Ar vīrieti mainītās lomās

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Iespaidojos no tēmas par lutinšanu, bet man ir vel trakaak. Kad iepazinos ar savējo, biju studente, viņš uzņemejs. Pati nestrādāju, mani uzturēja gan vecāki, gan viņš. Var teikt ka pieradu pie šāda sievišķīga dzīvesveida, naudas arī netrūka. Protams pēc studijām dabūju darbu un tad jau pelnīju pati. Krīzes laikā viņa bizness aizgāja pa pieskari. Un sākās knapināšanās... Tagad vispār viņš zaudēja jebkādus ienākuma avotus. Un tad nu es viņu uzturu jau labu laiku.

Problēma jau nebūtu tik daudz naudā, kā tajā, kā ir izmainījušās mūsu attiecības. Es vairs nejūtos SIEVIŠĶĪGI! Es esmu tā, kurai no rīta jāceļas uz darbu, jādomā par rēķiniem, jānes majās ēdiens, man ir milzīgs stress saistībā ar darbu, naudām un visu to, ar ko piebāztas manas smadzenes. Es vairs nevaru vieglprātīgi dzīvot, domāt par lupatām un to ka kāds varētu mani palutināt.

Ok, tagad viņš pamazām atgūstas un atkal sāks pelnīt kaut ko. Bet es jūtu, ka tā loma man ir saglabājusies - būt par visu atbildīgai. Es biju jauna, naiva meitenīte, bet tagad dažu gadu laikā man nācās pārvērsties par atbildīgu namamāti un uzņemties atbildību par visu ģimeni. Es vienkārši vairs nejūtos sievišķīgi. Un kas ir vēl trakāk - vairs neuzskatu savu vīrieti par vīrišķīgu :(

Kā te daudzas raksta, ka viņām vīrieši visu pērk, apmaksā, tad manā gadījumā es esmu tā, kas to visu dara viņam :(
28.08.2012 09:40 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
atrodi citu krānu, kurš atkal Tevī ieguldīs un visas problēmas būs atrisinātas...
28.08.2012 16:05 |

Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
Gads šādās reizēs var nebūt arī nekas. Un, dzīvojot ar viņu kopā, tu taču labi redzi, vai viņš cenšas un dara ko lietas labā. Ja tā ir, tad tas jau tikai laika jautājums, kad viņš būs atpakaļ zirgā. Būs labi :)
Vienīgi aizdomājos, vai gadījumā tev nav tā, ka traucē viņa depresīvais noskaņojums nevis naudas trūkums. Vīrieši mēdz ļoti "sakrist" šādas situācijas.
28.08.2012 16:09 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Jā viņš ir kļuvis ļoti depresīvs, nomākts, visu laiku neomā, neapmierināts. Arī palicis ļoti emocionāls, āri aizsvilstas uzsprāgst par jebkuru sīkumu.
Piemēram agrāk bija miera mika, nekad nepacēla balsi. Tagad...
28.08.2012 16:11 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
mazspiradzins, uzskati to par lielu attiecību pārbaudījumu :) protams, ka puisim problēmas ar pašvērtējumu, emocionālo stāvokli. Man jau šķiet, ka galvenais attiecībās ir komunicēt un nenoklusēt. Viss būs kārtībā, ja vien pati gribēsi :)
28.08.2012 16:15 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ir teiciens vīriešiem-negriez man nost olas. Tas par to ka mamutu nes mājā sieviete.
28.08.2012 16:22 |

Reitings 27552
Turklāt mana dzīves pieredze liecina ,ja vecim ir galva un rokas pareizā vietā nu ilgi bez darba nekad nebus. Gads tas ir par traku. Bija rados nesen. Taču vecis paņēma prastāku darbu ar nelielu samērā algu, tikmēr meklēja ko citu.Atrda alaukos mēneša laikā, pat mazāk.Taču ir ir gan izglītība,gan arī bonusā amats apgūts. Divi vienā,ja būtu tikai prasts papīrs un neko nemācētu ar sēdētu ilgi bez nekā.Un kristu depresijā. Un bizness ja albs bijis jābūt kaut kādām prasmēm un galvai uz pleciem.
28.08.2012 16:26 |

Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
Kubiete, kāpēc puisim jāiet strādāt "prastāks" darbs, ja viņš zina, kā nopelnīt, un cenšas to arī izdarīt. Un atjaunot uzņēmējdarbību, ja viss pazaudēts, iepriekšējā līmenī gada laikā? Nepiekrītu. Veiksmīgai darbībai ilgstošā periodā nepieciešams laiks. mazspiradzins taču raksta, ka puisis jau atsācis pelnīt kaut nedaudz. Tas nozīmē, ka nesēž uz dīvāna rokas klēpī salicis.
28.08.2012 16:38 |

Reitings 27552
Gadu bija bez jebkāda veida ienākumie ka teica autore. Te beaz vārdiem.Turklat palasai visas vinas temas.
28.08.2012 16:41 |

Reitings 3350
Man ari ta bija, paris meneshus gan. Bija baigie kaski, man ari likas, ka esmu ta, kura dara visu, visu a vins tur sezh! Tikai pec tam, kad viss nostajas savas sliedes, man pieleca, cik loti netaisniga pret vinju biju. Tas ir attiecibu parbaudijums un naudas trukums ir praktiski vienigais, kas var virieti emocionali sagraut.

Un isteniba, kad virietim atkal bus nauda, nekas jau nemainisies, iznemot to, ka vin tev kko izmaksas un taa. Tapat tu busi ta, kas stieps maisus ar partiku, kops maju, taisis vakarinas! Vismaz mana gadijuma ta bija.

Tev vnk jaizrunajas ar savu virieti un jaatbalsta vins, cik vien vari (nesaku, ka tu to nedari!). Esi saprotosa, bet ari nelauj izlaisties. Galvenais, lai virietim ir velme stradat un attistities, nevis sedet un alu suukt lamer sieviete strada! :)

Dzive ir harmonija, redzi, vins tevi uztureja, tagad tu vinju, pienaks bridis, kad abi busiet vienlidzigi un veidosiet gimeni kopa :)

Lai veicas!
28.08.2012 16:41 |

Reitings 27552
Palasat citas autores sudzibas, nu temas.Tas pats virietsi ko vina gadu uztur saka ka vina ir seksa nulle. Maja neko nedara. Un etc. Ka jau teicu, saku skatities citas temas autores un man taisniba.Ja vecis gadu bez darba, nekass jedzigs tur nav.Un neticu ka jebkad bijis.
28.08.2012 16:44 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Arī man bija situācija tāda, kādu posmu,sen jau,bet atceros, cik grūri pelnīt, ja zini,ka vīrietis sēž mājās, cits jautājums, ja viņš sagatavo ēst, sakārto māju, kaut vai, bet mana gadījumā bija ta, ka pat NEMEKLĒJA darbu. Tas bija enizturami :( Kaut zināju, ka visiem ir melnā strīpā dzīvē utt,bet nezinu kā Jums, bet mans vīrietis to piefiksēja un atslāba, aptuveni, nu kur man skriet? Lai kā, ilgi es nespētu izturēt nestrādājošu vīrieti, jo lielākā daļa arī sāk...nū... krāpt. Ko tad manēja, noskrējusies kā plukata, mājās nav, a ko es te no bezdarbības. Un lai kā, vecim darbu atrast vieglāk! Bet atkarībā cik lepns, viens šitāds krāpējs pa 1000ls negribēja stradāt, jo pienākumi rokas smērēja ar cementu, labāk sieva,kas rukā, maksā kredītus un mīļākā, kura neko nezin :)
Ir jāskatās kas un kā. Lai kā, ja mīl, neļaus sievietei zaudēt sievišķību un paraugies no labās puses-Šī situācija ir mainījusi Tevi:) Devusi jaunu pieredzi, klūt apdomīgākai... Mums ar kkā vnm, kā sākam tērēt labi,pa kreisi,kkas noiet greizi un atkal jātaupa..NAUDA JĀCIENA ;) Dievs sūta pārbaudījumus mums, cik liels mūsu lepnums, mūsu mīlestība, neikerist galvenais šajās lamatās un nepadoties :)
28.08.2012 16:50 |

Reitings 3350
Piekritu, es tagad lasu tas temas, nu kopuma skan bedigi. Viena tema virietis suds, otra atkal milums. Neuztveru nopietni, sorry.
28.08.2012 17:14 |

Reitings 27552
Kāda starpība, ko viņa rakstīja kādreiz, tagad viņai interesē šis.

