Parunājam

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Jau laikus saku , būs daži rupji vārdi...
Tikko darbā runāju ar kolēģi , kurš jau gadus šķīries no sievas, pats audzināja dēlu, un kaut kā par krāpšanu iegāja saruna....būdams laimīgs laulībā , kad viss ir ok, viņš ņem un pasaka ka tomēr sievu krāpis , bet viņa to protams nav zinājusi, pēc krāpšanas esot juties slikti utt......nu bļļļīīn
Parasti alkohola reibumā, esot viens moments un tu jau attopoties bez biksēm, bļin un tajā brīdī neviens par sievām nedomā....jautāju vai tad kad to dar'ja bija slikti ar sievu, sakašķējušies vai kā....nē,it kā viss kārtībā.
Tad kāpēc? Nu tas ir labs jautājums...Vai pasaulē ir kaut viens vīrietis kurš nekrāpj un nekrāps savu otro pusīti???

Izteicu to kas vārījās manī, ja vēlaties , izsakiet savas domas vai pieredzi....
21.08.2012 02:07 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
pirms 100 un vēl cik gadiem varbūt ne tik daudz krāpa, jo bija kari un vīri cīnījās nevis pis.. apkārt
un vispār sievietes tām visām attiecību padarīšanām pārāk daudz pievērš uzmanību
21.08.2012 13:09 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
odyssey tieshi kara laikaa visvairaak viiri meichukus varoja un pisaas apkaart :D frichi vien pusi latvijas ir nokniebushi :D
21.08.2012 13:17 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
ūja, ūja nav tādu cilvēku kas nekrāp?!! Nu jau gan dodat, protams, par otru nekad nevari būt 100% drošs, jo neesi blakus 24/7, bet par sevi - neesmu savās divās nopietnajās attiecībās krāpusi, pat ne skūpstījusies ar citiem, un zinu, ka šajās arī nekrāpšu. Jo ir uzstādījums, ja man gribēsies krāpt, ja sapratīšu, ka nepietiek ar to vienu cilvēku - vnk aiziešu, un tad varēšu darīt ko gribu, jo ja reiz rodas kkāda ķīmija pret citu, to tagadējo tātad nemīli.

Un, ja es uzzinātu, ka amni krāpj, es aizietu, lai vai kāda mīlestība tur man nebūtu... ja, protams, tas notiktu, kad mēs jau 10< gadus kopā, bērni, laulības un kkā netīšām, kā večiem gadās, tā cita lieta droši, bet kamēr tikai draudzība.. nē! Nepiedotu!
21.08.2012 13:24 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
ja, protams, tas notiktu, kad mēs jau 10< gadus kopā, bērni, laulības un kkā netīšām, kā večiem gadās,

kā 'večiem gadās". tad jau katram lopamkas pisās riņķī "gadās pa večiskam" un tas viss ir jāpiedod,jo: "mīļā man gadījās kā vecim."
krāpšanai nav attaisnojuma..
21.08.2012 13:28 |

Reitings 339
Saku, ka attaisnojums ir??!!! Nē, saku , ka nepiedotu, PROTAMS, droši runātu citādāk, ja būtu ilga laulība jau, bērni utt., un tas notiktu vienreiz, pats pateiktu - tikai tādā gadījumā es domāju, ka moš es piedotu.. Jo ja tik ilgio esat bijuši laimīgi, ir ģimene, mest to visu pie malas, atņemt bērnam tēvu, diezvai es tā darītu.. Agrāk domāju, ka jā, pamestu 100% vienalga kā tur būtu, ja krāp - lasies. Bet dzīve apkārt rāda, ka nenotiek viss tā kā gribētos. Un kad pārdzīvo līdzi ļoti tuviem cilvēkiem to visu, es savu vīramāsu sapratu, kāpēc piedeva, kaut līdz tam, es domāju pilnīgi savādāk
21.08.2012 13:31 |

Reitings 2487
bet - ir tāds teiciens - kas notiek 1x, noteikti notiks arī 2 un 3reizi..
21.08.2012 13:32 |

Reitings 339
Saprotu! Un tas ,manuprāt, ir ne tikai teiciens. Vienkārši es zinu, ja par kko esi baigi drošs, saki NEKAD, tad nākas apsisties dzīvē.. Tāpēc minēju to piemēru. Paldies Dievam nav gadījies to piedzīvot, ja ir, tad man nav ne mazāko aizdomu un nojausmas, ka kas tāds ir bijis..un ceru, arī nenāksies piedzīvot, vismaz par to nekad nezināšu, ja kādreiz notiks!
21.08.2012 13:34 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Tieši tāda teiciena nav:)Ir vienīgi teiciens:

Nejaušība,kas notiek 1x var nenotikt nekad vairs,bet,kas notiek 2x notiks arī 3reizi..jo tā ir likumsakarība jau.
21.08.2012 13:48 |

Reitings 339
+
21.08.2012 13:59 |

Reitings 2487
nu manā dzīvē ir pierādījies teiciens par to 1 reizi..nevis kaut kādām nejaušībām..kā nejauši var pārgulēt ar kādu??
gāji pie ielu un netīšām ar pliku kuli uzkriti kādai virsū,kurai tādas pašas nejaušības dēļ ir plika cissa?? vot tā būtu nejaušība..
dzērumā esot nejaušība?? nu ja nevari savu krānu/ vagīnu savaldīt dzērumā - tad pienācis laiks beigt dzert..
21.08.2012 13:59 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
A es vispār izlasīju diskusiju un nodomāju, vai tiešām esmu tāda svētule, ja vispār šito visu nesaprotu - kāds alkohols, kādas bikses, kāda krāpšana? Vai tiešām cilvēkos nekas cilvēcisks (un jā, tieši cilvēcisks, nevis cilvēcīgs) vairs nav palicis, ja viss tik prasti un vada kaut kādi dzīvnieku pirmatnējie instinkti un vēlme pāroties pa labi, pa kreisi, ja krāpšanu tik prasti attaisno?

Ha, un jā, piekrītu šim te:
gāji pie ielu un netīšām ar pliku kuli uzkriti kādai virsū,kurai tādas pašas nejaušības dēļ ir plika cissa?? vot tā būtu nejaušība..
dzērumā esot nejaušība?? nu ja nevari savu krānu/ vagīnu savaldīt dzērumā - tad pienācis laiks beigt dzert..

Es šo taisnošanos nesaprotu. Ja piekrāpi tad vismaz atzīsti to pavisam normāli, pasakot "jā, es piekrāpu jo gribēju, un man bija pie vienas vietas manas draudzenes/sievas jūtas", nevis tā tizlā "vai...gadījās...biju iedzēris...nepamanīju kā tā sanāca, neko nesapratu...".
21.08.2012 14:07 |

Reitings 8272
becky-nu vismaz pagaidām neaizšauj.pašai negribot, esmu ļoti informēta par viņa katras dienas darba laiku. bet nu nē, ja vīrietis krāpj, to sieviete vnm pamana. neticu, ka to nevar pamanīt!!līdz šim manas nojautas nekad mani nav pievīlušas.
21.08.2012 14:28 |

Reitings 339
Lou, ir palicis, neticu, ka visi un visas tādas, protams, galvot nevaru, bet zinu, ka ir tādi cilvēki, ja mīl tiešām(nevis saka, bet sirdī mīl), tad domāju enkad nekrāps tāds cilvēks. Es nekrāpju, un ticu, ka ir daudz tādu.
21.08.2012 14:29 |

Reitings 2487
es nesaprotu to "krāpēju" dzīves jēgu. kaut ko perināt, noslogot savas domas ar kaut kādām telefonu, sms slēpšanu. Ne vienmēr esi pasargāts no tā,ka kāds draugs kaut ko neizmuldas. tas vissrada stresu. kāds prieks no tā?
1 (es atvainojos) nopišās un nākamos 3 gadus staigā, labākajā gadījuā, ar sirdsapziņas pārmetumie..sliktākājā - ar neko..
es laikam esmu par slinku šitādām slēpšanām, perināšanām utt..un man ir sirdsapziņas,ka liktu par sevi manīt..
man nav ne vajadzības, ne gribēšanas ar kādu tagad slepus bučoties, vai seksot.
21.08.2012 15:13 |

Reitings 2487
man ikdienā ir pietiekoši daudz pienākumu, stresu, satraukumu, paši savas rūpes ir..bet vēl apzināti iet un taisīt sev problēmas un likt otram justies tizli...
man liekas,ka to var tādi mazliet uz pagrimumu tendēti cilvēki...
paši krāpj, bet kad paši nonāk šādā lomā, ņerlst, čīkst, pārdzīvo un raud spilvenos...
21.08.2012 15:14 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Man ir tikai viens vārds, kas visu pasaka - cieņa.
Ja cilvēks no sirds ciena savu otro pusīti, viņš nekrāps.
Problēmas sākas, ja cieņas pret otru trūkst.

Un galīgi nepiekrītu tām muļķībām - ko nezini, par to sirds nesāp... Nē, uzskatu, ka nav godīgi, ja viens cilvēks attiecībās no sirds mīl un ciena, ir uzticīgs, pretojas kārdinājumiem, bet otrs mērcē savu locekli gadījumā vagīnās un tad to pretīgo kuli velk mājās. Man tas ir nepieņemami, neattaisnojami.

Un šāda mana pārliecība nenozīmē, ka es varu likt galvu ķīlā par savām otrajām pusītēm, bet esmu bijusi tikai ar tādiem vīriešiem, kas mani ciena. Un mana sirds tādiem blakus vienmēr ir bijusi mierīga, bet, ja atklātos sānsolis, būtu drausmīgi sāpīgi, taču mana pasaule nesagrūtu, jo nekad nevar zināt. Nevienā jomā un jautājumā.
21.08.2012 15:17 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es šo taisnošanos nesaprotu. Ja piekrāpi tad vismaz atzīsti to pavisam normāli, pasakot "jā, es piekrāpu jo gribēju, un man bija pie vienas vietas manas draudzenes/sievas jūtas", nevis tā tizlā "vai...gadījās...biju iedzēris...nepamanīju kā tā sanāca, neko nesapratu...".

un es tieshaam no visas sirds ticu, ka ir gan viirieshi, kuri nekraapj, gan sievietes, kuras . Debiili, protams, ir, ka tagad ir daudz taadi, kas savas kaajas nevar satureet kopaa, kas kraanus nevar biksees notureet un kam patiik buut miiljaakajiem. Bet es jau ieprieksh esmu izteikusies vairaakaas kraapshanas diskusijaas. Taadu riiciibu es tieshaam nosodu. "nav nevienam tiesiibas nosodiit" - ejiet d*rst, ja var domaat, ka kraapshana ir ok lieta, tad es varu nosodiit cik uziet
21.08.2012 15:18 |

Reitings 2487
Vai pasaulē ir kaut viens vīrietis kurš nekrāpj un nekrāps savu otro pusīti???

Nē, nav. Es nesaprotu, kur problēma pašām krāpt?

cik gan dziļi ir jābūt "ieberzušamies", lai šādi teiktu? :D
21.08.2012 15:19 |

Reitings 2487
Siren - ļoti labi uzrakstīji..
un tad savazā visādas hiuņas uz mājām no savie gadījuma sakariem un tad sievas raksta cosmo.lv, kas tā viņai par jaunu slimību, vai kāpēc viņai tur metas pumpas..
21.08.2012 15:22 |

Reitings 8272
Jā, es arī piekrītu Siren par cieņu. Vispār, ja pazūd cieņa vienam pret otru, tad pazūd viss. Cieņas zudums spēj iznīdēt, protams, arī mīlestību. Tie, kuriem krāpšana ir sporta veids, nesaprotu tās meitenes, kuras ir līdzās. Es vienreiz tādai zosij atvēru acis, lai gan negribēju ar to džeku saplēsties. Un ko viņa? Uzrīkoja scēnu, aizgāja no mājas, viņš viņu savāca, atnesa uz rokām atpakaļ mājās, un viss bija kārtībā. Bet visiem tēlo, ka šis nu tāds priekšzīmīgais. Pats labākais ir tas, ka viņa tam arī pati tic. Un tad es sapratu, ka nekad dzīvē vairs tādām neko neteikšu. Nebojāšu attiecības ar citiem cilvēkiem.
21.08.2012 15:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits