madite_ man ir ļoti līdzīgs, vai pat tāds pats otu komplekts, es neiteiktu, sariņi ir asi, krīt ŗā, plus vēl otu gali krīt no kāta nost ar laiku :/ var atrast labākus
ko darīt, ja es jau kādu laiku atpakaļ pasūtīju preci, bet selleris ir mistiski pazudis, lieta tāda, ka sūtīju pirmo reizi, un neskatījos ne feedback ne ko. ko lai tagad dara?
tas ir aliexpresā
Nivea-nebija dārgi, tagad gan nevaru atrast no kāda pārdevēja tas bija. Tāpēc jau ņēmu, ka bija lēts, jo Latvijā viņi maksā dārgi. Vakar izmēģināju, šodien vēl tās lokas stāv.:)
Meitenes, taču skataties kāds pārdevējam reitings! Pēc tam brīnaties,kāpēc neatnāk un kāpēc naudu nedod atpakaļ. Nekad nepasūtu no sellera,kuram reitings zemāks par 99%
ezisun Tu nopietni tici,ka viņš izsūtīja vēl vienu paciņu? dikti šaubos,pārdevēji tā dara,tikai lai novilcinātu laiku un pēc tam neko nevarētu izdarīt,un nekādas otras paciņas neizsūta.
100% pārliecības man nav, bet cerība tomēr paliek, un ja arī neatnāks tad par zaudētajiem 0.70Ls arī gauži neraudāšu, bet sellers tiks pie sliktas atsauksmes - rezultātā zaudētāji būsim abi.
Nu jā,0.70ls nav liela summa,bet labojiet mani ja kļūdos,bet manuprāt,kad beidzas tas piegādes termiņš un laiks līdz kuram kko var iesākt,tad vairs nav iespējas pārdevējam ielikt feedbacku...
Ezi, lai ieliktu atsauksmi, laiks ir ierobežots. Beigas vispar neko nevarēsi izdarīt.
Labàk prasīt atpakaļ naudu un tad sūtīt no jauna. Man ar vienu reizi pietika, lai to saprastu. :-D