čalis gadu bez darba.Tatad tas viss saistits kopā.Un noderīgi uz visu paskatities bez rozā brillēm. Ta ka visas autores tēmas skar tiešī šo...:
28.08.2012 17:16 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Nu bet tad esi iecietīga un pagaidi, līdz atgūstas kārtīgi.
Vīrietim, kam ir problēmas darba un karjeras jomā, sliktākais, kas var būt, ir kvernoša dzīvesbiedre mājās.

pilnīgi piekrītu.

otrkārt, protams, nav īsti ok, ka sievietie jāuztur vīrietis, bet sievietes lielākoties ir pieradušas pie labas dzīves un tā, ka par viņām maksā tā, it kā vīriešiem pašiem nebūtu savu vēlmju.
28.08.2012 17:23 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
otrkārt, protams, nav īsti ok, ka sievietei jāuztur vīrietis, bet sievietes lielākoties ir pieradušas pie labas dzīves un tā, ka par viņām maksā tā, it kā vīriešiem pašiem nebūtu savu vēlmju

Domāju, ka nav ok, ja vīrietis vispār pat netaisās strādāt un vnk dzīvo uz sievietes rēķina, bet, kad rodas īslaicīgākas problēmas, tad ko padarīsi, ja jāuztur tā jūsu ģimene, tad jāuztur. Ēst taču abiem gribas. Tas kā tāds pārbaudījums, vai jūsu attiecībās nav kādas dziļākas problēmas par šo.

Un vispār, par tām sievietēm, kas pieradušas pie labas dzīves - vienkārši brīnos, jo viņas noteikti vismaz jaunībā taču dzīvoja vienkāršu padsmitgadnieču dzīvi, lai tad atceras, kā kādreiz varēja tā dzīvot. Ne jau no pusaudžu gadiem viņas tika apbērtas ar dāvanām un lutinātas. Vai arī es neko nesaprotu, vai arī uzaugu akmens laikmetā, vai arī mūsdienās tiešām tā kaut kur notiek un meitenes pat tīņu gadus neizbauda un tiek izlutinātas līdz nepazīšanai.
28.08.2012 20:24 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kam viņam bija nepieciešami 20Ls?
28.08.2012 21:28 |

Reitings 94
Saprotu, par ko runā mazspiradzins. Man ir tāpat. Visvairāk nobeidz situācijas, kad jāmaksā vai nu veikalā pie kases, vai kaut kur, kad izejam ārpus mājas. Tieši šajos mirkļos kļūst skumīgi, jo gribās, lai to dara puisis, jo tad uzreiz var justies sievišķigi, var teikt pat patīkami. Vispār ir grūti aprakstīt tās emocijas, kuras pārņem, jo runa nav par naudu, bet gan par izjūtām.
28.08.2012 23:34 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Negribu nevienu aizskart, meitenes, bet tā vietā lai raudātu, ko jūs pašas darāt, lai nebūtu jāizjūt tās skumjas, nesievišķīgumu un nepatīkamās emocijas? Tāpat vien pats par sevi nekas neatrisināsies. Zināt, ka tāpat nekad nekas nenotiek, tad nu ir kaut kā jābīda un jāizved cauri labirintiem tas savs vīrietis, jāpiedāvā darbiņi vai jāsazinās ar čomiem, ko šie var piedāvāt. Ja viņam uz brīdi ir rokas nolaidušās, tad jau nekas labs nebūs, ja abi paliksiet bezdarbībā.
29.08.2012 00:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)