Parunājam

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Jau laikus saku , būs daži rupji vārdi...
Tikko darbā runāju ar kolēģi , kurš jau gadus šķīries no sievas, pats audzināja dēlu, un kaut kā par krāpšanu iegāja saruna....būdams laimīgs laulībā , kad viss ir ok, viņš ņem un pasaka ka tomēr sievu krāpis , bet viņa to protams nav zinājusi, pēc krāpšanas esot juties slikti utt......nu bļļļīīn
Parasti alkohola reibumā, esot viens moments un tu jau attopoties bez biksēm, bļin un tajā brīdī neviens par sievām nedomā....jautāju vai tad kad to dar'ja bija slikti ar sievu, sakašķējušies vai kā....nē,it kā viss kārtībā.
Tad kāpēc? Nu tas ir labs jautājums...Vai pasaulē ir kaut viens vīrietis kurš nekrāpj un nekrāps savu otro pusīti???

Izteicu to kas vārījās manī, ja vēlaties , izsakiet savas domas vai pieredzi....
21.08.2012 02:07 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Hanna, peldētājs ar savu histērisko sievu jau sen tālā peldienā! :D Man tagad citas prioritāties - sausa sporta veida piekritējs! :D
21.08.2012 16:20 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
nazic

Tas man atgādina vienu man pazīstamu pārīti, kas nupat aprecējās. Ilgus gadus kopā, puisis meiteni visu laiku krāpa. Domāju, nu gan jau izšķirsies. Pirms pāris dienām skatos - aprecējušies!

Bet katrs mēs esam dažādi. Nevienu nenosodu. Vienīgi novēlu katrai sagaidīt vecumdienas ar to cilvēku, kuru mīlam. Dzīvē gadās visādi, arī sānsoļi.
21.08.2012 16:21 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
pride and prejudice, nopietni? Nevajag viņai piezvanīt un pateikt, ka cosmo.lv meitenes paziņoja, ka visas, kas jaunākas par viņām ir vienkārši naivas un viņu uzskati tādēļ nav pamatoti? Nevajag arī pateikt, ka viņa ir sirdī un prātā jauna un naiva, un, ka vajag pagaidīt vēl, līdz kaut ko sāks saprast?
Un par to dienasgrāmatu - nē, es droši vien turpat mātes dzemdē šo evolūciju izgāju, jo par laimi, ir lietas par kurām man viedoklis nostabilizējies jau sen, jo visu, ko es domāju es spēju arī argumentēt un pamatot, savukārt par lietām par kurām pati sevī neesmu pārliecināta izciešu klusējot. Un tāpat ir lietas, kurām es gribētu piekrist/piekopt/darīt/uzskatīt, taču nejūtos vēl nobriedusi vai nav pienācis laiks. Pie tā varu pieskaitīt vērtības, kuras uzskatu par klasiskām un normālām. Nu zini, tas ir kā zināt, ka klasiskā mūzika ir brīnišķīga, bet 13 gadu vecumā vēl nespēt to pietiekami izbaudīt, un gaidīt, kad pienāks šis sasodīti skaistais mirklis, kad spēsi to tiešām novērtēt? :)
21.08.2012 16:22 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Diskusija sanākusi tāda ne visai, bet man patīk tas, cik viegli Becky par visu runā. :) Lai gan neesmu krāpšanas atbalstītāja (jā, jā - svētā), man patīk, ja cilvēks ir apmierināts un prot panākt to, ka jūtas labi. Kamēr vienas plēš matus un grauž nagus, domājot, ko dara vīrietis un kā viņu pievaktēt, cita vienkārši viegli dzīvo. Arī tā vajag mācēt.
21.08.2012 16:22 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es arī zinu pāri, kuri nu jau ir precējušies un iepriekš vīrietis laiku pa laikam izklaidējās ar citām. Kopš precējies gan vairs ne, jo, kā teica savam draugam, ja gribētu turpināt kaut ko ar citām, tad nebūtu precējis savējo. Un man ir skumji, ka tā meitene neko nezina un, domāju, ka arī nenojauš, bet visi draugi gan...
21.08.2012 16:23 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
nazic - svinīgi aicinu tevi uz blakus diskusiju par ātrajām diētām..izstāsti man.
21.08.2012 16:31 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Lou, nav vajadzības tik dikti bļaustīties. :) Apsveicu, ka Tu esi lieliski izdevusies un esi ar apskaužamu morālo stāju, turklāt jau ar mammas pienu esi iezīdusi (vai kā Tu teici - dzemdē ieguvusi) viedokli visai pārējai dzīvei. Tā droši vien ir ļoti viegli dzīvot, ja nav jākaujas ar dažādām domām, izvērtēšanu un analīzi, pavisam nopietni! Tomēr mēs šajā abpusējā laipnībā varam palikt katra pie sava viedokļa un uzmini nu? Pasaule tādēļ nekļūs ne sliktāka, ne labāka. Ne Tev, ne Tavai mammai, ne man. Un, lūdzu, nevajag kārtējo domrakstu ar savas neapgāžamās patiesības argumentu uzskaiti, labi? Tu esi pamanīta un Tev ir ko teikt, kas ir forši. :)
21.08.2012 16:37 |

