no tievuma defekta uz efektu

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Esmu no tam sievietem,kam ir mazliet kauns par savu kalsnumu,bet tur neko nevaru darit,ja dupsis man ir ,tad krutis ir loti mazas un rokas man ir tievinas,ta ka zinu,ka daudzas no jums saprot no apgerbiem,tad nu iesakat ludzu ka man pareizi gerbties lai so kalsnumu ta neredzetu,kadas kleitas vilkt,svartkus topus,ikdiena man ir dzinsas un parastas maicinas,dzemperisi,nejutos ka sieviete ,ludzu padominus
27.08.2012 11:19 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Jā, piekrītu šeit minētajam. Ja tevi neapmierina tavs kalsnums, tad izvēlies apģērbu ar volāniņiem, ornamentiem, gaisīgus svārkus...
Ja godīgi, nezinu kā jūtas ļoti tieviņās meitenes (jeb kā tautā saka - kaulainas), jo esmu slaida nevis ļoti tieviņa. Bet anyway - ņem padomus no šajā diskusijā rakstītā. :)
27.08.2012 15:38 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ljoti labi saprotu autori, man bija liidizigi pirms diviem gadiem, tiesa gan uz stresa pamata, apetiite o, svars bija dramatisks (168; 47kg), skats nekaads, staigaajosh kaulu kambaris, gruuti bija nomaskeet, peldkostiimaa bija kauns , jo ribas spiedaas pa saaniem laukaa.. luuk taads tievums ir katastrofaals, tie kas to nav pashi baudiijushi, nekad neizpratiis. Tagad esmu pamainiijusi gan eedienkarti, gan dziives veidu, esmu tieva, bet priecaajos, ka no manis vairs nav tikai kauli un aada, veseliigs izskats atgriezies. Valkaaju plataakas dreebes, lai kaut kaa maskeetu kaulus, bet nu tas ir ljoti gruuti. Garas kleitas ar garaam piedurkneem, veelams kuplas protams.. Katraa zinjaa neko apspiileetu, kas izceltu kaslnumu...
27.08.2012 15:48 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
nu es esmu tāda,kā Roxy ieliktajā otrajā bildē,tā ar tiem garajiem matiem...

nu ir kā,ir,šo to gribētos klāt :D
27.08.2012 15:50 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Klāt vienmēr var kaut ko paspēt..un tieši tievās pat uz gadiem 45 izskatās vēl ļoti jaunas salīdzinājumā uz pārējām visām..tas ir vienīgi pluss.Nevajag nekad censties runāt speciāli ,lai visiem patiktu un nevajag arī sevī kaut,ko mainīt ,slēpt,lai patiktu vairākumam,Būt tieši pašam,tāda arī tā dzīves jēga.Nu vismaz man tā sķiet.
27.08.2012 16:04 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
tieši tievās pat uz gadiem 45 izskatās vēl ļoti jaunas salīdzinājumā uz pārējām visām..tas ir vienīgi pluss

nepiekritiishu iisti shim. Tas ir geeniskais mantojums un ruupes visas dziives garumaa sievietei ...
27.08.2012 16:14 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tiešām, ir sievietes, tagad paskatoties,kad jau vecākas ir, tās tievās izskatās ne tik labi...daudz runciņu ap acīm, vaigi nokārušies..bet es nezinu no kā tas ir atkarīgs - mož,ka tās tievās uz vecumu vēl sāk tievēt??
bet apaļīgajām vismaz dzīves prieks sejā redzams un vaigos sārtumsjo tie vaigi vienkārši ir...
bet tas ir individuāli, arī no tā atkarīgs,kā kopj sevi..nevajag jau te visas apaļīgās nolikt,ka 45 gados izskatās traki..
daža laba tievā 25 izskatās trakāk,kā vecās:D
lai nerastos aizdomas,ka es te aizstāvu apaļīgos cilvēkus,jo pati tāda esmu - es neesmu. vien spriežu.
27.08.2012 16:21 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
man ir tiesi tas kalsnums,ko piemineja dio,kadi vel peldkostimi,sausmas,ja man izskatas ka nav krusu,bez push up krustura nevaru iedomaties pat,delis vai izskatos ka 14gadigs skukens,tas nav burvigi nemaz,esmu redzejusi meitenes ,kas ir tievas,bet smukas krutis,viss ka vajag,bet man nav neka,vel apkart visi prasa vai es vispar edu,parasti jau nenemu galva,bet iekseji zemapzina vienalga tas nosestas gribu vai ne
27.08.2012 16:39 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Esmu no tām ļoti kalsnajām.Nezinu,īpaši nesēroju un nekādi to neslēpju,tikai domāju kā dabūt vēl plakanāku vēderu un spēcīgāku vēdera presi.Man mani kauli patīk :D ko domā citi-galīgi neinteresē.Protams,ir visādas nievājošas piezīmes,bet tās vairāk nāk no visādu apaļīgo tievētāju puses,tā kā pieļauju,ka vienkārši grauž,ka es varu rīt bulkas,bet viņas sēž uz diētas un tā pat nesasniedz to,kas ir man.
27.08.2012 17:54 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii piederu pie tievajaam!Loti ruupeejos par savu aadu,jo tieva sieviete var izkatiities loti slimiiga,ja aadas kraasa peleeciiga-neveseliiga!
Esmu redzeejusi sievietes,kuras buudamas loti tievas ,izskataas daudz vecaakas par saviem gadiem un otraadi-pienemoties svaraa, seja noteikti atplaukst!Galvenais saglabaat veseliigu izskatu!
Es geerbju loti piegulosas dreebes un arii loti plandosas!Tur gan taisniiba,ka tievie cilveeki laikam var atlauties visu!!!:)Viss labi izskatiisies!
27.08.2012 18:06 |

Reitings 29
Reģ: 02.06.2010
Nesaprotu, kāpēc tievās sauc apaļād meitenes par speķiem utt. Es tievās nesaucu par kaulu kambariem un anorektiķēm.
Starp citu - esmu redzējusi, ka apaļas meitenes apģērbjas efektīgāk par tām tievajām. Un vispār - kāda jēga šķirot cilvēkus - tievs = labs, resns = slikta..
27.08.2012 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits