Vienmēr esmu uzskatījusi, lai abi viens otram ir drošs atbalsta plecs jebkādā dzīves situācijā, un es te nerunāju par naudu. Es pati nopelnīšu pietiekami daudz, lai būtu spējīga sevi uzturēt un sev izdabāt, tāpēc jau es te studēju. Uz naudu nav jāieciklējas. Kas ir attiecības bez atbalsta, lai kādā dzīves situācijā nenonāktu, lai kā nesanāktu ar darbiem un naudām, ja gadās, katram ir jābūt gatavam uzņemties atbildību ne tikai par sevi, bet arī par otru, un tas ir normāli, ar to bija jārēķinās, veidojot attiecības.
sieviete bez divaam domaam ies un pelniis zupai un buus VEEL ARII PSIHOLOGS savam viirietiem, jo lai to savu viirieti nostabilizetu tagad uz pareizo domaashanu, vinjsh ir brutaali "psihologjiski jaasakaarto"
Šeit acu priekšā uzpeld reāls piemērs ir dzīves, kad redzi vīrieti ar neizsīkstošu potenciālu, ar lielām perpektīvēm, kuram diemžēl nav pielietojuma, un nez kāpēc kā gadījies kā ne, blakus tādam ir svilpaste, kura šādu vīrieti padara par muļķi apkārtējo acīs. Tāda ir viņu dzīve un izvēle. Domāju, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs no sievietes, kas vīrietim ir blakus. Vai nu viņa viņu velk uz leju, vai nu ir kā stimuls virzīties uz priekšu. Bet tā kā tam pārītim, ja tikai instinkti valda pār prātu, tad vispār čau...
Ja vīrietis tev prasa Ls 20, kuru tev nav, tad varbūt atgādini savam mīļotajam, kas droši vien lieliski saprot, ka nauda no gaisa nekrīt. Lūk, ir darba sludinājumi, peļņas iespējas... Pats zin, ka ģimenes budžetas arī nav bezgalīgs un ka līdzekļi ir ierobežoti.
Žēl, ka nejūties kā sieviete un visu savu sievišķību un enerģiju izšķied darbā. Tur ir ļoti trausla robeža, un ne visi prot atrast balansu, bet te es atkal piesaucu, lai abi viens otram ir drošs atbalsta plecs jebkādā dzīves situācijā.
Un vispār - mute ir, tik jāiet un jāzirunā visas sāpes un problēmas. :)