minka, neuztraucies un pagaidi tos 2 mēn (vismaz 1,5).
Man arī 1x 2 ned. nevarēja atrast sūtījumu pēc tracking nr., bet pēc tam atradās un viss ir saņemts un ok :)
Takā, gan jau būs ok!
Minka, cik dienas tev vēl uzrāda? (dienaw uzrāda to,kad apmēram prece būs klāt,tāds kā termiņš)
Ja ir atlikušas ļoti maz(1-5),un nevar izsekot preci,tad es ieteiktu atvērt "dispute" ,lai dabūtu naudu atpakaļ.
Sveikas meitenes:) izdomaaju, ka arii meegjinaashu pati saakt taisiit gelish manikiiru-varbuut kaada var ieteikt, kur ebay pasutija uv lampu un kuras gela lakas ir labas? Interesee kaut kas nepaaraak daargs:) skatos, ka aliexpress tiek piedavaati jau gatavi starta komplekti, bet bailes iegraabties!
Man laikam beidzot ir atnākusi tā slavenā žakete. Bet, aicinājumā ir norādīts tikai mans vārds nez kāpēc un tagad man jāmaksā Ls 1,23 vai jāraksta pārdevējam, lai viņš apstiprina, ka tā paciņa ir man. Kādai ir tā bijis? Man liekās, vieglāk samaksāt un miers. No aliexpress sūtīju.
viena meitene vienreiz bija ieteikusi seleri, kurš pārdeva smukus tank top veida kreklus ar smuku apdruku. palūgšu linku. palūgšu arī citām, ja ir aizķēries kāds seleris, iemetiet lūdzu linku. :)
viņa,
tai zigzaga maikai kāds materiāls? Gribu pasūt ar citu apdruku.. kā parasti - zīdīgi šifonīgais? Jo tur norādīts kas interesants.. Material:Cotton Blend & Georgette
*sassy girl, kkad mammai biju pasūtījusi, pēc 2-3dienām izjuka, rokturi nokrita, metāla riņķi tāpat :D viņa tāda lupatveidīga...
Laikam, jau izmesta :)
Laine
Par tām nagu otām. Man pie kādas 3. lietošanas reizes visi tie otu mati līda ārā. Nesen saņēmu jaunas otas, bet šīs baltās, man nu galīgi neliekas kvalitatīvas. Bet tie punktiņtaisītāji- gan ir ļoti laba štelle un super.;)