Ar vīrieti mainītās lomās

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Iespaidojos no tēmas par lutinšanu, bet man ir vel trakaak. Kad iepazinos ar savējo, biju studente, viņš uzņemejs. Pati nestrādāju, mani uzturēja gan vecāki, gan viņš. Var teikt ka pieradu pie šāda sievišķīga dzīvesveida, naudas arī netrūka. Protams pēc studijām dabūju darbu un tad jau pelnīju pati. Krīzes laikā viņa bizness aizgāja pa pieskari. Un sākās knapināšanās... Tagad vispār viņš zaudēja jebkādus ienākuma avotus. Un tad nu es viņu uzturu jau labu laiku.

Problēma jau nebūtu tik daudz naudā, kā tajā, kā ir izmainījušās mūsu attiecības. Es vairs nejūtos SIEVIŠĶĪGI! Es esmu tā, kurai no rīta jāceļas uz darbu, jādomā par rēķiniem, jānes majās ēdiens, man ir milzīgs stress saistībā ar darbu, naudām un visu to, ar ko piebāztas manas smadzenes. Es vairs nevaru vieglprātīgi dzīvot, domāt par lupatām un to ka kāds varētu mani palutināt.

Ok, tagad viņš pamazām atgūstas un atkal sāks pelnīt kaut ko. Bet es jūtu, ka tā loma man ir saglabājusies - būt par visu atbildīgai. Es biju jauna, naiva meitenīte, bet tagad dažu gadu laikā man nācās pārvērsties par atbildīgu namamāti un uzņemties atbildību par visu ģimeni. Es vienkārši vairs nejūtos sievišķīgi. Un kas ir vēl trakāk - vairs neuzskatu savu vīrieti par vīrišķīgu :(

Kā te daudzas raksta, ka viņām vīrieši visu pērk, apmaksā, tad manā gadījumā es esmu tā, kas to visu dara viņam :(
28.08.2012 09:40 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vai tiešām sievišķīgi dzīvot nozīmē tikai sēdēšanu uz vecā kakla, viņa slaukšanu un cacošanos? šo es nesaprotu. tu esi kļuvusi pieaugusi un nobriedusi, līdz ar to, ka tev pašai jāstrādā, jādomā, kā izdzīvot. tas, vai izdodas saglabāt sievišķību, atkarīgs tikai no tevis, un, protams, ka to visu var apvienot, ir tikai jāmāk. visu mūžu sēdēšana vecim uz kakla nav sievišķība, bet cacisms. normāliem večiem tādas sievietes nepatīk. būtu tu turpinājusi cacoties, tavs vīrietis tevi pamestu. šobrīd viņš noteikti tevi vēl vairāk mīl par to, ka nekur neaizbēgi, līdz viņam aptrūkās nauda, bet gan pierādīji, ka arī pati spēj sasniegt tikpat daudz, cik tavs vīrietis. viņš noteikti tevi par to ļoti ciena un apbrīno! radīsies viņam tāda izdevība, viņš noteikti tev šo laiku atmaksās ar uzviju!
28.08.2012 10:24 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
un viirietim, kas darbojies savaa biznesaa un naakot kraham viss ir zuadeets ir daudz gruutaak piecelties un iet uz priekshu, kameer sieviete bez divaam domaam ies un pelniis zupai un buus VEEL ARII PSIHOLOGS savam viirietiem, jo lai to savu viirieti nostabilizetu tagad uz pareizo domaashanu, vinjsh ir brutaali "psihologjiski jaasakaarto".

perfekti pateikts.
Domāju, ka šobrīd vissvarīgāk ir mājās pie vīrieša atrast šo mieru un palīdzēt meklējumos, paslavēt, cik labi salaboja krānu vai jebko citu. Nekādas ņerkstēšanas, nekādas čīkstēšanas, tiec galā ar to, ka vairs nevari savas iegribas piepildīt un domā par to, kā vēlāk viss būs labi, abi būsiet spēcīgi, labi pelnīsiet.
28.08.2012 10:26 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
lutināt sevi ar vannu un smaržīgiem krēmiem

Jā, smaržīgi krēmi ir atslēga visām problēmām! :D :D :D

DIO- neviens nerunā par Armani somām, galējības Tu pati sāki saskatīt! Pilnīgi nepiekrītu tavam viedoklim.

Vienkārši meitenes, kas šeit runā par psiholoģiju un to visu, nekad nav bijušas tādā situācijā, un tad droši vien arī ir grūti izprast kā tas ir, un cik pretīga sajūta tā ir, vismaz priekš manis, es to izturēt nevarēju un aizgāj, un nevienu sekundi savā mūžā šo lēmumu neesmu nožēlojusi, jo kopš to attiecību beigām viss manā dzīvē ir gājis tikai uz augšu.

Manuprāt vīrietis ar savu neveiksminieka enerģiju arī sievieti velk uz leju un nekas labs atajās attiecībās vairs nepaliek. Jo es ticu, ka kādi cilvēki ir blakus tāds paliec arī tu pats. Un manā uztverē vīrietim ir jābūt stiprajam dzimumam!
28.08.2012 10:36 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
DIO un kā lai sakārto to savu vīrieti? Līdz ar psiholoģiju man mazs sakars, pat nezinu.....

saac vinjaa klausiities, piedaavaa risinaajumus, klausies atbildes, meklee kura ir probleema, kas neljauj vinjam turpinaat iet uz priekshu, cel vinja pashapzinju, bet tas nenoziimee, ka vinjsh var guleet diivaanaa pie tv, tieshi otraadi, liec pie maajas darba, ja vinjsh to prot... kaadreiz paspeelee paaraak paargurushu, sliktu darba dienu, paluudz miilji pagatavot jums eest, jo tev tik ljti garshoja tas eediens ko vinjsh vienreiz gatavoja tur kaut kad taalaa pagaatnee... visumaa maacies klausiities, esi pacietiiga, un aizmirsti par zaagjeeshanu, jo ja saaksi to dariit, buus vinjam gruuti, buus gruuti tev...
28.08.2012 10:38 |

Reitings 1951
Tad jau labāk paņem suni un rūpējies par viņu!
28.08.2012 10:40 |

Reitings 4703
cubiana, ja pareizi tevi saprotu, tad ar viirieti var buut kopaa tikai liidz briidim, kameer vinjsh ir pelniitaajs, jo ja nav un ir depresija , taatad slikta energjija, velk uz leju sievieti un veel nav bankaa laiciigi noguldiits zhuuksniitis, ir pilniigi un galiigi neviirishkjiigs viirietis?
28.08.2012 10:41 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
cubiana, tātad, ja tavs mīļotais vīrietis pēkšņi zaudētu savu darbu un kādu laiku nevarētu atrast jaunu, tu viņu pamestu? Pēc taviem tekstiem tā sanāk, jo viņš ir briesmīgs neveiksminieks, kurš velk tevi uz leju un no tāda ir jāatkratās pēc iespējas ātrāk.
Manuprāt, ja divi cilvēki ir kopā, tad viņi ir kopā gan priekos, gan bēdās.
28.08.2012 10:43 |

Reitings 1951
Nu tas viss ir stipri pārspīlēti, bet apmēram tā!

jo ja nav un ir depresija

Es tādai depresijai vispār neticu! Ok bizness pajūk, ej un meklē, algotu darbu savā specialitātē. Pieredze rāda, ka, ja ļoti grib, darbu var atrast pāris mēnešu laikā, un tikm;er ir jābūt iekrātai kaut kādai summai, lai var izdzīvot.

Katrā ziņā mans uzskats ir tāds, ka visi šitie biznesmeņi, kuri mūžam bankrotē un tad sēž kādam uz kakla nav nopietni cilvēki ar kuriem es gribētu attiecības vai ģimeni.

Nav jau runa par to ka cilvēkam var kaut kas dzīvē neiet, bet gan par to ka, tādus tipus kā autore pieminēja es zinu kā savu kabatu, un zinu, ka ar neveiksmīgu periodu dzīvē tam nav nekāda sakara.

Kā var vīrietis GADU neko nedarīt!!???
28.08.2012 10:48 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Cubiana ,ja neesi foruma trollis nebrīnies,ka tevi pēc tam samainīs pret kādu jaunāku dūdu ar smukāku ārieni ,tiklīdz mazliet zaudēsi formu,novecosi.Un tas ,kurš tevi samainīs varēs droši teikt,cik superīgu jaunu zaķi atradis un kā tā cubianna sākusi viņu uz leju vilkt:)
28.08.2012 10:49 |

Reitings 4703
Nu tas viss ir stipri pārspīlēti, bet apmēram tā!

nekas nav paarspiileets, katrs vaards ir tevis pashas rakstiits, ne kaada cita izdomaajums... bet nu skaidrs tavs viedoklis.
28.08.2012 10:52 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Manuprāt, pati esi sevi nostādījusi tādā situācijā. Neviens cits, tikai pati, un tāpēc arī Tavs lēmums būt kopā ar šo cilvēku, vai nē, vai arī to visu izrunāt.
28.08.2012 10:53 |

Reitings 1951
Max IQ - Vīrieši neiedalās 2 kategorijās vai nu neveiksminieki vai kretīni, ir arī normāli vīrieši, kas strādā, attīstās mīl savas sievietes un domā par nākotni.

vnk šitie izbijušie biznesmeņi ir tāda vīriešu suga, zinu vairākus tādus gadījumu, meitenes ticiet man jūs tādus vīriešus sev negribētu!!
28.08.2012 11:03 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Cubiana pēc tava teksta izklausās uzreiz makšķeres satini..pie pirmajām grūtībām.Ja tā tad par cilvēku nemaz tevi neuzskatu.
28.08.2012 11:08 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt, prieks, ka ir sievietes, kuras spēj ko tādu paciest gadu. Visu cieņu.
Otrkārt, neklausītos nevienas sievietes padomā, kura pati nav bijusi tādā situācijā. Spriedelēt par situāciju, kā būtu, ja būtu, mēs visas mākam, it īpaši, ja dzīvē tāda situācija nav bijusi un nedraud. Tāpat arī tie, kas saka, ka naudai nav būtiska loma attiecībās, nekad tās trūkumu nav izjutuši. Protams, var pāris katru dienu ēst ceptus kartupeļus un čubināt viens otru bezgalīgi savā 8 kvadrāmterus lielajā istabā, bet pienāks brīdis, kad viņiem gribēsies arī aiziet uz restorānu un aizbraukt apskatīt citas valstis.
28.08.2012 11:13 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Katram dzīvē mēdz būt melnie posmi. Jāizdzīvo, jāgūst mācība un jādomā par to labo, kas būs.
28.08.2012 11:17 |

Reitings 1951
Max IQ-Pēc mana teksta izklausās, ka es īpašās detaļās vai termiņos par savām attiecībā nerunāju, tāpēc pat nevajag attīstīt savu fantāziju pie kurām grūtībām es tinu kādas makšķeres! Ok??

Nav jau runa par pāris mēnešiem, bet par gadu!!!! Tas taču ir ļoti ilgs laiks!

Meitens, kas saka ka tā ir normāla situācija, Jūas vienkārši nekad neesat bijušas tādā situācijā, tas ir skaidri redzams.
28.08.2012 11:33 |

Reitings 7143
Cubiana, esmu gan bijusi :) Nu labi, ne gadu, bet 7 mēnešus. Jā, bija grūti. Es arī brīžiem jutos tā kā autore. Bet tagad jūtos kā princese.
28.08.2012 11:36 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Libra un kā tu sāki justies kā princese? ja jau esi bijusi tādā situācija, tad jau zināsi ko konkrētu man ieteikt
28.08.2012 11:37 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Laikam biju traka, bet iemīlējos puisī, kas nesen bija zaudējis darbu, viņam pat tā īsti nebija Rīga kur dzīvot, es ļāvu viņam dzīvot savā dzīvoklī, viņs mani gaidīja mājās ar vakariņām utt. Tādā režīmā es nodzīvoju kādu 1,5 gadu, reizē vēl abi studējām. Tad viņš atrada darbu, savukārt es noplīsu, izdegu darbā un skolā, pabeidzu skolu un arī darbu pametu, ārstējos. Tagad strādā vinš un es ... es gaidu mājās ar vakariņām :) Nezinu, varēja protams, gadīties, ka es ar rozā brillēm uzturētu vinu un viņš mani izmantotu, bet kkā jutu, ka tā nebūs un nav arī. Tātad morāle - ir ari veiksmes stāsti, ir arī normāli vīrieši.
28.08.2012 11:38 |

Reitings 7143
Vīrietis atrada labu darbu. Tagad esam atpakaļ savās lomās. Tāpēc teicu, ka tas ir pārbaudījums, kuru jāizdzīvo un jāgaida labo.
28.08.2012 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!