Parunājam

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Jau laikus saku , būs daži rupji vārdi...
Tikko darbā runāju ar kolēģi , kurš jau gadus šķīries no sievas, pats audzināja dēlu, un kaut kā par krāpšanu iegāja saruna....būdams laimīgs laulībā , kad viss ir ok, viņš ņem un pasaka ka tomēr sievu krāpis , bet viņa to protams nav zinājusi, pēc krāpšanas esot juties slikti utt......nu bļļļīīn
Parasti alkohola reibumā, esot viens moments un tu jau attopoties bez biksēm, bļin un tajā brīdī neviens par sievām nedomā....jautāju vai tad kad to dar'ja bija slikti ar sievu, sakašķējušies vai kā....nē,it kā viss kārtībā.
Tad kāpēc? Nu tas ir labs jautājums...Vai pasaulē ir kaut viens vīrietis kurš nekrāpj un nekrāps savu otro pusīti???

Izteicu to kas vārījās manī, ja vēlaties , izsakiet savas domas vai pieredzi....
21.08.2012 02:07 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, cilvēki var nekrāpt arī tad, kad ir jau dzīves gudri ar gadu pieredzi. vēljovairāk būtu jāsaprot, ka tādas lietas nāk atpakaļ, ja tu to dari nekrietni aiz muguras.vnm visam ir bumeranga efekts. un nav jau teikts, ka tieši tajā pašā jomā. tā taču apzināti sāpina cilvēkus. ja apnīk tas cilvēks, tad meklē citu, bet godīgi šķiries no tā pirmā. ir stulbi sēdēt kā sunim uz siena kaudzes (sunim jau labi, bet siena kaudzei?). šajā gadījumā, manuprāt, otrs cilvēks tiek uzskatīts par neko, par niecību, kam var acīs iespļaut smejoties, par ko vēl būtu jāpasmaida pretī. par tādām lietām nevajadzētu justies glaimotiem, it kā tas būtu kāds varoņdarbs. reizēm šķiet, ka īsts varoņdarbs citiem cilvēkiem ir nekrāpt. bet tādu upurēšanos taču nedrīkst uzņemties, jo dzīve taču viena, bet jāizdr*ž puspasaule.
21.08.2012 15:52 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Ja gribi krāpt, tad krāp, ja negribi - nekrāp, es tikai nesaprotu, kāpēc vienmēr meitenes, kurām pašām labprātīgi vai netīšām paslīd kāja, tām meitenēm, kurām patiešām pietiek ar vienu vīrieti, saka: "Kad pieaugsi, tad sapratīsi, kā gribas arī ar citiem pārgulēt ik pa laikam." Kāpēc jums ir tik grūti saprast, ka ir cilvēki, kuriem tiešām krāpšana neinteresē? Un es šaubos, ka te diskutē tikai 15 gadīgas meitenes.
Cilvēki taču ir dažādi! Tāpat dažādas ir viņu vajadzības.

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nazi, Lieldienu zaķus un olas neaizskar, ja! Kopš es pajautāju pārtikas veikala apsargam, kur olas stāvot un viņš atbildēja, ka tās nestāvot, tas man ir ļoti sensitīvs jautājums!:D

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
becky, nesatraucies un nepārspīlē ar salīdzinājumiem, tev neviena nepārmet dzīves baudīšanu, un es nevienai nepārmetu viņas uzskatus, necenšos par kaut ko pārliecināt.

Tikai man ir doma, ka ES līdz tiem 70 gribu novilkt kopā ar vīrieti attiecībās, kur ir bijusi savstarpēja cieņa. Un cieņa pret otru man ne druskas netraucē dzīvot sev, savam priekam un labsajūtai (prieku un labsajūtu man nesniedz krāpšana (sekss gan; un starp krāpšanu un seksu nav gluži vienādības zīme)). Es nekad nebūšu priecīga un nejutīšos labi, krāpjot savu otro pusīti (kā es varu ņirgāties par kādu, kuru PATI esmu izvēlējusies par dzīves partneri? te jau drīzāk aiziet runa par cieņu, pirmkārt, pret sevi un tikai tad pret otru...). Es būšu laimīga, katru dienu trakojot pa dzīvi kopā ar "karbonādi", kas ik pa laikam tiek pagatavota pēc citādas receptes, bet tik un tā ir mana lieliskā, gardā karbonāde.
21.08.2012 15:53 |

Reitings 10475
Sany, tu vienkārši gribi visas potenciālās konkurentes tā kā likvidēt no kaujas lauka? Nu, ja man it vīrs un 4 mīļākie, bļe, tad tie jau ir veseli 5 veči, kas iet pārējām garām, tā pēc tavas loģikas sanāk! :D
21.08.2012 15:54 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
"Kad pieaugsi, tad sapratīsi, kā gribas arī ar citiem pārgulēt ik pa laikam." Kāpēc jums ir tik grūti saprast, ka ir cilvēki, kuriem tiešām krāpšana neinteresē? Un es šaubos, ka te diskutē tikai 15 gadīgas meitenes.

Tāpēc, ka to saka vienmēr, kad nav ko teikt. :) Es šad tad esmu dzirdējusi šo frāzi "pēc 10 gadiem teiksi citādāk", vai "pēc 2/5/6". Šur tur laiks jau sen kā pagājis, bet frāzes autori vēl nav manā redzeslokā parādījušies un nav bijis nekādas izdevības viņiem pateikt, ka kļūdījušies. Un pārliecinos, ka pat uz nāves gultas esot neko nedrīkstēs teikt, ko kāds atskries un pateiks "runāsi par to, kad nomirsi, pagaidām sēdi un klusē".
Un to, ko darīt manai 50 gadus vecajai mātei es tā arī neuzzināju, ja ņem vērā to, ka viņas uzskati ir krietni vien skarbāki par maniem. Gribēju aizskriet paslavēt, ka viņai domāšana kā 16 gadus vecai tīnei rozā brillēs, bet nezinu vai ir vērts.
21.08.2012 15:56 |

Reitings 10475
Siren, nu katram savs, bet tie jau tavi vārdi par atturēšanos no kārdinājuma! Kā jau teicu, cilvēks ir poligāms, tik nez kāpēc sievietes ir iedomājušās, ka tas tā nav.

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
becky-hahah :D kaads pervelis tev gadiijaas,vajadzeja vinjam atbildet "nu tev gan jau ka ne tikai olas nestaav" :D

Reitings 5709
Neuzskatu sevi par naivu, taču izpratne par cieņu pret otru cilvēku gan man ir, teiksim tā, klasiska. Es tiešām nesaprotu, kā var vienlaicīgi melot un mīlēt. Kā var noklusēt, būt tik ļoti nepatiesam, dzīvot dubultdzīvi un izlikties, ka viss ir ideāli... Un vēl es neizprotu, kā var lepoties ar tādu dzīvesstilu a la "krāpt ir dabiski, paši vainīgi tie, kas tā nedara.."
Kāpēc tad vispār ir vajadzīgas attiecības, ja tas otrs nav vienīgais tuvākais cilvēks? Ja nevari ar viņu dalīties it visā? Kā var vispār paskatīties acīs, neizjūtot sāpes un pārmetumus pašam sev...

Man, piemēram, daudz vairāk sāpētu, ja vīrietis būtu atradis sev mīļāko un piekopis to kā regulāru rituālu. Un es zinu, ka justos vainīga, ka, acīmredzot, kaut ko nebiju darījusi pareizi un nejutu, kas viņam ir vajadzīgs. Un tādas attiecības tiešām nav vajadzīgas.
21.08.2012 15:57 |

Reitings 8272
Lou- un jā tad vnm uzrodas diskusijas, ka mēs tikai guļam viens ar otru, bet mana parādījās jūtas, un es nevaru pārdzīvot, ka viņš guļ ar vēl 10. bet šajā gadījumā viņa zin uz ko iet, zin patiesību. pati vainīga, ka piekrita, ka domāja, ka viņa jau nu būs tā princese, kuru apprecēs pēc mēneša un visas mīlas dēkas būs izgaisušas.
21.08.2012 15:57 |

Reitings 10475
Nazīc, tu neticēsi, bet es pat nosarku! :D
21.08.2012 15:59 |

Reitings 10475
Salomē, a neviens jau neprasa melot, nevajag visu stāstīts, sākot, jau ar to, cik maksā pārtika un beidzot ar ļevakiem! :D
21.08.2012 16:01 |

Reitings 5709
becky, bet ja Tev viņš tā mierīgi pajautātu, vai krāp.. Tu atbildētu patiesību? Man ir tāda nojauta, ka tajās attiecībās, kurās krāpj, tādi jautājumi vienkārši netiek uzdoti, jo neviens negrib tam apstiprinājumu..
21.08.2012 16:02 |

Reitings 10475
Salomē, ir jautājis, es nosaucu vārdus! :D
21.08.2012 16:04 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
becky

Tu mīli savu vīru?
21.08.2012 16:05 |

Reitings 10475
Konnca, nu jā, ka mīlu! Kā jau izteicas, jāatšķir morālo no fiziskā!
21.08.2012 16:07 |

Reitings 6531
becky-kuraa veikalaa tas bija?man tur noteikti jaaiegriezhas :D

te visas runaa par emocionaalo kraapshanu,bet esmu parliecinats,ka virietis par ko raksta diskusijas autore rakstija par fizisko kraapsanu. taas ir divas dazhaadas lietas. Vienas nakts sakars uzreiz nenoziimee,ka viirietis ar jums vairs nedaliisies savos priekos un beedaas,jo taa sieviete vinjam bija tikai 20minushu sekss un viss,toties ja ir sagaadaata miiljaakaa tad gan tu ir arii juutas iesaistiitas,kas tad ir emocionala krapshana. Ka ari pagale nekad nedeg viena,tas kuras ir kraptas padomajiet kartigak,kapec tas tika darits,ne visi krapj aiz dzivnieciskas tieksmes,citi krapj tapec,ka sieva zagje vislaik vai kas tamlidzigs.(tas pats attiecas uz sievietiem)un ja man butu virs un berni,es labak veletos,lai virs aiziet ik pa laikam nolaizh tvaiku neka nes visu negatiivo majas(cits variants ir tad ja abas puses izdomaa,ka labaak ir skjirties).
Velns nekad nav tik melns ka vinju maalee! es esmu parliecinata,ka lielai daljai jusu otras pusites ir vismaz reizi pamercejushi galu cita vavere! Tapat man ir ljoti daudz draugu virieshi,daudzi no kuriem ir meitenes,un es ljoti labi redzu ka viss notiek apkart patiesiba ;)
21.08.2012 16:07 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
vispār izklausās,ka becky visu šito teijāteri te ir uzbūrusi, bet pateisībā to vien dara,kā pēc darba piesien vīru pie radiatoriemun nosēstos priekšā,lai šis uz nevienu nespētu skatīties..
21.08.2012 16:08 |

Reitings 5709
becky, bet tad jau jums ir citādi - viņš zina, ka Tu krāp un viss. Viņam, acīmredzot, tas netraucē.

Reitings 6531
tb esmu parliecinata

:D neesmu virietis

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits