Kā?

Reitings 856
Reģ: 12.03.2011
Sveiciens šajā burvīgajā trešdienā!
Tātad, arī man beidzot uzradies jautājums, un vēlos uzzināt jūsu domas par situāciju.
Biju pirmo reizi aizgājusi ciemos pie drauga. Viņš dzīvo kopā ar ģimeni (mamma, māsa, brālis) samērā lielā mājā, tāpēc viņi, protams, bija tur. Ar mammu vēl nebijām pazīstamas. Un te arī viss sākas - ieeju iekšā un viņš viņai pasaka "mēs te pačilosim". Respektīvi nestādīja mani priekšā, nepateica manu vārdu utt. Neveikli sasveicinājos un gāju tālāk.
Protams, es to tā nebiju iedomājusies. Viņa mammai esot "padomju laiku uzskati", tātad visam pieklājības pēc jābūt oficiāli (tā arī es uzskatu). Bet tagad tas pirmais iespaids par mani noteikti ir sabojāts. Te nu rodas jautājums - vai man nākamreiz dodoties ciemos nevajadzētu nopirkt kko un pašai stadīt sevi priekšā? Gribu visu tā pa smuko, lai netur ļaunu prātu, un godīgi sakot, es mammas vietā arī nebūtu īpaši augstās domās.
22.08.2012 11:56 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
varbūt gribēja tev aiztaupīt neveiklu mirkli un neapjēdz, ka gribēja kā labāk, bet iznāca kā vienmēr. tie veči reizēm ir dīvaini :)
22.08.2012 15:24 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
pašai? nu nē. es laikam pamatīgi uzmestu lūpu. Tādā gad vajdzēja reģēt uzreiz. Tagad nu neko. Ir lietas, kas jaatstāj čaļa ziņā.
22.08.2012 15:31 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Kad es pirmoreiz ciemojos pie puiša, viņš mani arī īpaši priekšā nestādīja - es to pati izdarīju. Domāju, ka tas atkarīgsa no cilvēka - ja esi droša, ja esi pārliecināta, vajag iet mammai klāt un iepazīties.
Man vispār pirmais vakars pie puiša izvērtās par katastrofu, jo viņš pilnīgi neko mammai nebija pateicis par mani, tikai to, ka būs meitene un viss. Bet pēc laika, protams, situācija noskaidrojās un tagad jūtos pieņemta no mammas puses, viss kārtībā.
Galvenais ir problēmu risināt - runāt un izrunāties vai nu ar puisi, vai nu pa taisno ar mammu. : )
22.08.2012 15:33 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
ar mammu? Ak Tu die, šitās sievietes, kas visu grib ņemt savās rokās! Varbūt vēl arī precības noorganizēt un pateikt čalim, kur cikos jaierodas?
22.08.2012 15:36 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
laikam, tāpēc ka totāls ...:D
22.08.2012 16:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits