Citas..

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Kaa juus uztverat,ja juusu viirietis izmanto katru gadijumu,lai paveerotu citas juusu klaatbuutnee.Nu, piemeeram, pludmalee,u.c., fotograafee vinjas.Es panjemu fotoaparaatu peec kopiigaas atpuutas un veelos panjemt savas bildes,bet tur pa vidam daudz citu sievieshu.
Esmu stavoklii un tagad esmu veel juutiigaaka ( bez visas gruutnieciibas agraak jau to visu paardziivoju).Bijaam nesen izbraucienaa,es kaa jau apaljiigaaka maaminja palikusi,beigaas teicu lai jau pie juuras aiziet liidz taam karaostas drupaam ar savu deelu bez manis, atpuutiishos mirkli.Tulit bushot atpakalj,uzmetishot aci.Pazuda labu laiku,nu es neko.Atnaaca,teica,ka baigi daudz bijis ko apskatiit..Maajaas tikushi,panjeemu fotoaparatu,lai ielaaddeetu bildes,mjaa, tur vinsh ieraudzijis divas meitenes,kas taisa bildes drupaas, viena taada pusplika...nu tad luureejis un sabildeejis prieksh sevis ar chupinju ar fotkaam..
Un vieniigais kur savaa attieciibu neilgajaa posmaa esam bijushi- siltaas zemes-pludmale,kur izvertaas kashkjis ka kailas safocheejis... pa vasaru vinsh mani veda tik uz juuru, tur focheeja... un tagad peec ilgiem laikiem izbraukushi no maajaam, atkal tas pats.. Beigaas sanaak vinsh mani ved tikai uz pludmaleem,kur pats var nodarboties ar sev intereseejosho.. bet man tas taa apnicis.. :(
Ja kaadai ir taada tipa viirietis,kaa juus to esat atrisinaajushas,jo man liekas ka ieshu pie psihologa,varbuut man domaashana paaraak stingra,varbuut tas ir tikai normaali,lai vinsh dara ko grib utt...
Esmu izmisusi,jo gribu atpuusties mieriigi,relakseeties,buut laimiiga,nevis peec katra kopaa pavaditaa izbrauciena raudaat spilvenaa...
Kursh no mums dara nepareizi...? Vai es paaraak juutiiga, vai vinsh ar to,ka neciena manas juutas..?
19.08.2012 15:31 |

Reitings 285
Karinjo.. jaa kaut kad jau rakstiiju par to pashu probleemu..

Tas ko vinsh fochee nu nav tur taa ka baigi skaisti, vnk ja ir slaida, tumshmate.. garaamejosha, vnk podzinja jaanospiezh ponta peec..
Un kad nejaushi ierauga, nedod dievs kaada pa pliko sauljojas,obligaati buus jaapafochee tuvaaak pups,vai vaavere...
Kad saakaam satikties,tieshi peec fotoaparaata satura atklaajaas kapec vinsh neatbrauca uz vienu pasakumu kur mums bij jaasatiekas... bij pavadijis tos pashus svetkus citur ar bijusho.. un bildes... mjaa labaak neteikshu kaadas, kaut nebuutu nejaushi ieraudzijusi... visu muzhu aciis staavees.. :(
19.08.2012 16:58 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tāpēc labāk plikai nesauļoties... :D
19.08.2012 16:59 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Kaa juus uztverat,ja juusu viirietis izmanto katru gadijumu,lai paveerotu citas juusu klaatbuutnee.Nu, piemeeram, pludmalee,u.c., fotograafee vinjas.

jau šis teikums man vien, lika iedomāties par apsēstību..kā maniaks kaut kāds,kas sabildē un pēc tam skatās un "darbojās" ap sevi...

okej, ir normāli,ja vīrietis ievēro garāmejošo un paskatās uz viņu (neuzkrītoši,lai savai otrajai pusei neliktu justies nelāgi), bet fotogrāfēt un lupīt pie katras izdevības?
sick in the head.
nesaprotu, kā tu tādas lietas nevarēji pamanīt jau sākumā? tās izklausās pēc kaut kādām novirzēm.
19.08.2012 17:03 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Te jau saakumaa vajadzeeja kaartiigi padomaat,vai veelies buut kopaa ar shaadu viirieti.
Tieshaam slimi tas izklausaas,kaa var vispaar kkas taads ienaakt praataa..novirzes toch!!
19.08.2012 17:17 |

10 gadi
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Vienai nav zili šorti? :D:D:D
19.08.2012 17:26 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Kad saakaam satikties,tieshi peec fotoaparaata satura atklaajaas kapec vinsh neatbrauca uz vienu pasakumu kur mums bij jaasatiekas... bij pavadijis tos pashus svetkus citur ar bijusho.. un bildes... mjaa labaak neteikshu kaadas, kaut nebuutu nejaushi ieraudzijusi... visu muzhu aciis staavees..

Nesaprotu kāpēc tu pēc tā gadījuma viņu nepasūtīji ?!
19.08.2012 17:30 |

Reitings 285
Es vinjam peec taa atgadijuma teicu lai tad ja isti nevar saraut saites ar bijusho iet atpakalj un miers,nav ko mums sarezgjiit dziivi.Bet vins mani nelaida prom, pielabinaajaas... protams arii ljoti piekjeerusies vinjam biju.. :( cereeju ka viss buus labi... un taa nu liidz shai dienai dziivojamies.
19.08.2012 17:33 |

10 gadi
Reitings 5929
megan_fox, pie gultas viņš Tevi nepiesēja, tā kā prom laišana vai nelaišana ir tikai cik ļoti Tu gribi vispār aiziet no viņa. Es lasu un nespēju iedomāties, kā vīrietis to var darīt vispār... Sūti pie visiem velliem un bijušajām, nevajag Tev tādu.
19.08.2012 17:39 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
man tas izklausās pēc novirzēm, tas nav normāli.
es pasūtītu. Ir pietiekoši daudz citu vīriešu, lai es nemocītu sevi un nepazemotu (sagrautu savu pašapziņu) tāda dēļ, kam patīk visas sievietes. gluži vienkārši viņš ir tāda tipa vīrietis... un, ja esi gatava paciest, ka tevi krāpj, nu var jau palikt kopā. Es uz citiem vīriešiem paskatos, jā, bet neesmu fočējusi (tu teici, ka viņš vēl dzimumorgānus un krūtis viņām fotogrāfē tuvplānā, tur viss skaidrs). Ja ir viens savs vīrietis/sieviete, tad citus/citas (normālam cilvēkam) nevajadzēs.
19.08.2012 17:45 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
es nesapratu -- viņš tā pa kluso tās meitenes bildē? ja tā, tad tas vienkārši nav normāli...
19.08.2012 18:27 |

Reitings 3966
laikam jau ka karma eh , bus vien japacieshas
19.08.2012 22:11 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Megan_fox tie stāsti par to,ka nevar tā pamest bijušo un,ka kopā jāpavada laiks,jāsatiek radi un vēl sazin kas ir izdzīvots murgs.
iesaku atteikties no tā..
tikai nu..bērniņš..jums tomēr savādāka situācija..
19.08.2012 22:13 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kāpēc Tu nesāki ar to, ka Tavs vīrietis ir fotogrāfs?
Es to atceros no vecajām diskusijām, ka sūdzējies, ka nevari samierināties, ka Tavs vīrietis sievietes fotogrāfē. Bet tas jau ir viņa darbs. Šajā gadījumā - treniņš droši vien.
Jā, es nespētu sadzīvot, ka mans vīrietis iet uz citas bildē, bet ar to ir jārēķinās, zinot, ka vīrietim tāds darbs un hobijs 2in1.
20.08.2012 09:35 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Viņš vienkārši tevi uztver, kā pašu par sevi saprotamu, līdz ar to neslēpj savu nelielo fetišu no tevis, jo viņam šķiet, kur tad tu man tāda stāvoklī aizmuksi :) Nuuu... izrunā ar viņu to... pasaki, ka tev tas šķiet malziet slimi un saki, ka tieši slimi nevis, ka tev kā sievietei tas nepatīk jo jūties bla bla bla...
20.08.2012 09:48 |

Reitings 1571
Es atkal nevaru saprast, kā var tā vienkārši fočēt citus cilvēkus! Jo cik es saprotu, tad tas nav tā, ka viņš pienāk un pajautā, vai drīkst nofočēt, bet vienkāši, nejautājot, ņem un fočē meitenes pludmalē! Es atvainojos, ja es nepareizi sapratu, bet nu, ja tā ir - tad es piekrītu meitenei, kas rakstīja, ka viņš ir "sick in the head!"
20.08.2012 10:43 |

Reitings 2494
ir normāli, ja čalis pēta citas sievietes... bet nav normāli, ja viņš to dara ar pilnīgu apsēstību...
20.08.2012 10:48 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tiešām jocīgs, bez atļaujas fotografē citus cilvekus, es negribētu lai mani tā fotografētu, fuj...bet dīvaiņu pasaulē netrūkst
20.08.2012 10:49 |

Reitings 84
Reģ: 13.08.2012
Klausies, neapvainojies - bet Tu esi liels ZĀBAKS ! nu kā Tu vari atļaut savam vīrietim šitā darīt ?!?! Ja Tev būtu stingrāks raksturs un savi principi - Tu savu vīrieti sen būtu piespiedusi pie sienas, un viņš NEKAD tavā klātbūtnē pat nespētu blendzt uz citām. Es tavā vietā tādu skandālu uztaisītu , ka viņš ilgi atcerētos.. Atceros,kad manam čalim bija mob bildītes ar visādām plikām vecenēm, es viņu tā noaudzināju , bet vinņš vēl aizbildinājās, ka māsas sīkie nokačājuši tās bildes, bet tika viņam labi.. tagad ejot blakus viņš pat nemēgina skatīties uz priekšā ejošās meitenes pēcpusi, jo zin ka es tik un tā pamanīšu ..protams ejot viens pats es pat domāt negribu ,kur viņš skatās, nu bet tas jau nav manā klātbūtnē, kā saka, lai papriecājās drusku :D

..bet nu Tu nevari šitā ņemt un "sadzīvot" ar to ko Tavs vīrietis dara.. Manām smadzenēm pat nav pieņemams TAS !!! kāds psihologs, Tev viņu ir jānoaudzina, jāpiedraud ar kautko ..tu taču esi sieviete ! protams,ja viņš saprot sarunas bez skandāliem un histērijām Tu viņam apskaidro, ka rupji sakot Tev zajebala viņa attieksme un visa figņa ar ko viņš nodarbojas, bet ja nesaprot pa labam uztaisi tādu skandālu - varbūt viņš sāks apdomāties ko dara, un kā sāpina Tevi ar savu rīcību...
un to viņa sīko izlutināto piespied arī pie sienas, gribi teikt ,ka paciestīsi kā izlutināts sīkais Tev kāpj uz galvas? mana džeka māsai ir veseli 3 līdz 13 gad vecuma , un tas ir par maigu teikt izlutināti..es kad pateicu dažus vārdus viņiem uzreiz attieksme mainijās pret mani, un kad esam visi kopā nu jau ir vieglāk sadzīvot, jo neviens nekāpj uz galvas !!

tā kā Tu turies
20.08.2012 10:57 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
es točna eksplodētu, ja mans vīrietis šitā darītu, mums ir noruna, ka skatīties jau drīkst, bet protams, ne viens otra klātbūtnē, lai taču pamielo acis, tas nav nekas slikts, bet nu fotogrāfet svešu sieviešu pklikumus, tas jau gan ir par daudz....
tev vajadzētu ar viņu tā skarbāk parunāt...lai veicas!!!
20.08.2012 11:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)