kādreiz bija topā portāls face.lv un ķeksīša pēc piereģistrējos tur. Biju galīgi piemirsusi par tādu vietu un pa ilgu laiku iegāju, a tur man raksta viens. Skatos nu no Latgales puses, bildes arī nu tādas.. man liekas, ka biju baigā dir*a, kad rakstiju, jo man jau bija spriedums-lauķis. piemetīšu to, ka man tajā laikā simpatizēja cits (man bija 16/17.. :D) sākām sarakstīties vārds pa vārdam, pārcēlāmies uz dr.lv un skatos, bāc, mēs izrādās mācāmies vienā skolā. Tajā laikā biju jauns un zaļš gurķis, atnākusi mācīties uz Rīgu profenē. Tad mani ielika slimnīcā, tad vēl nosēdēju mājās labu laiku un skolā reāli parādijos pirmā kursa beigās jau. Tieši pirmajā dienā pec mūžīgās slimošanas pirmo dienu biju skolā un bija pirmā latviešu valodas lekcija un, kā izrādās, pie viņa kursa "audzinātājas", un še ku reku viņš pēkšņi ienāk ciemos pie viņas - lieki piebilst, ka sēdēju tieši pie skolotājas galda, pretī. :D
No sākuma viņš tiešām likās lauķis, akcents, mazliet uzvedība, bet stilīgs. Arī ar ģimeni pārvācies uz Rīgu, lielākas iespējas. Nesa man mandarīnus uz praksēm, nesa mazas dāvaniņas un es visu laiku atšuju, nu jau labākajai draudzenei teicu, ka man viņš nepatīk. :D Viņa praktiski piespieda man piekrist uzaicinājumam uz randiņu. pāris reizes aizgājām un vēl man nekā.. cits galvā. Un tad koledžā pirmā Ziemassvētku balle un es zināju, ka viņam nākamajā dienā bija kvalifikācijas eksāmens, bet nu es viņu arī baigi negaidiju. un še ku reku, princis baltā zirgā pie manis. Biju pārsteigta. Viens pats. Bez draugiem. Klusībā tā, kā jau sāku domāt, ka kaut kādi taureņi tomēr lidinās, bet nesapratu vai pārsteiguma vai rozā briļļu variants.. Viņš uzlūdza mani dejot un tā visu vakaru nodejojām. Viņš pavadīja mani līdz transportam un tā šķīrāmies.
Kaut kā pēc tam atkal sarakstijāmies par šo un to un beigās izrādās, ka viņš nezin kā svinēt jauno gadu. man kā reiz bija baigais bzdings, ai, nu, lai brauc patusēt ar mani. Kas tad tur būs. un es apbrīnoju. Viņš atkal viens pats, ar rozēm un šampanieti, brauca tiešām garu gaisa gabalu pie manis svinēt jauno gadu. Nevienu nepazīdams, tikai mani. Un, protams, mistiskā jaungada nakts dara brīnumus. Es sapratu, ka esmu iemīlējusies.. Un tā tas turpinās vēljoprojām :)