Pārdošu pa šo žaketīti! Pasūtīju melno un zaļo, bet beigās sapratu, ka zaļais nebūs mans tonis.
Ņēmu L izmēru, bet dzīvē atbilst s/m.Nav pilnīgi stingra kā Zaras žakete, bet nav arī pļurīga.
Atdošu pa 6 Ls.
saule, paldies!
Man ļoooti patīk ir ērtas! Noteikti pirktu otras. Varu kaut kad safočēt un ielikt kā izskatās! Negalvoju, ka ir tieši tās pašas, bet pēc bildes izskatās 1:1!
Šonedēļ saņēmu:
Smuks tāds,tikai man par lielu.:D Bet tā ir mana vaina, pati sava stulbuma dēļ panēmu lielāku,jo iepriekšējā pieredze rāda,ka pēc ķīniešu izmēriem jāņem 1 nr. lielāks. Nu, laikam ne vienmēr..
Uz manu īso augumu, sapratu, ka arī trenci prasās īsāku.
Un šo aplokšņclutch. Nav slikta. Ietilpīga (cik nu ietilpīgai jābūt šāda tipa somai). Forša tāda,patīk.:) + no Čainas izsūtīta 28.aprīlī un šodien jau klāt. Pat pilnas divas nedēļas nepagāja.
Didiii, paldies, bet nu nezinu, kas tur sanāks, vēstuli nosūtīju, atbildēt, protams, neviens netaisās. Grr, rakstīšu ķīniski!
Pēc cik dienām vispār jāsāk uztraukties, ka manta netiks saņemta?
Vai kādai ir šie svārki?
Interesē vai viniem ir audumam klāt spīdums, jo attēlos izskatās, ka saulē atstarojas kaut kas tāds.
http://www.ebay.com/itm/Goddess-Stylish-Rider-Vintage-Chiffon-Skirt-Elastic-Waistband-Long-Skirt-5-color-/330877540935?pt=US_CSA_WC_Skirts&var=&hash=item4d09d69a47
saule, vienus apavus esmu sūtījusi, dzīvē vairs neuzrunā, man nepiestāv, dŗīzuma pārdošu, bet tās nav sandales, kvalitāte apmierinoša, rīt saņemšu māsas platformas kurpes.
bet tur ir skaistas sandales, palūko!
Vai ir iespējams uzzināt pēc kāda kursa ebay to valūtu konvertē? Teiksim, prece maksā 85 GBP. Cik no manis latos noplēsis? Cik saprotu, tas kurss ir krietni virs parasta kursa, 1 mārciņa sanāk ap 1 Ls, nē?