojami.
3. Pirku mella.lv
4. Besī ,ka ja lieto visu dienu viņus ,tad ir jāķemmē ļoti bieži lai saietu smuki ar saviem, ja neķemmē, tad izskatās tādi kā sadalījušies, draudzenei ar tādi pati problēma bija , us tape man patika daudz labāk, domāju arī labāk atgriezties pie šīs mētodes, nekā ķēpāties ar tiem clip in, jo man vajag ikdienai, nevis uz kādiem pasākumiem tik.
29.08.2012 20:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits