Nagu graušana

Reitings 46
Reģ: 10.05.2012
Kā lai no šī pretīgā paraduma lai tiek vaļā?
Lieki piebilst,ka graužu nagus jau vismaz 4 gadus :D ir bijušas pauzas,ka vairs negribas un attaug,bet pēctam atsāku. Kad bija gēla nagi,grauzt negribējās,bet nevaru atļauties visu laiku gēlu likt. Kā ir ar tām rūgtajām lakām,tiešām dod kaut ko?
24.08.2012 09:17 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Es arī grauzu nagus, kad biju maza, bet tad pārstāju. Laikam pašai palika pretīgi :D Tagad es vienkārši plēšu viņus nost ar pirkstiem. Izskatās gandrīz kā nograuzti, bet gludākas maliņas :D Esmu ievērojusi, ka daru to, kad esmu nervoza. Nezinu kā lai pārstāj. Nevaru jau neko uzlikt uz tiem nagiem, lai nenoplēstu. Gēlu arī droši vien norubinātu kā tāda ķertā :D
24.08.2012 11:31 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
http://cosmo.lv/meklet/?q=nagu+grau%C5%A1ana
24.08.2012 12:59 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Es arī agrāk grauzu nagus, bet tad vienā dienā vienkārši pārstāju! Es nezinu, kā. Bet es pie sevis tā nodomāju, vakarā aizmiegot, ka viss, vairāk nekad. Un tā arī darīju. No sākuma bija viegli, un redzēju, ka nagi sāka augt, bet aizlūza nags.. Un nevarēju to šķēpeli dabūt tajā brīdī nost, kā tikai noplēšot.. To vienu nagu atkal nograuzu, bet citi bija skaisti, tāpēc neaiztiku. Tā nu es grauzu to vienu nagu. :D tagad pašai smiekli nāk. Pēc tam arī no tā kaut kā atradinājos.. Pat nezinu kā, bet nagu graušana tiešām ir no stresa, nav ar nerviem viss labi. It kā liekas, ka viss forši ir, bet laikam tomēr zempaziņā nav. Un sievietes, kas grauž nagus, izskatās tik pat pretīgi, kā sievies, kuras smēķē, bet nu atšķirība tāda, ka nagu graušana nesmird. ;)
24.08.2012 13:09 |

Reitings 1
Reģ: 13.09.2011
Es ari grauzu nagus,bet jau no bernibas,kadus 7 gadus...vecaki meginaja visu lai tik es to nedaritu vairs, bet neka...vini domaja, ka tas ir vienkarsi stikis, bet smagi kludijas. Ta ka es piedzimu 7 menesos un dzemdibas bija smagas, man bija problemas ar veselibu.
Pusaudzu gados aizbraucu pie viena arsta kas nervus arste un no ta laika es nagus negrauzu un tada velme nau bijusi. Bet nagi tapat ir isi, jo daudz gadus bija slikts paradums.
16.11.2012 21:34 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Velc cimdus. :D nopietni. zinu vienu meiteni, kura atradinājās no nagu graušanas pēc iespējas biežāk nēsājot cimdus.
16.11.2012 21:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits