Kaut kāds pasta caurums pavēries, tiešām.. katru dienu skraidu uz pastu, šodien arī 3 paciņas :-D Sagaidīju ar dažādām jūtām :-D
Uz
šo jaciņu neliku absolūti nekādas cerības un tieši to arī saņēmu :-D Izmērs der, audums melns un caurspīdīgs, ebt visā visumā - lai apsegtu plecus ir ok.
Šī blūze atbilst izmēriem (krūtis gan M izmērā man der +8cm nekā norādīts), krāsa nav apricot kā norādīts, bet tīri balta. Kvalitāte un skats ir ok. Labi izskatās ar zemāk ieliktajiem svārkiem.
arietas ieteiktie
svārki - audums feins, agrums labs (1.72 līdz celim), bet paņemtais L izmērs ir krietni brīvs. Prasītos,lai viduklī var ko vairāk savilkt, ar rāvējslēdzēju uz auguma turās, bet varētu būt stingrāki.. un tas ir ne tik augsti uzvilkti kā bildē, bet gandrīz uz gurniem. Šķiet pasūtīšu vēl kādu krāsu un ņemšu M izmēru.
Un te mana sāpe -
apakšveļa. Lieliski saprotu,ka bija naivi cerēt, ka uz D izmēru derēs ķīniešu C bļodiņa, bet es cerēju. (tā kā nav mans izmērs-nemāku noteikt vai atbilst C izmēram, bet man kaut kā šķiet,ka drīzāk pat B) :-D Apakšveļa tiešām skaista, kvalitāte laba, nav brendīgu
birku ja tas kādam aktuāli.. bildes kā izskatās dzīvē: