Tā_Pati ,kad es pateicu savējam,šis bija patīkami pārsteigts ,un teica,ka tadas meitenes ir jāsargā,un janoturās pie Tādas..un viņš ir priecigs,ka neesmu nomicijusies ar kuru katru (ka ar Tu saki ) Iespēju man ir bijušas uhti-uhti..bet nu jāāa ;)
tas taču ir normāli, ja nav bijušas attiecības... un nav nemaz tik viegli atrast noturīgas attiecības. normāli drīzāk nav dr... ar visiem pēc kārtas, ar kuriem ir nenopietnas divu nedēļu attiecības.
Ja tu būtu nevainīga trīsdesmit gados, tad būtu jāsāk domāt, ka ar tevi kkas nav ok. Un esi jau nelabojama vecmeita :D Pagaidām vēl tev nav ko stresot. Bet nu jā, nezini ko tu zaudē :D :D :D Bet ja nopietni, būs tev īstais puisis un tad arī visu izbaudīsi :)
Tas čista vispār nav nekas traks. Cik man zināms, vīrieši to parasti ļoti respektē, ka esi spējusi paturēt savas kājeles ciet! Es atdotu daaaaudz, lai tikai nevainību būtu zaudējusi ar savu tagadējo puisi, nevis ar kaut kādu stulbeni 16 gadu vecumā!
Man ir paziistamas sievietes,kuraam vairaak par 30g un ir veel nevainiigas(no Afganistaanas)!Pilniigi neuztraucas par to!Laikam ir taa kaa Lou saka-ir lielaakas probleemas dziivee, par ko uztraukties!
Cilveeks varbuut nemaz neveelas-es neuzskatu ka TAS ir jaadar taapeec ,ka visi dara taa....!Katram savs laiks!
Atceros tantinu "vecos laikos" slimniicaa,kura bija nevainiiga savos 90 gados!Pat nepaardziivoja....:D
nu es salidzinosi ar jums tad sanak ka nevainibu zaudeju atri,bet es to zaudeju ar cilveku ar kuru man bija nopietnas attiecibas,kuru dikti mileju,un mes abi gaidijam vairak ka gadu lidz pargulejam! :) skaisti taa,jo vinjs arii bija mana pirmaa milestiiba :)
brīnums, ko tādu dzirdēt no nazic , bet prieks par to :)
man sanāca arī paagri, bet tagad padomājot- būtu pagaidījusi.
tas nekas tāds. vienīgi puišiem varētu bail. bet tam, kuram būs īsti un patiesi nodomi- gaidīs, kamēr tu būsi tam gatava :)