Meitenes, kas pavisam nesen saņēma slavenās žaketes (pieņemamā kvalitātē, ar zaras birkām), varat lūdzu iemest pārdevēja linku?
Baidos uzskriet pavisam nekvalitatīvajiem variantiem, kā tas jau pāris reizes ebayā sanācis.
Jā, mani arī interesē cheesecake jautājums par žaketēm un būtu jauki ja uzreiz padalītos, kā bijis ar izmēriem - vai atbilst, vai tomēr jāsūta mazāka/lielāka.
paris reizes esmu sutijusi no ebay - no 5x man patika tikai 1 sanemta prece - citam nepatika kvalitate, neatbilda bilde vai vienkarsi nedereja apgerbs.
tagad man e-bay liekas tiraa naudas izmesana, ja tiek pirkti leetie kiinas s**di. nesaprotu meitenes, kas lepojas, ka pasutijusas desmitiem kramu, ja par to naudu var nopirkt kaut ko kvalitativaku..
Un kāpēc lai nenopirktu lētāk to ko te var nopirkt daudz dārgāk? Nav jau jāpērk visi sūdi, ir jālasa preču apraksti. Jā, protams, ir šis tas kas tur maksā dārgāk, bet ir arī lietas ko var nopirkt daudz lētāk.
Paldies, bet šķiet,ka par šo tā pati meitene arī rakstīja, ka nav nemaz tik smuka, esot paīsa un krāsa neriktīga,bet paldies,ka centies palīdzet :) Nu kāpēc man tā neiet... :D esmu iedomājusies,ka man vajag un viss, bet veikalos nekā forša nav..
Jā, cena ir lielāka, bet tā mēdz būt mainīga. Nesalīdzināmi ar tiem, kas te iepriekš figurēja ar to melno gumijas jostu. Nav ķīniešu variants, izmēri atbilst, esmu 1,71m, ar sandalēm velkas pa zemi.
Man ir tumši brūnie, pavisam foršāki kā bildē.
rewin,
es pati sev vestīti sameistaroju. Vecai džinsu jakai nogriezu piedurknes, plecu daļu aplīmēju ar krāsainiem akmeņiem, saliku spaikus, sataisīju dilumus (ieplēšot, izvelkot diegus un ar pēdu rīvi padilinot) un super. Draudzenes grib izdibināt veikalu, kurā pirku :D