nu tā, šodien jūtos kā bijusi mazā šopingā, jeb beidzot biju izņemt paciņas, turklāt jums ar savām bildēm salikšu. Kāds es malacītis. :D
Telefona vāciņi, 6 gab. par izdevīgu cenu. Krāsas dzīvē ir spilgtākas/pigmentētākas.
Gredzens, no šī sellera jau vairākas reizes esmu sūtījusi rotiņas, ļoti laba kvalitāte. Gredzens dzīvē ir pirkstam pieguļošs, plakanāks.
mana bilde:
Kaklasrota, arī laba kvalitāte, atbilst bildēm un aprakstam. Vienkārša un smuka. Nav mīnusu, turklāt ļoti laba aizdare.
mana bilde(es sev otrādāk esmu uzlikusi :D):
Mana pirmā sarkanā kleita, kvalitāte super, audums super, biezs, stingrs, krāsa spilgtāka kā bildēs, ļoti apmierināta. Izmēram atbilst, ņēmu M.
Mana bilde:
T-krekls. Biju jau vienu tādu ar kaķīti sūtījusi. Audums ir plāns, sintētisks un arī pēc laika saveļas(bet es viņu noskuju), bet man tik ļoti patīk tā apdruka. Ar kaķīti jau kādu pusgadu nēsāju.
Mana bilde:
Tangle teezer, nu nezinu, mani mati laikam ir pārāk biezi priekš šī pakaļdarinājuma. Ķemmēt jau ķemmē, bet nu zinu, ka oriģinālam arī naudu netērēšu. Pieļauju, ka tā nav produkta vaina bet gan manu pārāk biezo matu dēļ.
cFIc1S+Z5WBSRT1jLir!~~60_12.JPG)