Un kaut vai elementāra atvadīšanās - tagad izskriešu uz stundiņu utt. Tā vienmēr saruna beidzas pusē un tu nesaproti kāpēc. Tāpēc cilvēki, esiet pieklājīgi.
Es reizēm ar paziņām, attālākiem draugiem nemaz neatvados, vienkārši pazūdu, bet neuzskatu to par nepieklājību. Piemēram, ir kaut kāda saruna, bet tā sāk izsīkt, nav vairs īsti, ko atbildēt, jautājumi arī netiek uzdoti. Tad kādu brīdi čata logā ir klusums un tāpēc neredzu jēgu rakstīt "zini, man jāiet mazgāt un fēnot mati, atā". Man liekas, cilvēks pats saprot, ka saruna vairs neturpinās. Taču, ja viņš uzdos jautājumu un manis nebūs - pēc tam atbildēšu.
Vai arī, ja mēs runājam un man vajag, piemēram, aiziet uz WC un tad pēkšņi, neplānoti atceros, ka vajag vēl kaut ko izdarīt, es taču neskriešu klāt pie datora tai pašā mirklī un nerakstīšu "pazūdu uz 15 minūtēm". Nu pazudu uz mirklīti - vēlāk atgriezīšos.
Vēl ir daži cilvēki, ar kuriem sarakstos ar garām vēstulēm, nu tādām saturīgām. Tad man arī var nebūt ne laika (jo saturīgām vēstulēm vajag vairāk laika par vienu minūti), ne vēlmes daudz drukāt un atlieku to vēstuli uz nedaudz vēlāku laiku.
Vienīgais, kas man nepatīk (jo pati tomēr agrāk vai vēlāk atbildu) - ja izlasa vēstuli (kurā pat ir jautājumi) un neatbild vienu dienu, otru dienu.. Nezinu, kā to izskaidrot, ja dzīvē izturās labi, bet sociālos tīklos mēdz šādi noignorēt.