Ar vīrieti mainītās lomās

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Iespaidojos no tēmas par lutinšanu, bet man ir vel trakaak. Kad iepazinos ar savējo, biju studente, viņš uzņemejs. Pati nestrādāju, mani uzturēja gan vecāki, gan viņš. Var teikt ka pieradu pie šāda sievišķīga dzīvesveida, naudas arī netrūka. Protams pēc studijām dabūju darbu un tad jau pelnīju pati. Krīzes laikā viņa bizness aizgāja pa pieskari. Un sākās knapināšanās... Tagad vispār viņš zaudēja jebkādus ienākuma avotus. Un tad nu es viņu uzturu jau labu laiku.

Problēma jau nebūtu tik daudz naudā, kā tajā, kā ir izmainījušās mūsu attiecības. Es vairs nejūtos SIEVIŠĶĪGI! Es esmu tā, kurai no rīta jāceļas uz darbu, jādomā par rēķiniem, jānes majās ēdiens, man ir milzīgs stress saistībā ar darbu, naudām un visu to, ar ko piebāztas manas smadzenes. Es vairs nevaru vieglprātīgi dzīvot, domāt par lupatām un to ka kāds varētu mani palutināt.

Ok, tagad viņš pamazām atgūstas un atkal sāks pelnīt kaut ko. Bet es jūtu, ka tā loma man ir saglabājusies - būt par visu atbildīgai. Es biju jauna, naiva meitenīte, bet tagad dažu gadu laikā man nācās pārvērsties par atbildīgu namamāti un uzņemties atbildību par visu ģimeni. Es vienkārši vairs nejūtos sievišķīgi. Un kas ir vēl trakāk - vairs neuzskatu savu vīrieti par vīrišķīgu :(

Kā te daudzas raksta, ka viņām vīrieši visu pērk, apmaksā, tad manā gadījumā es esmu tā, kas to visu dara viņam :(
28.08.2012 09:40 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
man sieviskjigi liek justies,skaisti uzlakoti nadzinji,kleitas,smukas kurpes,kosmetika un citi sievietes niecinji nevis vecha naudas maks :D

bet nu tas taa

forsi jau ir ka virietis izmaksa,bet ja ir sanacis tagad ta ka sanacis tad neko darit,japaciesas lidz viss atkal bus labi
29.08.2012 00:10 |

Reitings 1
Reģ: 29.08.2012
Kadreiz visiem nakas palikt bez darba.. Un tur nau vainigs tas kas paliek.!!
Ja vinjs uztureja tevi kad vajadzeja un neko neteica tad kapec tev tagat butu gruti uzturet vinju.?
Tas liecina tikai to ka tu velies tikai naudu dzive un lai viss ir..!! Bet ta nenotiek realaja pasaule.. PASAKAS..
Un ja jau vins tagat kkur piestrada tad preicajies.. Neviss tagat te zelojies ka tev tas un sitais..
Katram dzive ir melna linija un to parvar visi..!! Neesi tu pirma kura strada un dabun virieti uzturet..
Ja grib tad vissu var.. Ja negrib tad neko.!!
29.08.2012 02:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
diivaina gan tev uztvere par to, ko noziimee buut sieviskjiigai. tad jau sanaak, ja tu buutu viena pati, tad arii tu nespeetu buut sieviskjiiga, jo taapat buutu jaamaksaa reekini, jaaiet uz darbu .
taadas sievietes, kas to vien dara, kaa domaa par lupataam, dziivo vieglpraatiigi un meklee tikai kaadu, kas vinjas lutinaas, ir mazas un aprobezjotas meiteniites,kuras neveelaas pieaugt, nevis sieviskjiigas sievietes. iista sieviete nav naiva un ir speejiiga uznjemties atbildiibu par savu gimeni.
tavs viirietis ir atsaacis darboties, priecaajies par to un esi laimiiga, ka beidzot esi kljuvusi par pieaugushu cilveeku. nevar muuzjiigi buut teetinja mazaa meitinja.
29.08.2012 07:21 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
Man ir svarīgi, lai vīrietis strādā, bet tik pat svarīgi, lai es pelnītu vairāk. Man labāk patīk pirkt viņam. Laikam neesmu tipiska sieviete, kurai patīk, ka par visu maksā.
Man nevajag, lai viņs būtu atkarīgs no manis, bet manai pašapziņai tas daudz ko dod. Gribu, lai vairākām lietām mūsu ģimenē es nosaku gala vārdu :D
29.08.2012 09:23 |

Reitings 349
Laikam domu spēks vai kas, ka viņš "izdzirdēja" manas slēptās žēlabas... bet vakar pēcpusdienā jau sākās. 1) Piedāvāja atbraukt pretī uz darbu ar auto, aizvest pa manām darīšanām. Neprasīja naudu ne benzīnam, nekam, visu par savu. 2) Pēc tam aizveda vakariņās uz restorānu, izmaksāja. 3) Pēc tam vel veikalā iebraucām, sapirka visus manus gardumus, vīnu un uztaisīja vēl vēlās vakariņas.
laikam ticis pie naudas bija un tad šiko :) It kā jau sīkumins, citai parasta ikdienišķa situācija, bet man tas nozīmēja tik daudz. Es atkal... sajutos... nu tā :))) Kārtīgi samīļoju viņu un pateicu, cik viņš man labs
29.08.2012 09:50 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
mazspiradzins
Tik forši, ka viņš sadzirdēja Tevi :)
29.08.2012 09:54 |

Reitings 349
Galvenais, ka es viņam neko tādu nemaz neteicu. Vienkārši līdz ar šo diskusiju vakar tik intensīvi par to domāju, ka viņš laikam sajuta enerģijas vibrācijas
29.08.2012 09:57 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Domām ir ļoti liels spēks. Jācer, ka viņa uzvedība un rīcība paliks tāda, kāda tā bija vakar. Veiksmi Tev :)
29.08.2012 10:02 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
forši, ka viss nokārtojās, bet palasot tavas iepriekšējās diskusijas par attiecībām, es jau sen būtu prom no tāda vīrieša! ;) justos pazemota, jo neizskatās pēc normālām attiecībām, ja katru dienu cosmo jāsaraksta savas problēmas un katru dienu kas cits
29.08.2012 10:22 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Hmm, tiešām, palasot citas tavas diskusijas, jums ir neveselīgas attiecības.
29.08.2012 10:30 |

Reitings 2482
tu jau gadu reāli visu laiku rakstu problēmu pēc problēmas? kā var tā gadu vēl sadzīvot ar tādu vīrieti? tā jau vairs nav mīlestība.. vairāk pieradums
29.08.2012 10:33 |

Reitings 2482
* raksti
29.08.2012 10:33 |

Reitings 349
Dzīve nav rožu dārzs, kā saka ;) Protams, mums attiecības nav super duber, nav arī tās rozā brilles vairs. Bet vismaz mēs esam uzticīgi viens otram, mums ir kopīgas vērtības un esam solījušies viens otram. Tomēr 8 gadi jau būs kopā. Mani daudz kas neapmierina viņā. Un ik pa laikam es izbļaustos par to, cosmo vai kur citur. Par labo jau neviens nestāsta, tāpēc sanāk tā, ka tikai sūdzos. Nu kaut kā jau jādzīvo, jāpielāgojas...
29.08.2012 10:40 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Par labo jau neviens nestāsta, tāpēc sanāk tā, ka tikai sūdzos.

tieši tā..par labo jau neraksta..
29.08.2012 10:47 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Nu redz, nav nemaz tik slikts Tev tas vīrietis kā stāsti. Vnk viņam nebija iespējas un līdzekļu Tevi palutināt. Manuprāt, ja ko tādu pāris spēj pārdzīvot kopā, tad tas ir grandiozu aplausu cienīgi. Jo citas attiecības pie pirmām grūtībām būtu izjukušas....

Kpc es tā saku, joes Tevi pilnīgi saprotu un daļēji jutos gluži kā Tu... Mans vīrietis nezaudēja darbu, bet gan aizgāja pats, jo čakarēja ar naudām. Sākumā tas bija sīkums, neizmaksā laikā, bet tad sāka maksāt mazāk...ar ko manējais nebija mierā, jo strādāja sūri un garas stundas. Un kpc, tikai lai mums abiem būtu labi, lai varētu aizbraukt atpūsties, paballēties utt. Izklausās, ka mani uztur, bet nē...man ir savs darbs, sava mājvieta, savi rēķini utt., viņam nekad nebija ienācis prāta mūsu kopbrīdī pateikt - aizej kko nopērc, izmaksā man kko...visu viņš uzņēmās uz sevis. Savā ziņā lutināšana...
Un tad viss sākās...māte viņam klupa virsū par to, ka ir bez darba, rezultātā panāca sanaidošanos. Tajā brīdī es manīju cik vīrietim ir sāpīgi kad viņam aizrāda par to ka nepelna naudu. Un nolēmu klusēt...viss balstījās uz mani. Mēs turpinājām atpūsties, bet nu uz mana rēķina... Iedomājaties, viņam pat bija kauns uz veikalu iet, jo nepatīk tas, ka jāredz mani maksājam pie kases. Es neko tur traku nesaskatu, bet nu laikam tiek aizkarts vīrieša EGO. Bet mums tas neilga ilgi...kādas 2nedēļas. Un ziniet ko viņš visu to laiku darīja? Rēķināja cik es iztērēju viņa vajadzībām...piemēram degvielā, pasākumos...un no pirmās algas visu atdeva. Nu jau būs riņķī mēnesis vēl īsti neesam tikuši uz kājām...bet jūtams, ka tas drīz būs. :)
29.08.2012 10:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)