Piedodiet, sim datoram nav garumzimju...
Ne, ne, visus sos menesus bijam Erasmusa, tapec ari vispar neesam redzejusies. Patiesiba jau visu gadu: pirmo semestri izturejam, tad izskiramies. Mantas ir svarigas, ir sega, printeris, tas, ko nevareju panemt lidzi (jo macos arzemes). Par mantam ari neesam vel runajusi.
Es meginu vinu laist vala, bet sobrid vel tik labi nesokas :D Nezinu, varbut tas tapec, ka neesmu vinu redzejusi tik ilgi un tas divu gadu attiecibas beidzas nu ta neka. Turklat vel aizvien atrodos cita valsti, kur par vinu it ka neatgadina nekas, bet taja pasa laika vina tik loti trukst.
Ari vins jau bija tas, kas man visu laiku lielakoties rakstija, un es centos nedaudz distanceties. Un laikam pieradu. Jo tagad, kad pedeja menesa laika vairs neraksta, ir ta loti divaini. Protams, mana vaina, ka pielavu :D
Pasai jau ari dazkart dusmas uz sevi, ka nu jau ta ka vajadzetu sakt raudzities uz prieksu, diezgan ilgs laiks pagajis. Bet nu neko jau laikam nevar izdarit, jagaida. Puisi loti gribas satikt, taja pasa laika negribas sevi lieki sapinat :)