pussy riot - 2 gadi cietumā

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
droši vien jūs jau esat lasījušas par pussy riot skandalozo priekšnesumu, taču es par to uzzināju tikai šodien, kad meitenēm tika piespriests divi gadi cietumā. noskatījos video, lai gan neesmu īpaši reliģioza, taču tomēr video mani šokēja http://www.youtube.com/watch?v=ALS92big4TY, kādas ir jūsu domas?

p.s. internetā jau aicināja protestēt pret tiesas spriedumu ar argumentu "valsts, kas liek cietumā par dziedāšanu, ir sagājusi galīgā sviestā"
17.08.2012 19:48 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
vot kaada jeega draazties visur :D nu tjip pret ko tas protests ir,tjip "oij man nepatiik Putins,taapeec es taisishu pisaku visur" nee nopietni,kaads ir tas staasts zem draashanaas visur :D
18.08.2012 16:06 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nazīc, es izlasīju spriedumu: pēc psihologo-psihiatriskās ekspertīzes visām meitenēm ir personības problēmas, tā kā, kā jau es domāju, tie izlecieni ar vistu, drāšanos muzejā un šis baznīcā nav veselu cilvēku darbs.
18.08.2012 16:12 |

Reitings 6531
nee nu tur uz feisa uzrakstiits,ka visiem vinjiem ir probleemas,gan jau slimniicaa,kad shameejie piedzima aarstam netiisaam vinji izsliideeja no rokaam un atsitaas pret griidu :D
18.08.2012 16:15 |

Reitings 10475
Nazīc, bet iedomājies, visas trīs atrada viena otru! Te meitenes sten, ka otru pusīti nevar atrast, a tur tāaada saderība, pat diagnozes gandrīz vienādas! :D
18.08.2012 16:17 |

Reitings 6531
un vinjaam tie vechi gan jau ir muuzha miilestiiba :D moska visi no vienas gjintermuizhas izbeegushi :D
un vispar tam chalim,kas drochi tur dazhas bildes(tajaa muzejaa,ko julenok ielika) izskatas tads izkaameejis draudzinjs :D
18.08.2012 16:22 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
http://www.liveleak.com/view?i=a4d_1204458756 julenok, re kur ir grupveida sekss :D viena tur ir stāvoklī, nu bāc.
18.08.2012 16:37 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Maziņš perebors.
18.08.2012 16:46 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Tā arī nesapratu,kādu mesidžu līdz manīm grib atnest cilvēki ar rimi maisiņiem galvās baznīcā.
Varbūt man vēl sākt klausīties kādus ,kas suņu kakas ēd uzmanības pievēršanai?
18.08.2012 16:47 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
krievi paliek krievi!
18.08.2012 16:56 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
No sākuma likās, ka 2 gadi ir daudz, jo protests ir protests, par to neiesloga, bet paskatoties citus video - tur jau trako namu un uz mūžu tiešām.
19.08.2012 00:39 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Visu nepaspēju izlasīt un šonakt neiedziļināšos, bet mani šokēja viens no pēdējiem komentāriem - krievi paliek krievi. Ar ko tu esi labāka par šo grupu šādi izsakoties? Tiešām pretīgi palika.
19.08.2012 02:22 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Ne skaistas, ne gudras, ne muzikāli talantīgas - piepelnās tās tantes, izpildot pasūtījumu reklāmas. Pat par kazām nenosauks viņām līdz inteliģentam un gudram dzīvniekam ļooti tālu. Šoreiz iznāca abloms. Pelnījušas pasēdēt, otrreiz negribēs ar prezervatīvu galvā ālēties baznīcā.
Nozelojama, rietumu pasutita provokacija,izmantojot morali degradetas 3 sabiedribas padibenes

++++++++++ !

Pievakare,

Tu tik tiešām tici, ka nelīdzsvaroti cilvēki liks aizdomāties?! Vienīgi par to, kādēļ viņas JAU nav aizrestēm vai ārstēšanas iestādē.
19.08.2012 09:19 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Godīgi sakot, sākumā man likās, ka sods ir pārāk augsts. Bet ieraudzīju tās pārējās izdarības - sods ir pat maigs vēl. Un tas, ka bērni augs bērnunamā, varbūt arī ir pat labāk (tomēr ir iespēja, ka kāds adoptēs), nekā ja aug kopā ar mātēm, kas ir psihiski nelīdzsvarotas. Man būtu kauns, ja mana māte būtu kāda no šīm. Tiešām patiess kauns.
19.08.2012 09:25 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
neiedziļinājos tajā. bet mans viedoklis ir viens - krievi man besī no galvas līdz papēžiem :D Un tās russian babulienes, kas tajā baznīcā sēž , varu pateikt to, ka bija patīkami skatīties kā viņas ķera paniku to redzot, haha :D
19.08.2012 09:36 |

Reitings 4258
Queen, ja tu man uzrakstīji sakarā ar manu pēdējo komentāru - tad es nebiju lasījusi turpmāko diskusiju par Pussy Riot. To es izdarīšu un nokomentēšu vēlāk. Es pateicu, ka uzmetu ātru skatienu pēdējiem komentāriem un ka pamanīju kaut ko pretīgu - nicinošu izteikšanos par VISU tautu, nevis konkrēti par Pussy Riot. Tieši tāpat kā to izdarīja Nightberrii, vasaras_beerns turpināja.

krievi paliek krievi!

neiedziļinājos tajā. bet mans viedoklis ir viens - krievi man besī no galvas līdz papēžiem

Jūs ar šādiem izteicieniem aizvainojat ne tikai tos n krievus, kas dzīvo Krievijā, bet arī ļoti daudzus cilvēkus ārpus tās. Piemēram, mani un daļu no manas ģimenes. Es nesastopos bieži ar nicinošu attieksmi pret kādu tautu, jo sazinos ar sakarīgiem cilvēkiem. Taču, kad tāda ir (šie izteicieni par krieviem vai, piemēram, kad par tumšādainu cilvēku, kas viesojas Latvijā, izskan kādas replikas), man patiešām paliek kauns par šiem konkrētajiem latviešiem. Kā tādi lauķi, kuri nesaprot to, ka pasaule neaprobežojas ar viņu ādas krāsu, ar viņu valodu, ar viņu nacionalitāti. Vēlreiz jāsaka, ka nenormāli pretīga attieksme no jums.
19.08.2012 19:13 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man arī kauns paliek kad palasu tvnet ru valodā.Kā viņi apliek latviešus un Latviju. Dzīvo te, bet tā nolamā ka riebjās. Palasi tā biežāk, sapratīsi par ko runāju.
19.08.2012 19:17 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Pievakare, nu neķer tik traki pie sirds! :)) Es runāju sakarā ar to video, kur tas babulienes panikainām sejā lamājās krieviski. :D Man besī tie krievi, kas uzskata, ka LV ir jarunā krieviski, ka nedod Dievs es sākšu sarunu ar krievu latviešu valodā,paies 2 sekundes un mēs jau runāsim krieviski :D man besī tie krievi kas visa sava garā vai arī ne tik gara mūža laikā nespej iemācities latviesu valodu, kaut vai tik daudz , lai cienitu to, ka viņi dzīvo Latvija un latviešu valodā runājošos! Besī tie, kas taisa tās akcijas par divvalodību un besī tie, kas ir nācies dzirdēt, ka ar visām četrām bija par krievvalodību, jo redz, kas tad nu, kā vsp viņiem zaļu instrukciju izlasīt, ja tur krieviski nav! (reāls gadījums iz dzīves).. besī tas, ka man latviesu valodā runājošam cilvēkam ir spiesta lieta iemācities šo valodu, jo lielākā daļa darba deveeju pieprasa to zināt! TĀDI KRIEVI MAN BESĪ NO GALVAS LĪDZ PAPĒŽIEM un nekad neņemšu tos vārdus atpakaļ! Taču, protams, ir sakarīgi krievi, sāksim ar to, ka mans puisis ir krievu tautības... Viņš runā latviski tā, ka es nekad mūža nepateiktu, ka viņa ''saknes'' valoda ir krievu! Arī Tavā teksta Tev ir ļoti pareiza latviesu gramatika un Tu sedi šajā portālā un raksti latviešu valodā un dari to labi un pieļauju nekladzini, ka visur jāruna krieviski! Vot tādiem cilvēkiem cepuri nost, pret tiem man tikai labākas emocijas. ;)
19.08.2012 19:25 |

Reitings 4258
Kubiete, tvnet komentāri visur ir vienādi noliekoši - gan latviešu, gan krievu versijā - par jebkuru tēmu, protams, ieskaitot latviešu/krievu konfliktus. Es nezinu, kādēļ cilvēki izliek savas negācijas tieši šādā veidā, bet tas nu gan nav atkarīgs no tautības - arī latvieši tur raksta tādus komentārus, ka bail.

Tas ir cieņas jautājums nenolikt VISU tautu kopumā. Protams, ir cilvēki, kas sliktāki, cilvēki, kas mums personīgi nepatīk utt., bet nolikt visu tautu - sakarīgam cilvēkam tas nešķistu pieņemami.

Krievi apliek latviešus un Latviju? Jā, daži indivīdi (it īpaši pumpaini tīņi, kuri tvnet komentāros grib izskatīties stilīgi), bet ne visi. Kāpēc jūs necienat pārējos un vispāriniet savus nicinošos izteikumus? Kā redzi - es protu latviešu valodu, man ļoti patīk Latvija un es nenolieku latviešus kā tautu. Tāpat kā to dara pārējā mana ģimene, tāpat kā to dara vēl ĻOTI daudzas ģimenes, kurā abi vai viens no vecākiem ir krievs, ukrainis, baltkrievs, polis vai vēl kādas tautības pārstāvis. Bet es nenoliedzu un, manuprāt, tas ir ļoti skaisti, ka man ir radi citās valstīs, divu valodu zināšanas jau kopš bērnības utt. Kāda velna pēc man jāklausās, ka "krievi paliek krievi" un pārējos izteikumus? Nopietni, ja jūs uzskatāt, ka Pussy Riot ir trakas, tad, manuprāt, šādi izsakoties neesiet tālu no viņām.
19.08.2012 19:29 |

Reitings 4258
vasaras_beerns, skaidrs. Tagad tu precizēji un man palika skaidrāks, iepriekš gan bija vispārināšana, par kuru arī ķēru pie sirds.
19.08.2012 19:31 |

Reitings 10475
Pievakare, principā, jau pateica manu viedokli!

Es tikai piebildīšu, ka arī mierīgi varu nosaukt latviešus par ..., paskatoties Kombulienes izgājienus. Tas jums patiktu?
19.08.2012 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits