JAHONTS

10 gadi
Reitings 52
Reģ: 18.08.2012
Jahontā ieraudzīju ļoti skaistu zelta gredzenu. Biju jau nodomājusi pie šī gredzena tikt,taču tad palasīju atsauksmes internetā,un man sāka pazust vēlme vispār iepirkties šajā veikalā :( Sūdzību lapās bija n-tie komentāri par to,ka gredzeniem un auskariem regulāri izkrītot akmeņi, gredzeni locās un deformējās,pēc pāris mēnešiem nolietojās,un tad vēl bija komentāri par to,ka zelta gredzenam vienkārši esot nogājusi krāsa!!! Un pret garantiju neko nelabojot un nemainot..
Līdz šim man likās,ka dārglietas pērk un dāvina kā stabilu,nezūdošu vērtību,kas kalpos līdz sirmam vecumam un vēl bērnu bērniem.. Tagad nezinu ko domāt.
Gribētos dzirdēt atsauksmes,kā kalpo Jahontā pirkās rotas (īpaši interesē zelta gredzeni ar akmentiņiem)..:)
p.s. un jā,gredzenam ,ko es noskatīju, bija paliels perlamutra akmens,kurš,kā pārdevēja sacīja, esot ielīmēts.. Vai tad zeltā akmeņus kā citādi neiestrādā...?
18.08.2012 15:29 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ir no turienes auskari. Jau 4 gadus nekas nekrīt ārā, lai gan lietoti tiek samērā bieži. Par gredzenu grūti pateikt, tas pazuda vienlaicīgi ar akmeņiem :D
27.12.2015 21:17 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Daudz ko esmu iegādājusies Jahonts. Drauga dāvinātajam zelta gredzenam izkrita akmentiņš. Salaboja un nēsāju jau kādus 5 gadus dien dienā, nekas vairs nav kritis ārā. Māsai reiz arī kaut kādiem auskariņiem izkrita akmentiņš. Tos ļāva apaminīt pret citiem auskariem. Nekādu problēmu ar labošanu/mainīšanu nebija nevienā no reizēm.
Domāju, ka visos veikalos būs +/- vienādas kvalitātes preces, jo draudzenei zelta gredzenam no 585 arī izkrita stikliņš. un apaminīja pret citu.
Turklāt esmu dzirdējusi, ka uz juvelierizstrādājumu tīkliem mēdzot atvest dažādus lietotus zelta izstrādājumus, tad tos pārkausē vai tīra un salabo, un liek veikalu plauktos. Nezinu, cik precīza šī info...
27.12.2015 21:23 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
bija gredzens, izkrita akmens,neko nemainija pret garantiju!
27.12.2015 21:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits