pride and prejudice, šķiet, tā ir otrā diskusija, kur tu piemini "cepšanos" vai "bļaustīšanos", kaut gan nekā tāda nav. Saprotu, ka tāda aizsargreakcija, jo sieviešu forumos laikam par sarunāšanos nekas nav dzirdēts, bet iesaku padomāt, ka cilvēki mēdz DISKUTĒT arī necepjoties un nebļaustoties. Šur tur, citos forumos kas tāds ir iespējams, tikai vajag rakt un meklēt - internets ir plašs.
Un es nebūtu itin neko neteikusi, ja neviena nesāktu pārmest pieredzes trūkumu absolūti nevietā. Ceru, ka arī šo DISKUSIJAS (atļaušos vēlreiz izcelt), daļu tu tomēr pamanīji. :) Es personīgi, vēlējos tikai papļāpāt, padiskutēt, taču šī tik ļoti nodrāztā frāze "pēc 10 gadiem redzēsim" pārtrauc jebkuru diskusiju, jo tas pat nav viedoklis, tas nav arī arguments. Tā ir absolūti bezjēdzīga frāze, jo ir skaidrs, ka neviena pēc 10 gadiem pie manām durvīm neklauvēs lai pārliecinātos, bet ja arī klauvēs, tad pieliks man bonusā vēl 10 gadus, kurus gaidīt un iekrāt dzīves pieredzi. Vai arī tā kāda sacensība, kas saucas "paicini cosmo.lv arī savu omīti"? :)