Varbūt kādu arī nomāc šāda problēmiņa

Reitings 91
Reģ: 25.07.2012
Sveikas!

Nedaudz esmu neapmierināta par to,ka mans puisis mīlēšanās laikā ļoti ātri nonāk līdz beigšanai.Sākumā viss bija ok,neņēmu to tik ļoti pie sirds,jo mīlēšanās man nebija tik ļoti svarīga.Tagad arī neteiktu,ka baigi gribu mīlēties,bet tomēr kkas mani nomāc,ka pēc max 2-3 min vai pat pāris grūdieni un viss cauri,mani kkā tas neapmierina,kas varētu būt par lietu,ka viss tik ātri beidzas,ka mēs pat īsti neko neesam izbaudījuši.Viņš pats jūtas slikti,kad tā notiek,jo zina,ka neesmu saņēmusi nekādu baudu un viņš arī neko nav izbaudījis,bet nekas nemainās,vienmēr ātri nonāk līdz beigām.
Varbūt kādai ir līdzīga problēmiņa ar vīrieti un mīlēšanos,un var padalīties ar to,ko lietas labā darījāt?
20.08.2012 14:20 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Man bija viens ,kurš pilniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigi nekad nebeidza.Viņš vienmēr bija tik saspringts un viņam,laikam bija kauns,kad tas tik ilgi turpinās un nespēja atslābināties.Šis negribēja mani mocīt,tāpēc nekad nebeidza.Lūk tas bija tizli

True story!

Man ar vienam šitā bija! :D
19.12.2012 15:27 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
es mazliet neizprotu tos, kuri skaita minūtes, pus minūtes!! :D Nu nesaprotu! Man, piemēram, procesa laikā laika izjūta pilnīgi pazūd..
19.12.2012 15:36 |

Reitings 1
Reģ: 15.12.2014
Tabletes pret ātru ejakulāciju - http://climaxcontrol.lv
15.12.2014 14:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits