Arī man bija situācija tāda, kādu posmu,sen jau,bet atceros, cik grūri pelnīt, ja zini,ka vīrietis sēž mājās, cits jautājums, ja viņš sagatavo ēst, sakārto māju, kaut vai, bet mana gadījumā bija ta, ka pat NEMEKLĒJA darbu. Tas bija enizturami :( Kaut zināju, ka visiem ir melnā strīpā dzīvē utt,bet nezinu kā Jums, bet mans vīrietis to piefiksēja un atslāba, aptuveni, nu kur man skriet? Lai kā, ilgi es nespētu izturēt nestrādājošu vīrieti, jo lielākā daļa arī sāk...nū... krāpt. Ko tad manēja, noskrējusies kā plukata, mājās nav, a ko es te no bezdarbības. Un lai kā, vecim darbu atrast vieglāk! Bet atkarībā cik lepns, viens šitāds krāpējs pa 1000ls negribēja stradāt, jo pienākumi rokas smērēja ar cementu, labāk sieva,kas rukā, maksā kredītus un mīļākā, kura neko nezin :)
Ir jāskatās kas un kā. Lai kā, ja mīl, neļaus sievietei zaudēt sievišķību un paraugies no labās puses-Šī situācija ir mainījusi Tevi:) Devusi jaunu pieredzi, klūt apdomīgākai... Mums ar kkā vnm, kā sākam tērēt labi,pa kreisi,kkas noiet greizi un atkal jātaupa..NAUDA JĀCIENA ;) Dievs sūta pārbaudījumus mums, cik liels mūsu lepnums, mūsu mīlestība, neikerist galvenais šajās lamatās un nepadoties :)