jā,es esmu!

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Te ir tik daudz tēmas par to,kā no gaišiem matiem dabūt tumšus,no tumšiem gaišus, bet vai te ir kāda,kas uzskata,ka būs blondīne/tumšmate/sarkanmate līdz galam un ir dzimusi šai matu krāsā?
Kopš sevi atceros,kad pirmo reizi sāku krāsot matus,vienmēr esmu pieturējusies pie tumši brūnas/melnas krāsas. Jā,esmu mēģinājusi krāsot un pamēģināt tumši sarkanu krāsu,sarkanbrūnu,gaiši brūnu, bet vienmēr,pēc pāris mēnešiem,atgriežos pie savas tumšas,gandrīz melnās.
Tad nu vai ir kāda,kas tāpat kā es uzskata,ka laikam esmu dzimusi būt tumšmate 4ever . :D
21.08.2012 19:08 |

Reitings 521
Reģ: 14.07.2009
Man ir dabīgi tumši brūni mati un es krāsoju līdzīgā tonī kā dabīgie, lai padarītu toni dzīvīgāku...
Pirms kāda pus gada man bija par dažiem toņiem gaišāki mati bet ātri vien sapratu,ka nav priekš manis, jo apnika piekrāsot visu laiku saknes.
Gribētu uz kādu laiku būt blondīne, lai saprastu kā īsti ir tādai būt :D Bet tomēr labāk palikšu tumšmate, jo tā ir mana īstā krāsa :)
22.08.2012 02:31 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu, vispār.. sirdī... :D pēc būtības esmu brunete, jūtos labi un harmoniski ar tādu kastaņkrāsu un arī piestāv. Seja izteiksmīgāka, zinu kā apģērbties, kādus toņus izvēlēties.. Bet nez kāpēc vienmēr cīnos ar blondajiem :D Gan jau kādreiz nomierināšos un būšu brunete, kādai man arī man jābūt. :)
22.08.2012 02:38 |

Reitings 46
Reģ: 15.08.2012
Visu mūžu esmu bijusi dabīgā blondīne, nekad matus neesmu krāsojusi, jo man ļoti patīk mana matu krāsa, haha. :) Un domāju ka tā arī būs līdz mūža galam, nav iemesla pārkrāsoties.
22.08.2012 02:44 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kādreiz biju blondīne pāris gadus. man apnika. pie tam vēl, drausmīgi bojājās mati, palika sausi un krita ārā. nu tagad viens labums- viņi man nav tik nenormāli biezi :D
dažreiz, kad sagribas, nokrāsoju tumši sarkanus vai violetus, bet tad atgriežos pie savas brūnās. man patīk, ja mati ir sulīgi brūnā krāsā. melni man noteikti nepiestāv :D
22.08.2012 09:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits