Ar vīrieti mainītās lomās

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Iespaidojos no tēmas par lutinšanu, bet man ir vel trakaak. Kad iepazinos ar savējo, biju studente, viņš uzņemejs. Pati nestrādāju, mani uzturēja gan vecāki, gan viņš. Var teikt ka pieradu pie šāda sievišķīga dzīvesveida, naudas arī netrūka. Protams pēc studijām dabūju darbu un tad jau pelnīju pati. Krīzes laikā viņa bizness aizgāja pa pieskari. Un sākās knapināšanās... Tagad vispār viņš zaudēja jebkādus ienākuma avotus. Un tad nu es viņu uzturu jau labu laiku.

Problēma jau nebūtu tik daudz naudā, kā tajā, kā ir izmainījušās mūsu attiecības. Es vairs nejūtos SIEVIŠĶĪGI! Es esmu tā, kurai no rīta jāceļas uz darbu, jādomā par rēķiniem, jānes majās ēdiens, man ir milzīgs stress saistībā ar darbu, naudām un visu to, ar ko piebāztas manas smadzenes. Es vairs nevaru vieglprātīgi dzīvot, domāt par lupatām un to ka kāds varētu mani palutināt.

Ok, tagad viņš pamazām atgūstas un atkal sāks pelnīt kaut ko. Bet es jūtu, ka tā loma man ir saglabājusies - būt par visu atbildīgai. Es biju jauna, naiva meitenīte, bet tagad dažu gadu laikā man nācās pārvērsties par atbildīgu namamāti un uzņemties atbildību par visu ģimeni. Es vienkārši vairs nejūtos sievišķīgi. Un kas ir vēl trakāk - vairs neuzskatu savu vīrieti par vīrišķīgu :(

Kā te daudzas raksta, ka viņām vīrieši visu pērk, apmaksā, tad manā gadījumā es esmu tā, kas to visu dara viņam :(
28.08.2012 09:40 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Meitens, kas saka ka tā ir normāla situācija, Jūas vienkārši nekad neesat bijušas tādā situācijā, tas ir skaidri redzams.

neviena nesaka, ka situaacija ir normaala.

un jaa esmu bijusi liidziigaa situaacijaa, tamdeelj arii dalos ar pieredzi un ieteikumiem. Esam attieciibaas gaajushi cauri dazhaadaam dziives situaacijaam, kas muus abus ir nostirpinaajis un tieshi pateicoties shai negatiivajai pieredzei es atkaartoju veelreiz par sevi, nauda nav galvenais manaa skatiijumaa, galvai gan jaabuut pareizaa vietaa.
28.08.2012 11:42 |

Reitings 349
Es ceru, ka arī mani piemeklēs šis laimīgais iznākums :)
Būšu pacietīga un gaidīšu
28.08.2012 11:43 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Bet laulības būtība ir būt kopā priekos un bēdās, laimē un nelaimē, bagātībā un nabadzībā, kāpēc visas šo aizmirst tiklīdz vīrietis zaudē ienākuma avotus?????
28.08.2012 11:44 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
mazspiradzins , biju pilnīgi tādā pašā situācijā, vnk ņēmu un nomainīju vīrieti:D
28.08.2012 11:44 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ja vīrietis arī nav apmierināts ar esošo situāciju un grib strādāt, tad noteikti būs labs iznākums. Dzīve nav rožu dārzs, reizēm gadās iebrist usnēs. Bet galvenais ir vienam otru atbalstīt.
28.08.2012 11:46 |

Reitings 4703
Sesilla, bet ne jau visas meitenes, kas piedalaas shajaa diskusijaa ir lauliibaa :) Un nav jau jaabuut preceetam, lai pildiitu shaadu soliijumu, domaaju tas ir pamats jebkuraam ilgstshaam, nopietnaam atteiciibaam ar meerkji buut kopaa vienmeer..
28.08.2012 11:46 |

Reitings 8189
DIO, kopā dzīvošana jau arī ir ka laulība, ģimene..un nav man saprotams, tas , ka var nomainīt vīrieti , kad viņs zaudē darbu..no mīlestības tad tur nav ne smakas( atvainojos par izteicienu)
28.08.2012 11:49 |

Reitings 349
Es zinu, zinu, jāatbalsta, jābūt labai, jābūt kopā bēdās, bet - - - fucking - - - (es atvainojos :D) dažreiz... ai, labi, sapratāt :)
Būs jau labi :)
28.08.2012 11:50 |

Reitings 4703
Sesilla, man domaat taa, ka nav bijis iistais cilveeks, ja var tik viegli pamest.. bet arii ticu tam, ka ne visi cilveeki ir PROT miileet, ne visi ir dot gribeetaaji un ir cilveeki egoisti, kam ruup tikai pashu labklaajiiba, tas ir pirmajaa vietaa.
28.08.2012 11:52 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
mani tas pats šogad sagaida, tik par laimi man nav neviens cits jāuztur, kur nu vēl vīrietis! turies!
28.08.2012 11:54 |

Reitings 8189
un problēma ir tā, ka cilveku vērtē pēc maka biezuma, nevis pēc tā kāds viņs ir..šis izput, ņem nākamo utt...
28.08.2012 11:55 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Varbūt tomēr vajag izrunāties. Pastāsti, kā tu jūtos, ka esi nogurusi un pārnervozējusies. Lai viņš izstāsta, ka jūtas. Pēc viņa atbildēm sapratīsi vai tiešām viņam ir doma un liekas pieņemami dzīvot uz tava rēķina. vai arī viņš jūtas briesmīgi utt. Vispār daudzi attiecībās pārak maz runā par savām izjūtām, un nesaprot, ka tas problēmu neatrisina. Viens ierāvies sevi, otrs ierāvies sevī un beigās ir šķiršanās utt..
28.08.2012 12:03 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Ā jā, un lielākajai daļai vīriešiem darbs ir viena no lielakajām vērtībām dzīvē. Tas nozīmē, ja darbs tiek pzaudēts, tad pašapziņa krītas pamatīgi, un vīrietis nejūtas vairs kā vīrietis, Kad manējais pazaudēja darbu, un ilgi meklēja nākamo, bet bez panākumiem, tad varēja bieži dzirdēt no viņa - man jau nekā nav, tev vajag labāku vīrieti utt. Tas tāpēc, ka viņš jutās nekam nederīgs, bet mēs tikam cauri tam posmam. Viņš atrada darbu un tagad atkal viss ok.

Piekrītu Sesillai par to maka biezumu, ka kādas problēmas, tā meitene meklē citu. Te uzreiz nāk prātā Prata vētras dziesmas vārdi: "Viņa bus līdzās, kad tev nav nekā, viņa būs līdzās, kad viss kārtībā". Lūk, tikai tad var teikt, ka ir mīlestība un nopietnas attiecības!
28.08.2012 12:08 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Vienmēr esmu uzskatījusi, lai abi viens otram ir drošs atbalsta plecs jebkādā dzīves situācijā, un es te nerunāju par naudu. Es pati nopelnīšu pietiekami daudz, lai būtu spējīga sevi uzturēt un sev izdabāt, tāpēc jau es te studēju. Uz naudu nav jāieciklējas. Kas ir attiecības bez atbalsta, lai kādā dzīves situācijā nenonāktu, lai kā nesanāktu ar darbiem un naudām, ja gadās, katram ir jābūt gatavam uzņemties atbildību ne tikai par sevi, bet arī par otru, un tas ir normāli, ar to bija jārēķinās, veidojot attiecības.
sieviete bez divaam domaam ies un pelniis zupai un buus VEEL ARII PSIHOLOGS savam viirietiem, jo lai to savu viirieti nostabilizetu tagad uz pareizo domaashanu, vinjsh ir brutaali "psihologjiski jaasakaarto"

Šeit acu priekšā uzpeld reāls piemērs ir dzīves, kad redzi vīrieti ar neizsīkstošu potenciālu, ar lielām perpektīvēm, kuram diemžēl nav pielietojuma, un nez kāpēc kā gadījies kā ne, blakus tādam ir svilpaste, kura šādu vīrieti padara par muļķi apkārtējo acīs. Tāda ir viņu dzīve un izvēle. Domāju, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs no sievietes, kas vīrietim ir blakus. Vai nu viņa viņu velk uz leju, vai nu ir kā stimuls virzīties uz priekšu. Bet tā kā tam pārītim, ja tikai instinkti valda pār prātu, tad vispār čau...

Ja vīrietis tev prasa Ls 20, kuru tev nav, tad varbūt atgādini savam mīļotajam, kas droši vien lieliski saprot, ka nauda no gaisa nekrīt. Lūk, ir darba sludinājumi, peļņas iespējas... Pats zin, ka ģimenes budžetas arī nav bezgalīgs un ka līdzekļi ir ierobežoti.

Žēl, ka nejūties kā sieviete un visu savu sievišķību un enerģiju izšķied darbā. Tur ir ļoti trausla robeža, un ne visi prot atrast balansu, bet te es atkal piesaucu, lai abi viens otram ir drošs atbalsta plecs jebkādā dzīves situācijā.

Un vispār - mute ir, tik jāiet un jāzirunā visas sāpes un problēmas. :)
28.08.2012 12:13 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
nākas savu pakaļu pakustināt, tad vairs nav vajadzīgs vīrietis... drausmīgi skan, bet žēl tā vīrieša...
28.08.2012 13:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Manaa dziivee ir bijis gruuts moments,kad viirietis ir jaapabalsta-tiesi psihologiski!Esmu pieteikusies pabalstiit materiaaali arii!Mans viirs loti augstu noveerteeja tiesi so momentu muusu kriizes situaacijaa!Smeejaas veel ,ka es pelnu "kafijas naudinu",tomeer priecaajaas par to ,ka piedaavaaju savu paliidziibu!Man pilniigi viss atnaaca atpakal dubulti-es neticeeju savaam aciim-nebiju par to pat domaajusi....!Es domaaju ka katraa gimene var nonaakt gruutiibaas ...Ja cilveeku miil,nekad nevarees atstaat gruutaa briidii!
28.08.2012 14:58 |

Reitings 8189
prieks, ka vēl ir pasaulē cilvēki, kuri domā tāpat kā es:)
28.08.2012 15:05 |

Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
Ja vīrietis tevi uzturējis, tad noteikti šobrīd jūtas nožēlojami, ka nevar turpināt tev sniegt visu, ko iepriekš. Tev nešķiet, ka viņam jau tā ir grūti prasīt naudu tev? Un kur nu vēl absurdā situācija, ka viņam, lai kaut ko tev nopirku vai kaut kur tevi aizvestu, jāņem nauda no tevis. Sanāk, ka viņš tev kaut ko pirktu par tavu naudu. Pilnīgi saprotu, ka viņš kā vīrietis jūtas sagrauts. Dod laiku viņam atgūties. Tu taču zini viņa potenciālu.
28.08.2012 15:51 |

Reitings 349
Dodu jau dodu to laiku, bet cik ilgi. Ja nu viņs atrofējas pavisam? Ja sašļūk tik ļoti, ka neatgūstas? Kāpēc citiem viss ir vieglāk? Ai, vīrietis pelna, uztur, pērk visu, esmu tik laimīga bla bla bla... Sāk skaust :( Un kad es atkal sajutīšos kā sieviete - mīlēta, lolota, lutināta?
28.08.2012 15:57 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu, ka jāatbalsta ir maximāli, bet ar nosacījumu, ka puisis tiešām cenšas izlīst no šīs situācijas, tas,zinot puišus, varētu būt zem jebkādas viņu pašcieņas - dzīvot uz meitenes rēķina. Bet nu Zhaklin' pirmais komentārs, manuprāt, bija lieks. Tā jau vienmēr var meklēt medus podu, bet tas pods vienā brīdī tāpat var beigties... Tāpēc jau esat pāris, ka esat kopā priekos un bēdās. Nenokar degunu :) Sajūtai, ka esi mīlēta, nevajadzētu nākt caur naudu...
28.08.2012 16:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)