Reitings 339
ārprāc, kādas dzīves gudras atziņas Becky mums te sniedz. :D

Zini palasot, liekas tāda diršana :D Tev ir vīrs, kurš nes vienmēr mājās naudu, ir laicīgi mājās, zin kad un ar ko krāp, dari to visu laiku, bet šis tik nes naudu un saka - pucējies mīļā, lai brūtgāniem neapnīc :D izkalusās, ka esat svingeri, tik tā to varētu saprast. Jo kurš normāls vecis, zinot, ka sieva krāpj viņu VISU LAIKU turpinās ar viņu attiecības??? Neviens sevi cienošs to nepieļaus.

Mūķenes, jo grib, lai vīrietis guļ ar viņu vienu, nevis vēl ar citām..Johaidī! :D

Naivi ir ticēt, ka zini, katru vīrieša soli, teikt, ka nekad nekrāps, ka zini, kas viņa galvā..Tas ir naivi, bet ne jau gribēt, lai mīlējas ar Tevi vienīgo un lai sirdī esi tikai Tu.

Vēl vaino valdību, ka nevar jau tādā valstī veidot ģimeni, dzemdēt bērnus, kā nu - ja mēs visi sākam uzskatīt, ka laist pa kreisi vajag vienmēr, kad gribas..Lai tak vīrs iet ar nodurtu galvu zinot kāda sieva, vai sieva, nelien ārā no mājas, jo visi smejas par viņu, ka neko nezin, bet vīrs vālē ar visiem un mājās nākot saka, kā mīl..un bērni - zināt, ka šitādas vec';akiem attiecības - neiet vispār uz skolu!

Pārspīlēju jā, bet Becky, ko Tu sauc par dzīves gudrību( ja jau pēc gadiem mēs ar tā domāšot)! Tā nav dzīves gudrība, bet samaitātība!
21.08.2012 16:38 |

Reitings 10475
NightMare, a kas tev pret svingeriem?
21.08.2012 16:42 |

Reitings 2487
Pārspīlēju jā, bet Becky, ko Tu sauc par dzīves gudrību( ja jau pēc gadiem mēs ar tā domāšot)! Tā nav dzīves gudrība, bet samaitātība!

varbūt jaunības maksimālisms ir cerēt,ka esi viņam vienīgā, bet kā es to saucu par "vecuma pizdingu" ,kad liekas gultā ar visiem,kas tevi vēl ņem, bet saukt to par poligāmiju un lepni lielīties ar to :D
21.08.2012 16:42 |

Reitings 339
Poh.., man par svingeriem, bet tad jau tas cits dzīves veids. Neliec to kā piemēru, var jau teikt, ka naivas citas nav vēl apdedzinājušas, protams, katram savs laiks, bet šito stādīt kā piemēru...Nu i..
21.08.2012 16:45 |

Reitings 10475
NightMare, un vai tad tā nebiji tu, kas teica, ka piedos krāpšanu, ja būs bērni, divkoses jūs, ko citu! :D
Es vismaz varu atļauties teikt to, ko es domāju, turklāt atklāti!

ZIlbulīte, es neliekos gultā ar visiem, ja tev skauž, ka visu laiku ēd karbonādes, bet es i kotletes i gulašu i pat šniceles, tad zini, man vienalga gar tavu ēdienkarti! :D
21.08.2012 16:47 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Izlasīju visu diskusiju - gribētos ielīst Becky galvā. :D Pārsteidzošs egoisms!
Būtu jautājusi, vai Tavs vīrs nejūtas kā pilnīgs muļķis un tikai viens no daudziem, bet , ja jau viņš zina un viņam vienalga, tad atkal jauns jautājums - Tev arī vienalga, ka viņam nerūp? Baigi interesanti. :D Un ja jau zina pat vārdus - nav gadījies, ka satiek tos citus?Un ko tad? Atkal vienalga?
Tā tiešām ir, ka pietiek ar laimīgu kājstarpi? :D
Es pat nenosodu, es tikai brīnos.
21.08.2012 16:47 |

Reitings 10475
Queen un kas egoismā ir slikts!? Kāpēc mums skaitās upurēties un ierobežot sevi ir labi, bet redz egoisms ir tīrās šausmas!

A par manu vīru, dažādās ģimenēs dažādi ģimenes pamati un vērtības.
21.08.2012 16:50 |

Reitings 339
Es neesmu naiva, un saprotu, ka varbūt arī kādreiz mainīšu to viedokli - krāpi- tinies. Un par to, ko teicu-teicu sakarā ar vīra māsu, ka saprotu kāpēc piedeva, jo divi bērni, 8gadu laulība, 10 gadi kopā uttt...Un dzīvojot visam tam cauri, sapratu viņu, un aizdomājos, ka VARBŪT tad es ar visu piedotu... Tā ir iespējamība, par ko runāju. Nevienā vietā nesaku, ka krāpju un uzksatu, ka tas normāli, vai ka džekiem tas kkā normālāk... Divkose esi Tu - turi sev vīrieti, laid ar citiem un moš bērniem tēvu atņem. Riebjas tādas!
21.08.2012 16:51 |

Reitings 2487
ZIlbulīte, es neliekos gultā ar visiem, ja tev skauž, ka visu laiku ēd karbonādes, bet es i kotletes i gulašu i pat šniceles, tad zini, man vienalga gar tavu ēdienkarti!

labāk vien, garšīga, smeķīga, karbonādīte kuras izcelsmi es zinu, nevis šņiceles, kotletes un gulaši, no kuriem var hz kaut ko noraut un vēlāk sprāgt nost...
21.08.2012 16:52 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
labak but egoistam,bet tikt pie taa ko veelies,nevis ruupeeties tikai lai citiem ir labi un tad beigaas briiniities,ka visi dirsh uz galvas!
Taa dziivee notiek.

Reitings 10475
NightMare, bail, ka man ir bijis pišuks ar tavējo? :D Redz, sieviešu konkurence, a es kā suns uz siena kaudzes, kā man nav kauna! Nē, man nav kauna!

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Es nezinu, kas egoismā ir slikts, to es neesmu teikusi. Ar 'pārsteidzošs egoisms' es tieši to arī domāju, ka tas ir pārsteidzošs, jo pirmo reizi , kaut virtuāli, sanāk saskarties ar to, ka kādam tiešām viņš un tikai viņš pats ir vienīgais svarīgais.
21.08.2012 16:54 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
zilbuliite-nu bet ir tachu mazais gumijas peldmeeteliitis ar kuru nekaadus triperus maajaas nevar atnest :D
21.08.2012 16:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits