Pasūtīju pulksteni. Neatnāca,uzrakstīju pārdevējam,tas piedāvāja izsūtīt vēl vienu,tas arī nav atnācis. Atkal uzrakstīju pārdevējam,tas piedāvā atgriezt 50%
Nez ko darīt.. piekrist vai turpināt gaidīt...
dady123,cik ilgi jau gaidi izsūtīto preci?
Man nav skaidrs, ja piekrītu,lai sūta citu preci kā viņi var nodrošināt, ka viņa atnāks? Un negatīvu feedbacku vai atvērt lietu arī vairs nevarēs, jo būs jau pagājušas 45 dienas
Paciņu gaidu jau ļoti ilgu laiku,par otro solīja,ka atnāks 20 dienu laikā,bet liekas,ka pārdevējs tikai novilkta laiku,lai es vairs nevarētu ne atvērt lietu,ne ielikt sliktu feedbecku. Atliek vienīgi uzrakstīt dusmīgu vēstuli.
Saņēmu pasūtīto cepuri un iesaku. Ķīnietēm gan laikam ir mazākas galvas un man viņa tik brīvi nekarājas, bet ļoti patīkams materiāls - dzija tiiik mīksta. Un pa ~1,50 LVL. :)
HEY, kāda ir sūtījusi TIEŠI ZELTA ar balto dimantiņu gredzenu?? Nav tā, ka viņš ir ļoti dzeltens un galīgi neizskatās pēc zelta? Man ir šis gredzentiņs, bet sudrabkrāsā, taču nezinu kā būs ar to zelta krāsu..
Jūs atverat lietu, ja pārdevējs piedāvā preci izsūtīt no jauna pēc 45 dienām?
Neuzticos, ka izsūtīs, paies tās 45 dienas un nebūs ne nauda, ne prece :D
Juvelierveikalos esot tādas sagataves ar kurām noteikt izmēru. Es visu laiku gribu aiziet, bet vienmēr citas lietas jādara. Tāpēc gredzenus nesūtu, bail ka nederēs. Skatos tikai tos adjustable.